Amaning benden vahim durumda yok...kafamçokkarıştı
Gögüs alti : 68 cm
Gögüs üstü : 72 cm :bbo:
Kac Numara sütyen giyorsun diye hiccccc sormayin
165 boyum
47 kilom ...senağlama
senle tamamen aynı durumdayım canım "hadi kızlar hep beraber!!" başlığında yazdıklarımı uygulamaya başlicam bakalım ne fayda sağlayacak.hayır canım işte anlatmaya çalıştığım bu hiç tahmin ettiğiniz gibi durmuyor omuzlarım biraz geniş haliyle göğüs kafesimde geniş ve boyum uzun o yüzden ne süperi normal boyutta bile durmuyor küçükten biraz büyük gerçekten
kızlar meme altı dediğiniz nere??göğsün altından sırtı dolayıp ölçüm mü,,benm öle göğüs altı 77 çıktı da..70 falan yazan olmuş..ben zayıfım aceba onlar nasıl dieCADIARZU aceba yanlış yer mi die düşündm de..göğüsde 81..içler acısı ölçüm 4 mafoldumben:gitme:
meme altı 70
meme ucundan 78
ama minicik ufacık tefecik
kızlar biraz büyütseniz daha fazlasını isteyeceksiniz biraz daha büyüyecek ama gözünüze yine küçük gelecek hep daha fazla büyütmek için uğraşıyor insan çünkü çabalarımızla yeterince büyümüyor bence benim ölçülerim: göğüsaltı 79 ,göğüs 96 boyum, 1.75, kilom 65-66 ama ğögüslerim büyükmü hayır bana göre yeterli değil inanın ancak yeterli miktar göğüsaltıyla göğüs ölçüsü arasındaki fark 20cm. olursa bişeye benzer
canım yanlış anlama ama bir şey soracam.göğüslerinin küçük olması eşinle aranızda problem yaratıyo mu?fisfisfisben ilerde evlendiğimde bu meselenin sorun olmasından endişe ediyorum.gerçi her erkek farklıdır ama yine de sorayım dedimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?