Merhaba grkmmmmciğim,cevabın için teşekkürler.Benim şuanda amliyat sonrası ağrı,istediğim boyutta olmaması ve dual plan yöntemi olduğu için silikonun elle hissedilmesi korkularım var.Ben evli olduğum için eşimin fikride önemli tabiki.Benim ölçülerim,75 b(çok minik bir boşlukla)boyum 160 kilom 54.Bwn 85 beden istiyorum doktorum 300 cc ile ne 80 nede tam 85 olmayacaksın 85 e en yakın olacakak dedi.Bu ölçüde yaptıranların yazılarını okuyorum ve resim olarakta bakıyorum 85 kadar büyük olacağına inanamıyorum Fakat doktorumada çok güveniyorum,bu arada doktorum Ali Mezdeği,çok başarılı,titiz ve ne yapacağını bilen bir doktordur.Onun için gerçekten estetik önemlidir,yaptığı işi önce kendisinin beğenmesi gerekir para vesaire onun için sonra gelir.Nereden biliyorsun diyeceksin,ben hemşire olduğum için birlite çok çalıştık çok ameliyatını ve müdahelelerini gördüm.Tamamen tanıdığım doktorluğunu bildiğim için tercih ettim.Biz sağlıkçılar için daha zor böyle şeylere kalkışmak bilmek bilmemekten kötüdür.
Bu arada senin şu anki sütyen bedenin nedir?öptüm