grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

zoru atlattık ya gerisi kolay artık..benim dün dikişlerim de alındı masaja başladım artık..senin durumlar nasıl gidiyor?

evet atlattık :KK19: 40 günü devirdim mesaja devam iyi gidiyor ufak bi problemim var sadece zamanla nasıl olucak bekliyoruz mail adresini verebilirmisin

evet atlattık :KK19: 40 günü devirdim mesaja devam iyi gidiyor ufak bi problemim var sadece zamanla nasıl olucak bekliyoruz mail adresini verebilirmisin

walla sorma canım zaman ne çabuk geçiyor..ameliyat olan arkadaşlar 1 ay sonra unutuyoruz ameliyat olduğumuzu diyorlardı da inanmak güç geliyordu..aynı durumdayım sanki hep benimleydiler :)

özelden msj attım mail adresimi..merak ettim haber bekliyorum senden :26:

gemis olsun canim.dila28 dedinde bak dila burdada karsima cikti:)cok tatli bisey bu dila,bende onunla yazisarak moral depoladim..Tekrar cok gecmis olsn senide burdan opuyorum dilacimmmmm muackkkk

Grkmmmimm nerelerdesin kız sen zilli:)Ayol yazı bitiremedin mi şekerim:)Özledim valla.Nasılsın anlat bakalım?Ne durumda memişler?

gemis olsun canim.dila28 dedinde bak dila burdada karsima cikti:)cok tatli bisey bu dila,bende onunla yazisarak moral depoladim..Tekrar cok gecmis olsn senide burdan opuyorum dilacimmmmm muackkkk

Fıstık sende çok tatlısın:KK66:Öpüyorum kızlar sizi:KK34::KK34:

Grkmmmimm nerelerdesin kız sen zilli:)Ayol yazı bitiremedin mi şekerim:)Özledim valla.Nasılsın anlat bakalım?Ne durumda memişler?

Dilacimm yazin son demlerine yetistim walla :) az da olsa tadini cikarabildim sahillerin :)) asil seneye yazi sabirsizlikla bekliyorum :) yaz bitti isler tum yogunluguyla basladi pek giremedim.. Ama cok ozlemisim sizleri.. Bayaa yenilikler de olmus gozumden kacmadi yani :)) yikmis gecirmissin ortaligi :))) masallah masallah diye diye baktim fotolarina :)) nazar degmesin canim harika gorunuyorsun..ici disi guzel walla.. Ben bebislerime cok alistim yaa bugune kadar onlarsiz nasil yasamisim.. Her gecen gun daha da guzellesiyorlar.. Gercekten insan bambaska hissediyor kendini ayri bi guven duyuyor tarif edilemeyen..seninkiler nasil daha da kivam kazanmistir simdi :))

Merhaba grkmmm,uzun zaman oldu sana yazmayalı seninle heyecanımı paylaşmak istedim çok mutluyuuuum çünki 29 ekimde ameliyat oluyorum.Ama çok feci bir duygu bu.Heyecen,korku,merak Allahım allak bullak oldum ben doktorum senden istediğim tek şey çok korkma ve heyecanlanma dedi ama ben yerimde duramıyorum günleri sayıyorum valla normalmi sence içim kıpır kıpır eşimide kendime benzettim dün akşam 25 gün kaldı dedi ne diyeceğimi şaşırdım güldüm sadece.Sana birşey sormak istiyorum dual plan konusunda doğru karar verdiğinimi düşünüyorsun nasıl güzel dik ve dolgun duruyorlarmı bana yuvarlak 300cc dual plan olacak tekrar beni bilgilendirirmisin teselli olmak için k.i.b öptüm.:KK52:

Merhaba grkmmm,uzun zaman oldu sana yazmayalı seninle heyecanımı paylaşmak istedim çok mutluyuuuum çünki 29 ekimde ameliyat oluyorum.Ama çok feci bir duygu bu.Heyecen,korku,merak Allahım allak bullak oldum ben doktorum senden istediğim tek şey çok korkma ve heyecanlanma dedi ama ben yerimde duramıyorum günleri sayıyorum valla normalmi sence içim kıpır kıpır eşimide kendime benzettim dün akşam 25 gün kaldı dedi ne diyeceğimi şaşırdım güldüm sadece.Sana birşey sormak istiyorum dual plan konusunda doğru karar verdiğinimi düşünüyorsun nasıl güzel dik ve dolgun duruyorlarmı bana yuvarlak 300cc dual plan olacak tekrar beni bilgilendirirmisin teselli olmak için k.i.b öptüm.:KK52:

canımm çok mutlu oldum senin adına..heyecanın olması o kadar normal kii..sen anlatırken kendi heyecanım geldi gözümün önüne henüz 2 ay geçti ama ben çoooktan unuttum bile ameliyet olduğumu :) söylerlerdi de inanamazdım doğruymuş gerçekten..korkmanı gerektirecek hiç ama hiçbirşey yok buna emin olabilirsin..çok mutlu ol ve kendini tebrik et karar vererek önemli bir adım attığın için..artık gerisi o kadar kolay ki..sadece maksimum 1 haftada herşey geçecek sonra mucizevi şekilde iyileşip unutuyorsun sonra sanki hep seninleymişler gibi geliyor..dual plan 300 cc'ydi benimde..ben çok memnunum ve gördüm ki 300 cc çok büyük ve küçük bir protez değil tam ama tam ideal bir boyutu var..tabi vücut tipine ve ne istediğine göre değişir o ayrı..ama ben çok çok memnunum canım..eminim ki sende çok seveceksin boyutlarını..
Heyecanını paylaşıyorum canım süreci çok iyi bildiğim için bir anda olup bitiverecek herşey sen bile anlamayacaksın :KK9: doktorun kim bu arada? aklına takılan sormak istediğin ya da ne zaman heyecanını paylaşmak istersen ben buradayım..elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım :KK54:

Merhaba grkmmmmciğim,cevabın için teşekkürler.Benim şuanda amliyat sonrası ağrı,istediğim boyutta olmaması ve dual plan yöntemi olduğu için silikonun elle hissedilmesi korkularım var.Ben evli olduğum için eşimin fikride önemli tabiki.Benim ölçülerim,75 b(çok minik bir boşlukla)boyum 160 kilom 54.Bwn 85 beden istiyorum doktorum 300 cc ile ne 80 nede tam 85 olmayacaksın 85 e en yakın olacakak dedi.Bu ölçüde yaptıranların yazılarını okuyorum ve resim olarakta bakıyorum 85 kadar büyük olacağına inanamıyorum Fakat doktorumada çok güveniyorum,bu arada doktorum Ali Mezdeği,çok başarılı,titiz ve ne yapacağını bilen bir doktordur.Onun için gerçekten estetik önemlidir,yaptığı işi önce kendisinin beğenmesi gerekir para vesaire onun için sonra gelir.Nereden biliyorsun diyeceksin,ben hemşire olduğum için birlite çok çalıştık çok ameliyatını ve müdahelelerini gördüm.Tamamen tanıdığım doktorluğunu bildiğim için tercih ettim.Biz sağlıkçılar için daha zor böyle şeylere kalkışmak bilmek bilmemekten kötüdür.:KK54: Bu arada senin şu anki sütyen bedenin nedir?öptüm

Merhaba grkmmmmciğim,cevabın için teşekkürler.Benim şuanda amliyat sonrası ağrı,istediğim boyutta olmaması ve dual plan yöntemi olduğu için silikonun elle hissedilmesi korkularım var.Ben evli olduğum için eşimin fikride önemli tabiki.Benim ölçülerim,75 b(çok minik bir boşlukla)boyum 160 kilom 54.Bwn 85 beden istiyorum doktorum 300 cc ile ne 80 nede tam 85 olmayacaksın 85 e en yakın olacakak dedi.Bu ölçüde yaptıranların yazılarını okuyorum ve resim olarakta bakıyorum 85 kadar büyük olacağına inanamıyorum Fakat doktorumada çok güveniyorum,bu arada doktorum Ali Mezdeği,çok başarılı,titiz ve ne yapacağını bilen bir doktordur.Onun için gerçekten estetik önemlidir,yaptığı işi önce kendisinin beğenmesi gerekir para vesaire onun için sonra gelir.Nereden biliyorsun diyeceksin,ben hemşire olduğum için birlite çok çalıştık çok ameliyatını ve müdahelelerini gördüm.Tamamen tanıdığım doktorluğunu bildiğim için tercih ettim.Biz sağlıkçılar için daha zor böyle şeylere kalkışmak bilmek bilmemekten kötüdür.:KK54: Bu arada senin şu anki sütyen bedenin nedir?öptüm

Sevgili grkmmm ve balabla günaydın kızlar:KK66:Balabla ameliyat günün belli olmuş,senin adına çok sevindim canım.Mutlu ve heycan dou olman çok doğal,hepimiz aynı basamakları çıkıyoruz ameliyat öncesi ve sonrası.İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ve istediğin görüntüye sahip olursun:KK66:

Sevgili grkmmm ve balabla günaydın kızlar:KK66:Balabla ameliyat günün belli olmuş,senin adına çok sevindim canım.Mutlu ve heycan dou olman çok doğal,hepimiz aynı basamakları çıkıyoruz ameliyat öncesi ve sonrası.İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ve istediğin görüntüye sahip olursun:KK66:

Canım çok teşekkür ederim tamda senin sayfana yazacaktım cevabı gördüm.İnanın çok heyecanlıyım,birde çok mutluyum.Beni en çok ağrı endişelendiriyor birde sigara içiyorum(günde 6 adet) anestezi korkusu ama yinede sonucu düşününce hissettiklerim harika.Bu arada senin yeni fotolarına baktım süpersin kendin çok güzelsin tek eksiğinide tamamlamışsın Allah nazardan saklasın seni bana dua et kolayca atlatayım size katılayımöpüyyorum sen..Nazar :KK54:

Canım çok teşekkür ederim tamda senin sayfana yazacaktım cevabı gördüm.İnanın çok heyecanlıyım,birde çok mutluyum.Beni en çok ağrı endişelendiriyor birde sigara içiyorum(günde 6 adet) anestezi korkusu ama yinede sonucu düşününce hissettiklerim harika.Bu arada senin yeni fotolarına baktım süpersin kendin çok güzelsin tek eksiğinide tamamlamışsın Allah nazardan saklasın seni bana dua et kolayca atlatayım size katılayımöpüyyorum sen..Nazar :KK54:

Canım günde 6 adet sigaramı içiyorsun sen :KK45: Doktor sana sigaranın bu ameliyattaki etkilerinden bahsetmedimi sana.En kıssa zamanda hatta hemen sigarayı bırakman senin daha başarılı ve risksiz bir ameliyat geçirmeni saglar.Anesteziden korkma,uyuyorsun uyanıyorsun..Doktorun,ameliyat olacagın hastane iyiyse Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.Ama sigarayı içme canım yaa..Ameliyattan sonra gögsünde morarma olur,dikiş yerlerin çabuk iyleşmez ve dikiş yerlerinde kalıcı izler kalır.Anestezideki etkileride daha başka,internette araştır daha çok bilgileneceksin canım..:KK31:

hayirli olsun canim ayin 29 ha benimde 25 ekim:18:ayni heyacan bendede var allah yardimcimiz olsun.
buarada grkmmm cim 2 ay oldu demek cok memnun oldugunu soylemissin :nazar::nazar:darisi bizlerin basina insallah

Canım günde 6 adet sigaramı içiyorsun sen :KK45: Doktor sana sigaranın bu ameliyattaki etkilerinden bahsetmedimi sana.En kıssa zamanda hatta hemen sigarayı bırakman senin daha başarılı ve risksiz bir ameliyat geçirmeni saglar.Anesteziden korkma,uyuyorsun uyanıyorsun..Doktorun,ameliyat olacagın hastane iyiyse Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.Ama sigarayı içme canım yaa..Ameliyattan sonra gögsünde morarma olur,dikiş yerlerin çabuk iyleşmez ve dikiş yerlerinde kalıcı izler kalır.Anestezideki etkileride daha başka,internette araştır daha çok bilgileneceksin canım..:KK31:

arzum cum benim bildigim herzaman agzindan bal damlar di ne bu simdi :18:saka bi yana cok haklisin canim sigara konusunda ama bende birakamiyorum azaltmam gerekirken onuda yapamiyorum.heyacan korkudan bakiyorum yine elimde:KK50::KK58::KK59:

arzum cum benim bildigim herzaman agzindan bal damlar di ne bu simdi :18:saka bi yana cok haklisin canim sigara konusunda ama bende birakamiyorum azaltmam gerekirken onuda yapamiyorum.heyacan korkudan bakiyorum yine elimde:KK50::KK58::KK59:

Canım benim,sigaranın zararlarını hepimiz biliyoruz.Bu ameliyattada özellikle doktorlar daha öncesinde sigarayı bırakmamızı istiyorlar.Herşey bizim iyiligimiz için güzelimm.Sabredeceksin,dayanacaksın,içmeyeceksin sigarayı bu ameliyatın,operasyonun daha başarılı olması için.Ameliyattan sonra problem yaşamayı hiçkimse istemez.Ben sigara içmem,evimdede içirmem sigarayı.Eşim sigara içecegi zaman ya mutfakta içer yada dışarı çıkar camda filan içer.Ama arabayla yolculuk esnasında malesef sigara dumanına magruz kalıyorum.İkinci ameliyatımdan sonra dikiş yerlerinde biraz sorun yaşamıştım.Dikiş yerlerinde kabuklanma oldu biraz.Doktorum sigarada içmiyorsun ama neden böyle oldu demişti.Bunun nedenide pasif içicilikti birtanem.Ne olur eger ameliyat tarihinizi aldıysanız,bu operasyonu düşünüyorsanız sigarayı bırakın kızlarr.Herşey sizin iyiliginiz için valla billa benim bir çıkarım yok :26:

canım ameliyattan sonra 4 gün ağrın oluyor ama o da normal boyutlarda gayet katlanılabilir ağrılar hatta göğüs ağrımdan daha çok sırtım ağrımıştı benim dik yatmaktan..ama 4. günden sonra öyle çabuk iyileşiyorsun ki sen bile inanamıyorsun..dual planda kesinlikle silikon hissedilmiyor bundan adın kadar emin olabilirsin ki benim daha çok yeni olmasına rağmen silikonu hissetmiyorum..şimdiki silikonlar artık cohesive jel ve çok başarılı kıvamdalar...benim bedenim 80 artık..walla inan sütyen takmıyorum bile gayet yarım bodyler var ya onlarla dolaşıyorum sütyenden daha seksi geliyor bana..artık destekli sütyenlerden ne kadar bıktıysamm :KK1: iyi ki ama iyi ki yaptırmışım o kdar mutluyum ki gerçekten insanın kendine ayrı bir güveni geliyormuş..harika bir duygu..ameliyatına da yaşayacağın bu muhteşem duyguları düşünerek güle oynaya gir..ben öyle yapmıştım çok rahattım yani..hatta doktorum bile şaşırmış ve sevinmişti..o kadar risksiz bir ameliyat çünkü..dual plan olduğu için ameliyat sonrası ağrın kasaltına göre çok daha az oluyor daha çabuk iyileşiyorsun..ilk birkaç hafta gergin ve şiş duruyorlar ama o haliyle bile kimse anlamamıştı...sonra hızla şekilleniyorlar..dual planda zaten çok doğal duruyor göğüsler ki benimde daha çok yeni olmasına rağmen gayet doğal duruyorlar şimdiden..6. aydan sonrasını düşünemiyorum bile...bir de ameliyat sonra çok hızlı geçiyor onu anladım..tüm pozitif enerjim seninle ve tüm ameliyat olacak arkadaşlarla..bana buradan arkadaşlarım çok yardımcı oldular bu süreçte..bende elimden geldiğince tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım...çok öpüyorum...

X