grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

Günaydın,çok heyecenlıyım anlatamam cumartesi günü amaliyat tarihi alacagım gelişmeleri size bildireceğim.Yardımlarınızdan dolayı sana ve dilaya çok teşekkür ediyorum.Öptüm:KK66:

balabla çok sevindim..ne kadar heyecanlı bir süreç bekliyor seni şimdi..dilanın da dediği gibi önemli olan tarihi almak sonrası bir çırpıda geçip gidiyor..yardımımız dokunmuşsa ne mutlu ama bunu başaran sensin :KK9: tüm gelişmeleri heyecanla bekliyorum..ne zaman hangi dr kaç cc hangi teknik :KK62:

Vuhuu yaa:)Tey tey tey tey bana bir haller oluyor aman da aman:)Ay coşasım var yine:)

1 ayı devirmişsin canım sen coşmiicaksın da kimler coşacak di mi ama :KK66: bu arada canım hala birazcık kambur duruyorum bu görüntüden ne zaman kurtulurum..sende de olmuş muydu?

1 ayı devirmişsin canım sen coşmiicaksın da kimler coşacak di mi ama :KK66: bu arada canım hala birazcık kambur duruyorum bu görüntüden ne zaman kurtulurum..sende de olmuş muydu?

Darısı senin de başına bebeim:KK66:Ah ben o kamburluk muhabbetini iyi bilirim.Benim gibi 1.80 olan ve sopa yutmuş gibi yürüyen kız,ameliyattan sonra 15 gün kambur gezdim:)Ay hiç de alışık olmadığım bir durum olduğuna pek garipsemiştim.Çabuk atlattım,şimdi dimdikim yine:)Emin ol 15.günden sonra düzelirsin.

Darısı senin de başına bebeim:KK66:Ah ben o kamburluk muhabbetini iyi bilirim.Benim gibi 1.80 olan ve sopa yutmuş gibi yürüyen kız,ameliyattan sonra 15 gün kambur gezdim:)Ay hiç de alışık olmadığım bir durum olduğuna pek garipsemiştim.Çabuk atlattım,şimdi dimdikim yine:)Emin ol 15.günden sonra düzelirsin.

maşallahhh kuzum manken gibisin mankenn taş gibi hatunsun yani :nazar::nazar::nazar: ayy ewet bende sopa yutmuş gibi dimdik yürüyorum o yüzden dışarıdan bende en farkedilen durum kamburluk yani..bugün daha iyiyim ama önümde 1 haftam daha var desene neyse napalım seve seve katlanırım walla onlara kavuştum ya gerisi boş :KK1:

maşallahhh kuzum manken gibisin mankenn taş gibi hatunsun yani :nazar::nazar::nazar: ayy ewet bende sopa yutmuş gibi dimdik yürüyorum o yüzden dışarıdan bende en farkedilen durum kamburluk yani..bugün daha iyiyim ama önümde 1 haftam daha var desene neyse napalım seve seve katlanırım walla onlara kavuştum ya gerisi boş :KK1:

Ağzını yerim senin fıstık:)O senin güzelliğin tatlım benim:)Şekerim albüm yapsana,ben 5.günümde çakmıştım albümü:)

Ağzını yerim senin fıstık:)O senin güzelliğin tatlım benim:)Şekerim albüm yapsana,ben 5.günümde çakmıştım albümü:)
canım aslında albüm yapmayı düşünüyordum fakat erkek arkadaşım izin vermiyor..ilk zamanlar bu ameliyata ikna etmek için bayaa bir uğraşmıştım..sonunda çektiğim sıkıntıyı anlayıp saolsun destek oldu..ameliyatta falan hep yanımdaydı..şimdi kırmiim onu ama sonra ikna ederim yine :KK34:

görkemmmmcim nasıl oldun canım çarşamba günü bana tam 2 hafta olacak :KK66: nasılsın ???? ben artık dik durabiliyorumm.kollarımı cok yukarı kaldırmadığım sürece kullanabiliyorum. ama hala şişler sağ tarafım diğerine göre daha şiş ve ağrısı daha fazla.yan yatabiliyormusun? ben yatamıyorum :KK5: sabah sırt ağrım oluyor bu yuzden ama bayagı güzelleştiler.üstler inerse süperrrr olacak :nazar: .çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsinnnn. senin dikiş yerin nasıl benimkiler daha kabuk atmadılar.kurudukları içinde gerginler hayırlısıyla onuda atsalar. inan nasıl sabırsızlanıyor değil mi?biran önce olsun istiyoruz halbuki ilk gün ki hallerini düşünüyorumda aman allahımmmmmmm :KK9: carsamba kontrole gidicem masaj vericek doktorum sanırım birde iz kremi yazarım gene sende yaz gelişmeleri :KK54:

görkemmmmcim nasıl oldun canım çarşamba günü bana tam 2 hafta olacak :KK66: nasılsın ???? ben artık dik durabiliyorumm.kollarımı cok yukarı kaldırmadığım sürece kullanabiliyorum. ama hala şişler sağ tarafım diğerine göre daha şiş ve ağrısı daha fazla.yan yatabiliyormusun? ben yatamıyorum :KK5: sabah sırt ağrım oluyor bu yuzden ama bayagı güzelleştiler.üstler inerse süperrrr olacak :nazar: .çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsinnnn. senin dikiş yerin nasıl benimkiler daha kabuk atmadılar.kurudukları içinde gerginler hayırlısıyla onuda atsalar. inan nasıl sabırsızlanıyor değil mi?biran önce olsun istiyoruz halbuki ilk gün ki hallerini düşünüyorumda aman allahımmmmmmm :KK9: carsamba kontrole gidicem masaj vericek doktorum sanırım birde iz kremi yazarım gene sende yaz gelişmeleri :KK54:

canım iyi olmana çok çok sevindim :KK66: benim de bugün 10. günüm oldu..10 gün nasıl geçti anlamadım bile..bi çırpıda oldu bitti iyileştim..bugün işbaşı yaptım..artık ağrı, sızı, acı kalmadı...bende dik durabiliyorum artık..duruş olarak normal halime döndüm..benim de sol tarafım sağa göre daha şiş ve gergin..ama her geçen gün üst taraflar iniyor..sırt ağrıları ilk 3 gün çok oldu bende ama şimdi geçti belki de öyle yatmaya alıştım..gerçi ben genelde sırtüstü yatıyordum zaten yüzüstü çok nadirdir..ama yan yatmayı özledim açıkcası bazen şööyle bi yan yatasım geliyo ama sonra hatırlıyorum yatamıyorum :KK1: belki de yatabilirim hiç denemedim..doktorum yan yatmak için bi süre vermedi bana ne zaman yatabilirsen o zaman yat demişti..senin dikişler kendinden kaybolan dikişler mi? benim dikişlerim 2 hafta sonra alınacak..ama hiç rahatsız etmiyor..ve o kadar belirsizler ki o yüzden çok mutluyum..masaja henüz başlamadım büyük ihtimalle dikişler alındıktan sonra başliicam..sen başlıyosun daha da rahatlarsın kesin..çok sevindim senin adına canım..dediğin gibi hemenciik iyileşmek istiyoruz büyük bir açlıkla :KK1: yılların vermiş olduğu acıyı bi an önce çıkartmak için sabırsızlanıyoruz :KK62: her geçen gün daha da güzel görünüyorlar gözüme ki daha çok yeni..ama yine de güzeller..bambaşka bir mutlulukmuş :92: maşallah diyelim nazar değmesin :nazar: isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bizim yaşadığımız bu mutlulu yaşarlar inşallah :92: gelişmeleri paylaşıcam..sende merakta bırakma yaz mutlaka :KK54:

bende yaptırmak istiorum ama çok korkuorum:S:S:S

bende yaptırmak istiorum ama çok korkuorum:S:S:S

muchyt bende bir zamanlar çok korkuyordum..ama başaran arkadaşlarla konuşup onların mutluluğunu görünce bende korkunun ecele faydası yok sonuçta çok istiyorum ve başarıcam dedim...ve bir çırpıda karar verip kararımdan dönmeden hemen ameliyat oldum..kesinlikle korkulacak hiçbirşey yok inan ki..herşey ne kolaymış..ameliyat faslı en kolayıymış meğer...sonrası da zaten hemen geçiyor gidiyor..hoop bi bakmışsın iyileşmişsin bile...3-4 gün biraz ağrı çekiyosun ki kesinlikle katlanılmayacak ağrı değil hatta ben çok rahat atlattım..eğer istiyorsan gerçekten, maddi anlamda da hazırsan sakın bekleme..ben keşke daha önce yaptırsaydım diyorum boşuna korkarak vakit kaybetmişim..

çok sevindim canım..bende gayet iyiyim işe başladım artık bugün bi problemim yok...sen toparladın mı? kaç cc hangi teknik oldu?

toparlandım dün banyo günümdü çok rahatladım ama bandaj kesikleri mahvetti. beni yapıştı yerden derim kalktı çok kötü sızlıyor birde sağ dikişimden bir damla kan gördüm umarım bişi olmaz
340 cc meme altı kesisi ile göğüs dokum hiç yok derecedeydi biraz daha büyük olsalardı diye düşünüyorum sadece 370 cc yi denemedim korktum çok da büyük olamölarından çünkü zayıfım 50 kilo anca geliyorum protetezlerden sonra tartıldım

çok sevindim canım..bende gayet iyiyim işe başladım artık bugün bi problemim yok...sen toparladın mı? kaç cc hangi teknik oldu?

iyi çalışmalar allah kolaylık versin. kullanılan protezin sertifikasını yada garanti belgesini yada herhangi bir bilgi içeren bişi evrak falan almışmıydın. ben malum izmir dışında yaşıyorum herhangi bir problemle karşılaştığımda yaşadığım yerden izmire ulaşmam biraz zaman alıcı ve zamanın ne göstereceği hiç belli olmaz

toparlandım dün banyo günümdü çok rahatladım ama bandaj kesikleri mahvetti. beni yapıştı yerden derim kalktı çok kötü sızlıyor birde sağ dikişimden bir damla kan gördüm umarım bişi olmaz
340 cc meme altı kesisi ile göğüs dokum hiç yok derecedeydi biraz daha büyük olsalardı diye düşünüyorum sadece 370 cc yi denemedim korktum çok da büyük olamölarından çünkü zayıfım 50 kilo anca geliyorum protetezlerden sonra tartıldım

canım gecmıs olsun.gule gule kullan.kontrollerını ve temızlıgını ıhmal etmeszen allahın ıznıyle hıcbır sorunla karsılasmazsın canım.boyun kac?bırde hıgh profıle mı takıldı?
340cc kılona gore gayet dolgun oldugunu dusunuyorum.gayet hos olduguna emınım canım

canım gecmıs olsun.gule gule kullan.kontrollerını ve temızlıgını ıhmal etmeszen allahın ıznıyle hıcbır sorunla karsılasmazsın canım.boyun kac?bırde hıgh profıle mı takıldı?
340cc kılona gore gayet dolgun oldugunu dusunuyorum.gayet hos olduguna emınım canım

Teşekkür ederim bayramdan sonra dikişlerim alınacak kontrol masaj falan o zaman 165 boyum hıgh profil takıldı evet ama doku yoktu gözüm doymuyor galiba :KK52:

X