grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

iyi çalışmalar allah kolaylık versin. kullanılan protezin sertifikasını yada garanti belgesini yada herhangi bir bilgi içeren bişi evrak falan almışmıydın. ben malum izmir dışında yaşıyorum herhangi bir problemle karşılaştığımda yaşadığım yerden izmire ulaşmam biraz zaman alıcı ve zamanın ne göstereceği hiç belli olmaz

canım iyi olmana çok sevindim..sende hızla iyileşiyorsun bu harika bir haber...ben artık ameliyat olduğumu unutuyorum sanki hep benimleydiler bugüne kadar gibi hissetmeye başladım bile :KK66:
tüm belgeler Özlem hanımın muyahanesinde hasta dosyasının içindeymiş canım..doktor saklıyormuş orda isteyen olursa veriyormuş kendisine..tekrar kontrole gittiğinde iste istersen Özlem hanım verir belgeleri...ben şimdilik almadım ama bayramdan sonra dikişlerimi aldırmaya gidicem o zaman alarım belki..

canım iyi olmana çok sevindim..sende hızla iyileşiyorsun bu harika bir haber...ben artık ameliyat olduğumu unutuyorum sanki hep benimleydiler bugüne kadar gibi hissetmeye başladım bile :KK66:
tüm belgeler Özlem hanımın muyahanesinde hasta dosyasının içindeymiş canım..doktor saklıyormuş orda isteyen olursa veriyormuş kendisine..tekrar kontrole gittiğinde iste istersen Özlem hanım verir belgeleri...ben şimdilik almadım ama bayramdan sonra dikişlerimi aldırmaya gidicem o zaman alarım belki..

bne daha garipsiyorum :KK70: alılşamadım tuhaf bir duygu yaf süt varken bu kadar ağir değillerdi çok ağır geliyorlar

ahh ahh anlamaz mıyımm hiçç :KK1: herşeyi sor canım çekinme seve seve cevaplarım elimden geldiğince..mesajlar bazen çok karışıyor nereye kime ne yazmıştım..az önce oraletin sayfasından da okudum hepsini burdan cevapliim...1.68 boyum, kilom 54...meme dokum çok az vardı benim..o kadar azdı ki 75 A kesinlikle dolmuyordu hatta doldurmak ne kelime yanından bile geçemiyordum..dr.um dual plan için yeterli gayet iyi meme dokun var demişti bana..bak senin ne güzel dokun varmış o zaman çok şanslısın çünkü ne kadar meme dokusu varsa o kadar doğal duruyor silikon..ben çok aşırı büyük istememiştim zaten..normal dolgulu sütyen gibi olsun demiştim..75 beden değişmedi çünkü sırtım dar benim sırt bedeniymiş 75-80 ölçüleri..benim cup ölçüm yükseldi.. sanırım 75 c kullanıcam dolu dolu dopdolu şekilde :86: :92:

hollywood ünlüleride C cup kullanıyormus zaten :KK9:

Görkemim geçmiş olsun yahuu :))

Bende diyorum bu hatunun sesi çıkmıyor meğer sayfan açılmış :))

Geç kalarak ve affına sığınarak hayırlı uğurlu olsunnnnnn :nazar::nazar: diye çığlık atmak istiyorum :KK19:64:

:)) Oldu bitti işte bu kadar, artık kıyısından köşesinden yakalarsın yazı :) Denize girmesende doktorunun önerisiyle tabi bi plajda salın :))

Emin ol hayatında hiç böyle güzel yürümemiş olacaksın ve emin ol o kadar güzel ve hayran gözler seni izleyecek ki mest olacaksın.

Herşey gönlünce olsun darısı artık olmak isteyenlerin başına. Güle güle kullan cicilerini :)) :KK71:

Görkemim geçmiş olsun yahuu :))

Bende diyorum bu hatunun sesi çıkmıyor meğer sayfan açılmış :))

Geç kalarak ve affına sığınarak hayırlı uğurlu olsunnnnnn :nazar::nazar: diye çığlık atmak istiyorum :KK19:64:

:)) Oldu bitti işte bu kadar, artık kıyısından köşesinden yakalarsın yazı :) Denize girmesende doktorunun önerisiyle tabi bi plajda salın :))

Emin ol hayatında hiç böyle güzel yürümemiş olacaksın ve emin ol o kadar güzel ve hayran gözler seni izleyecek ki mest olacaksın.

Herşey gönlünce olsun darısı artık olmak isteyenlerin başına. Güle güle kullan cicilerini :)) :KK71:

Oraletcimm teşekkür ederim canım..ne demek canım yaa aşkolsun :) birkaç gündür giremedim siteye bende.. gittim salındım bi çeşme sahillerinde ordan geçtim bodrumda salınmasak olmaz acısı çıkmaz dedim oraya da gittim :KK62: henüz iki haftam oldu ama şimdiden çok alıştım onlara..her geçen gün daha da güzelleşiyorlar..nasıl mutluyum bi bilsenn ki benden daha iyi biliyorsundur eminim :KK1: ahhh ahh o nasıl güzel bir duyguymuş öyleeee :KK62: gerçekten darsı olmak isteyen tüm arkadaşların başına :92:

Oraletcimm teşekkür ederim canım..ne demek canım yaa aşkolsun :) birkaç gündür giremedim siteye bende.. gittim salındım bi çeşme sahillerinde ordan geçtim bodrumda salınmasak olmaz acısı çıkmaz dedim oraya da gittim :KK62: henüz iki haftam oldu ama şimdiden çok alıştım onlara..her geçen gün daha da güzelleşiyorlar..nasıl mutluyum bi bilsenn ki benden daha iyi biliyorsundur eminim :KK1: ahhh ahh o nasıl güzel bir duyguymuş öyleeee :KK62: gerçekten darsı olmak isteyen tüm arkadaşların başına :92:

:KK76::KK76: ohh sefan olsun :KK66::KK66: Çeşme, Bodrum miss gibi gelmiştir sendeki enerji o plajdaki kimsede yoktur. :))

İki hafta olduysa tamamdır işte :) O da sana alışmıştır :))) Güzelleşecekler gün be gün. Bende tatil moduna girdim canım :)) Tatile çıkmasam havuz başındayım zaten :) Mutluluğunu tahmin etmek hiç güç değil. Bu ameliyat zaten mutluluk katıyor insana. Bir sıkıntın varsa geçmişe dair eminim artık kafanda bitirmişsindir.
Hayatında kendin için yaptığın en güzel şey bu ameliyat :) Benim için öyleler (+burun ameliyatımda var :KK70: )

e alis sen artik memisli bir hatunsun:KK9: kimbilir ne guzel birduygudur:KK8:.canim nasil gidiyor hersey yolundami

güzel tabi memişli olmak ama şu sporcu sütyenden kurtulsak daha iyi olucak :KK64: sütyen bulamadım bayram öncesi :KK69: onun dışında herşey güzel teşekkürler darısı başınıza:KK64:

:KK76::KK76: ohh sefan olsun :KK66::KK66: Çeşme, Bodrum miss gibi gelmiştir sendeki enerji o plajdaki kimsede yoktur. :))

İki hafta olduysa tamamdır işte :) O da sana alışmıştır :))) Güzelleşecekler gün be gün. Bende tatil moduna girdim canım :)) Tatile çıkmasam havuz başındayım zaten :) Mutluluğunu tahmin etmek hiç güç değil. Bu ameliyat zaten mutluluk katıyor insana. Bir sıkıntın varsa geçmişe dair eminim artık kafanda bitirmişsindir.
Hayatında kendin için yaptığın en güzel şey bu ameliyat :) Benim için öyleler (+burun ameliyatımda var :KK70: )

Kesinlikle kendime verdiğim en süper hediye diyorum bende :87:

güzel tabi memişli olmak ama şu sporcu sütyenden kurtulsak daha iyi olucak :KK64: sütyen bulamadım bayram öncesi :KK69: onun dışında herşey güzel teşekkürler darısı başınıza:KK64:

zoru atlattık ya gerisi kolay artık..benim dün dikişlerim de alındı masaja başladım artık..senin durumlar nasıl gidiyor?

ohhh canım sende zoru atlattın.hadi hayırlı olsun.masajlarını ıhmal etme.keyfini cıkar cicşlerin..iyi bayramlar

ohhh canım sende zoru atlattın.hadi hayırlı olsun.masajlarını ıhmal etme.keyfini cıkar cicşlerin..iyi bayramlar

canım teşekkür ediyorumm..o kadar düşün taşın ölç biç derken sonunda kavuştum hasret gideriyorum walla :KK1: sana da iyi bayramlar diliyorum canım sevdiklerinle beraber :KK71:

grkmmmm sana 3. 4. gün yazdığımı hatırşıyorum şimdi neredeyse 1 ay olacak. zaman ne cabuk geciyor değil mi? nasılsın? ben bomba gibiyim :KK1: çok şükür çok iyiyim :nazar: ağrım yok yuz üstü bile yatabilirim ama korkuyorum... masaja basladım yaptıkca sekilleri değişiyor mucize gibi gunu gününe uymuyor :KK66: dikiş için iz kullanıyorum. yanlız göğüs uçlarım çok hassas seninde öle mi.dokunmak istemiyorum ağrı değilde tuhaflar... ama bir ayda bile böyle oldularsa aman allahım 1 yılda ne kadar güzelleşecekler. darısı tüm isteyenlere olsun. herkez hayalıne kavussun cok güzel bir his :KK64:

grkmmmm sana 3. 4. gün yazdığımı hatırşıyorum şimdi neredeyse 1 ay olacak. zaman ne cabuk geciyor değil mi? nasılsın? ben bomba gibiyim :KK1: çok şükür çok iyiyim :nazar: ağrım yok yuz üstü bile yatabilirim ama korkuyorum... masaja basladım yaptıkca sekilleri değişiyor mucize gibi gunu gününe uymuyor :KK66: dikiş için iz kullanıyorum. yanlız göğüs uçlarım çok hassas seninde öle mi.dokunmak istemiyorum ağrı değilde tuhaflar... ama bir ayda bile böyle oldularsa aman allahım 1 yılda ne kadar güzelleşecekler. darısı tüm isteyenlere olsun. herkez hayalıne kavussun cok güzel bir his :KK64:

aykızz bende dün gibi hatırlıyorum günler geçmezken 1 ay geçmiş bile..dediğin gibi her geçen gün daha da güzelleşiyorlar..yüzüstü yatabiliyorum ama bende senin gibi çok yatmıyorum gerçi doktorumdan da izin çıktı ama içim rahat etmiyor yani :KK1: dikiş için bana da bir jel verdi ona başladım..dikiş izlerim çok hafif zaten onun için çok mutluyum jeli kullandıkça daha da silikleşecektir..1 ayda bu kadar güzelleştilerse 6 ay sonunu düşünemiyorum :KK62:
şimdiden öyle alıştım ki hep vardılar sanki eski halimi hayal bile edemiyorum artık..hatta bazen abartıp biraz daha büyük olsa da olurmuş diyorum sonra hemen vazgeçiyorum o zaman çok büyük olurdu diyorum tam istediğim boyuttalar yani demek istediğim çok çok alıştım..benim göğüs uçlarımdaki hassaslık aynı ameliyat öncesi nasılsa öyleler bir farklılık yok..artık deniz havuz yeni sütyenler serbest.. bi ara alışverişe çıkıp yeni ve dopdolgusuzz sütyenler alıcam :KK1: önceden dopdolgulu alıyodum ne iğrenç zamanlardı yaa şimdi ne kadar uzak o günler...gerçekten çok iyi yapmışız bir an önce ameliyat olmakla hem önümüzdeki yaza 1 sene olacak tamamen şekil almış olacaklar ben seneyi düşünemiyorum :KK62: darısı olmak isteyen, küçük göğüsten sıkılmış ama ameliyata cesaret edemeyen tüm arkadaşların başına..eğer istiyorsanız bir an önce olun asla ve asla pişman olmayacaksınız benim gibi seneler boyunca düşünüp taşınmaktansa bir an önce ameliyat olun hayalinizdeki cicişlere kavuşun arkadaşlar :KK19:

arkadaslar silikon yaptıranlar genelde 10 sene dolmadan tekrar ameliyat oluyormus diye duydum dogru mu?
insan cesaret etmeye korkuyor..

arkadaslar silikon yaptıranlar genelde 10 sene dolmadan tekrar ameliyat oluyormus diye duydum dogru mu?
insan cesaret etmeye korkuyor..

sevgielcisi bundan 10 yıl önce üretilen silikonlar şimdikiler kadar kaliteli ve tam olarak meme kıvamında olmayabilir o nedenle 10 yıl önce yaptıranlar şimdiki doğal meme kıvamındaki ve daha kaliteli silikonları görünce yeniletme ihtiyacı duymuş olabilir..ama şimdiki kaliteli markalar ömür boyu garantisi veriyorlar..mesela benim allergan marka ve ömür boyu garantisi var..inan ki senin kafandaki bu soruların hepsi bende de vardı..fakat araştırdıkça gördüm ki korkular yersizmiş..yaptırdıktan sonra ki mutluluk paha biçilemez..

tesekkür ederim grkmm bir de merak ettiğim yapay oldukları bazen hatta cogu zaman belli oluyor bu da insanı korkutuyor..meme ucu kesisi nasıldır? slikonu hissediyor musunuz?

tesekkür ederim grkmm bir de merak ettiğim yapay oldukları bazen hatta cogu zaman belli oluyor bu da insanı korkutuyor..meme ucu kesisi nasıldır? slikonu hissediyor musunuz?

hayır kesinlikle silikon hissedilmiyor bu konuda için çok rahat olsun..benim çok yeni daha 1. ayım ama ben bile silikonu hissetmiyorum..ben dual plan tekniğiyle ameliyat oldum..benim bi tanıdığım 2 sene önce kas üstü olmuş ki ben onun göğüsleri doğal sanıyordum hep...kasüstü olmasına rağmen hiçbir şekilde siliokonu hissedemiyorsun...bizzat kendim test ettim yani :KK1: silikonlar artık meme kıvamında cohesive jel deniliyor onlara..belki de haddinden çok çok büyük yaptırmaya kalkarsan ancak o zaman anlaşılabilir sanırım..pamela anderson tarzı yani..doktorlar bu konuda çok başarılı işler çıkarıyorlar gerçekten..gayet doğal bir sonuçla ayrılıyorsun..meme ucu kesisi de rahat yapılıyor ama yine de hekimler bu kesi yöntemiyle daha zor çalıştıkları için bir de süt bezleri için biraz daha riskliymiş o yüzden çok kullanmamaya çalışıyorlar...meme altı kesisinden işlem daha çabuk oluyomuş ve de daha rahat..süt bezlerine hiç dokunulmuyomuş o zaman..ki tam meme kıvrımının altında kaldığı için gözükmüyor bile..ama tabi sen nasıl rahat ediceksen içine hangisi sinerse onu araştır derim..ben meme ucu kesisine hiç sıcak bakmamıştım zaten o yüzden memnunum meme altından...

çok tatlısın , kas üstü oldugu zaman hissediliyormus biraz diye okumustum . zamanında ben de cok arastırdım okudum ama ankara da bir doktora sormustum kendisi cok tatlı bir bayan meme ucu kesisinde sut bezlerine zarar verilmiyor dedi ama ben cok guvenemedim dogrusu.. meme ucundan ameliyat olan varsa paylasabilir..meme altı ise bilmiyorum izini ama yine de gorunur diye dusunmustum :KK43:. çok belli deil yani deil mi? ben de olsam bile vucut yapıma uygun büyüklükte olsun isterdim..

çok tatlısın , kas üstü oldugu zaman hissediliyormus biraz diye okumustum . zamanında ben de cok arastırdım okudum ama ankara da bir doktora sormustum kendisi cok tatlı bir bayan meme ucu kesisinde sut bezlerine zarar verilmiyor dedi ama ben cok guvenemedim dogrusu.. meme ucundan ameliyat olan varsa paylasabilir..meme altı ise bilmiyorum izini ama yine de gorunur diye dusunmustum :KK43:. çok belli deil yani deil mi? ben de olsam bile vucut yapıma uygun büyüklükte olsun isterdim..

ben çok uzun süre yaptırmakla yaptırmamak arasında gittim geldim hep vazgeçmiştim ama her vazgeçişimde içime attım..en çok ameliyat olma düşüncesi ve iz kalıcak düşüncesi aklıma takılıyordu..sonra bu sitede ameliyat olan birçok arkadaştan bilgi edindim ve cesaretimi topladım..en azından ameliyat olmasamda doktorla yüzyüze konuşmak istedim..sonra ameliyat olmuş arkadaşımın göğüslerini gördüm.. o kadar doğal duruyordu ki ve izi de son derece silik ince bir çizgi şeklindeydi..ancak memeyi yukarı kaldırdığında görünüyodu ki anlaşılacak belirginlikte bir iz değildi...sonra hemenn doktora koştum aklımdaki tüm soruları sordum vee bir bakmışım tarihi almışım...bi bakmışım ameliyat olmuşum...şimdi de 1. ayımı kutluyorum..ve çok mutluyum..eğer maddi manevi kendini hazır hissediyorsan hiç bekleme derim...ben keşke bu kadar beklemeseydim diyorum..

X