zoru atlattık ya gerisi kolay artık..benim dün dikişlerim de alındı masaja başladım artık..senin durumlar nasıl gidiyor?
evet atlattık40 günü devirdim mesaja devam iyi gidiyor ufak bi problemim var sadece zamanla nasıl olucak bekliyoruz mail adresini verebilirmisin
gemis olsun canim.dila28 dedinde bak dila burdada karsima cikti:)cok tatli bisey bu dila,bende onunla yazisarak moral depoladim..Tekrar cok gecmis olsn senide burdan opuyorum dilacimmmmm muackkkk
Grkmmmimm nerelerdesin kız sen zilli:)Ayol yazı bitiremedin mi şekerim:)Özledim valla.Nasılsın anlat bakalım?Ne durumda memişler?
benim memişlerde ellerinizden öper ablalarıııı :)))))
delisin kiz sen gamze hihihi:)
Merhaba grkmmm,uzun zaman oldu sana yazmayalı seninle heyecanımı paylaşmak istedim çok mutluyuuuum çünki 29 ekimde ameliyat oluyorum.Ama çok feci bir duygu bu.Heyecen,korku,merak Allahım allak bullak oldum ben doktorum senden istediğim tek şey çok korkma ve heyecanlanma dedi ama ben yerimde duramıyorum günleri sayıyorum valla normalmi sence içim kıpır kıpır eşimide kendime benzettim dün akşam 25 gün kaldı dedi ne diyeceğimi şaşırdım güldüm sadece.Sana birşey sormak istiyorum dual plan konusunda doğru karar verdiğinimi düşünüyorsun nasıl güzel dik ve dolgun duruyorlarmı bana yuvarlak 300cc dual plan olacak tekrar beni bilgilendirirmisin teselli olmak için k.i.b öptüm.
Merhaba grkmmmmciğim,cevabın için teşekkürler.Benim şuanda amliyat sonrası ağrı,istediğim boyutta olmaması ve dual plan yöntemi olduğu için silikonun elle hissedilmesi korkularım var.Ben evli olduğum için eşimin fikride önemli tabiki.Benim ölçülerim,75 b(çok minik bir boşlukla)boyum 160 kilom 54.Bwn 85 beden istiyorum doktorum 300 cc ile ne 80 nede tam 85 olmayacaksın 85 e en yakın olacakak dedi.Bu ölçüde yaptıranların yazılarını okuyorum ve resim olarakta bakıyorum 85 kadar büyük olacağına inanamıyorum Fakat doktorumada çok güveniyorum,bu arada doktorum Ali Mezdeği,çok başarılı,titiz ve ne yapacağını bilen bir doktordur.Onun için gerçekten estetik önemlidir,yaptığı işi önce kendisinin beğenmesi gerekir para vesaire onun için sonra gelir.Nereden biliyorsun diyeceksin,ben hemşire olduğum için birlite çok çalıştık çok ameliyatını ve müdahelelerini gördüm.Tamamen tanıdığım doktorluğunu bildiğim için tercih ettim.Biz sağlıkçılar için daha zor böyle şeylere kalkışmak bilmek bilmemekten kötüdür.Bu arada senin şu anki sütyen bedenin nedir?öptüm
Sevgili grkmmm ve balabla günaydın kızlarBalabla ameliyat günün belli olmuş,senin adına çok sevindim canım.Mutlu ve heycan dou olman çok doğal,hepimiz aynı basamakları çıkıyoruz ameliyat öncesi ve sonrası.İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ve istediğin görüntüye sahip olursun
Canım çok teşekkür ederim tamda senin sayfana yazacaktım cevabı gördüm.İnanın çok heyecanlıyım,birde çok mutluyum.Beni en çok ağrı endişelendiriyor birde sigara içiyorum(günde 6 adet) anestezi korkusu ama yinede sonucu düşününce hissettiklerim harika.Bu arada senin yeni fotolarına baktım süpersin kendin çok güzelsin tek eksiğinide tamamlamışsın Allah nazardan saklasın seni bana dua et kolayca atlatayım size katılayımöpüyyorum sen..Nazar
hayirli olsun canim ayin 29 ha benimde 25 ekim:18:ayni heyacan bendede var allah yardimcimiz olsun.Merhaba grkmmm,uzun zaman oldu sana yazmayalı seninle heyecanımı paylaşmak istedim çok mutluyuuuum çünki 29 ekimde ameliyat oluyorum.Ama çok feci bir duygu bu.Heyecen,korku,merak Allahım allak bullak oldum ben doktorum senden istediğim tek şey çok korkma ve heyecanlanma dedi ama ben yerimde duramıyorum günleri sayıyorum valla normalmi sence içim kıpır kıpır eşimide kendime benzettim dün akşam 25 gün kaldı dedi ne diyeceğimi şaşırdım güldüm sadece.Sana birşey sormak istiyorum dual plan konusunda doğru karar verdiğinimi düşünüyorsun nasıl güzel dik ve dolgun duruyorlarmı bana yuvarlak 300cc dual plan olacak tekrar beni bilgilendirirmisin teselli olmak için k.i.b öptüm.
Canım günde 6 adet sigaramı içiyorsun senDoktor sana sigaranın bu ameliyattaki etkilerinden bahsetmedimi sana.En kıssa zamanda hatta hemen sigarayı bırakman senin daha başarılı ve risksiz bir ameliyat geçirmeni saglar.Anesteziden korkma,uyuyorsun uyanıyorsun..Doktorun,ameliyat olacagın hastane iyiyse Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.Ama sigarayı içme canım yaa..Ameliyattan sonra gögsünde morarma olur,dikiş yerlerin çabuk iyleşmez ve dikiş yerlerinde kalıcı izler kalır.Anestezideki etkileride daha başka,internette araştır daha çok bilgileneceksin canım..
arzum cum benim bildigim herzaman agzindan bal damlar di ne bu simdi :18:saka bi yana cok haklisin canim sigara konusunda ama bende birakamiyorum azaltmam gerekirken onuda yapamiyorum.heyacan korkudan bakiyorum yine elimde
Merhaba grkmmmmciğim,cevabın için teşekkürler.Benim şuanda amliyat sonrası ağrı,istediğim boyutta olmaması ve dual plan yöntemi olduğu için silikonun elle hissedilmesi korkularım var.Ben evli olduğum için eşimin fikride önemli tabiki.Benim ölçülerim,75 b(çok minik bir boşlukla)boyum 160 kilom 54.Bwn 85 beden istiyorum doktorum 300 cc ile ne 80 nede tam 85 olmayacaksın 85 e en yakın olacakak dedi.Bu ölçüde yaptıranların yazılarını okuyorum ve resim olarakta bakıyorum 85 kadar büyük olacağına inanamıyorum Fakat doktorumada çok güveniyorum,bu arada doktorum Ali Mezdeği,çok başarılı,titiz ve ne yapacağını bilen bir doktordur.Onun için gerçekten estetik önemlidir,yaptığı işi önce kendisinin beğenmesi gerekir para vesaire onun için sonra gelir.Nereden biliyorsun diyeceksin,ben hemşire olduğum için birlite çok çalıştık çok ameliyatını ve müdahelelerini gördüm.Tamamen tanıdığım doktorluğunu bildiğim için tercih ettim.Biz sağlıkçılar için daha zor böyle şeylere kalkışmak bilmek bilmemekten kötüdür.Bu arada senin şu anki sütyen bedenin nedir?öptüm