• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Gslerinizin boyutu ne?

bu kızınki bence çok güzel duruyor.büyük değil ama biçimi çok hoş göğe bakıyor.yere değil.bide benim göğüsümün orta kısmı içe çökük şimdi iyice kontrolettim :kedi: onun içinde içi boş duruyor.

anaaammm süperanneciiimm benimkide bukadar cidden güzel mi bunun şekli?
opuyorumnanaktan

bu hatunun göğüsleri sarkık yalnız baya bii CADIARZUbunu masajla egzersizle filan toparlasan o zaman süper olur bence sengözlerimebaksanab. büyük olmasından dolgun dik olması daha önemli bence tabi dolgun olması için önce ğöğüs olması lasım mafoldumbenmafoldumben

fenomencim seninki bu kadarsa ne güzel valla böle sarkıksa eğer sen toparlanması için masaj egzersiz yap bol bol süper olur. ben 75 takıyorum yarısı boş kalıyo malaesef ama baya bi dolgunlaştılar bayada acıyo masaj yaparken filan gelişme var yanii :lepi::lepi::sm_cool::dance:

Son düzenleme:
mrb kızlar .ben 25 yaşımdayım.boyum 1.60 kilom 55.
2hafta önce ölçülerim 71- 79du
hergün sabah akşam 30kere su dolu pet şişelerle kollarımı gögüslerimde kavuşturdum,yumruk sıkma,20 tane yarım şınav, 10-15 dk buz gezdirme, yatmadan 10 dk bebe yağıyla masaj(e vitaminli . bitkisel yağ kullanmıyorum çünkü kalçalarıma badem yağı kullanmıştım,o siyah siyah tüy yaptı ),1 bardak rezene çayı,3hurmayla memişler 2-2.5cm büyüdüler.
inanamıyorum:sm_cool::sm_cool::nazar: olmayana da nasip olsun.bi de inşallah kalıcı olurkaydirigubbakcemile3

kırmızıkız inş tatlım yaaaa;) maşallahhh sanaaa :nazar:
terracımm benimki sarkık diil şükürr yaa hatta dikler allahtan uçları fala baya belli oluyor hihihi :jeyyar:
biras daha büyüseler evlenene kadar ii olcakk opuyorumnanaktan

bencedeeee inş 23ümde alt 78 üst 100 olucak inşalllaaahhh
amin amin amin amin amin aminamin amin amin......
not:BıTMEZZdelikafadulden

arkadaşlar 17 yaşındayım. göğüslerim fazla büyük değil 168 boyundayım 65 kiloyum annemin tarafı göğüsleri çok büyük benim daha ne kadar büyür büyümesi devam eder mi?

arkadaşlar 17 yaşındayım. göğüslerim fazla büyük değil 168 boyundayım 65 kiloyum annemin tarafı göğüsleri çok büyük benim daha ne kadar büyür büyümesi devam eder mi?

hatta 17 bile sayılmam 16 buçuk denilebilir :)

peki sizce büyümesini desteklemek için bişeyler yapmam gerekir mi ? ne yapmalıyım ?

ohoooooo tatlım büyür daha yaaa takma sen gençsin daha

yok yaa bende hep büyür büyür diye kandırdım kendimi sonuçç...mafoldumben
ama yaşın daha küçük zaten ergenlikten dolayı hormanların farklı düzeyde çaılışıyodr bekle 19- 20 ol büyümesse öle başla uygulamalara.

kız 19 20 ol dioo bende 19um kızzz sosyal mesacmı weriyon kıızzzzzzz :jeyyar: :jeyyar:

bende 19 um canım valla yaw 20 olcam az kaldı. dememin nedeni şudur ki arkadaşın hormonları zati max çalışıyodur bu dönemde yanlışmıyım o yüzden diyorum az bekle sonra hem kendi büyür hem sen büyütürsün senden 2 metre önden gider göğüslerin:roflol:
:lepi:

Amaning benden vahim durumda yok...kafamçokkarıştı

Gögüs alti : 68 cm
Gögüs üstü : 72 cm :bbo:

Kac Numara sütyen giyorsun diye hiccccc sormayin :utangac:

165 boyum
47 kilom ...senağlama

arkadaşlar tşk.ler ilgilendiğiniz için. bi sorum olacak sporcu sutyeni büyümeyi engeller mi ve şimdiden masaja ve buz gezdirmeye başlasam zararı olur mu acaba ?

kızlar biraz büyütseniz daha fazlasını isteyeceksiniz biraz daha büyüyecek ama gözünüze yine küçük gelecek hep daha fazla büyütmek için uğraşıyor insan çünkü çabalarımızla yeterince büyümüyor bence benim ölçülerim: göğüsaltı 79 ,göğüs 96 boyum, 1.75, kilom 65-66 ama ğögüslerim büyükmü hayır bana göre yeterli değil inanın ancak yeterli miktar göğüsaltıyla göğüs ölçüsü arasındaki fark 20cm. olursa bişeye benzer

ohooooooo 20cm mi :sinifsinif:

daha kac firin ekmek yemek lazim ozaman :çok üzgünüm:

Kafaya koydum spor yapicam, bundanda büyümeesse evlenemicemde :gitme:

Back