Grafik Tasarımcılar

corel bnde kullanıorm ama artık onun modası gectı freehand ve en sonda suan kı asıl program illustrator...
corel gerı kaldı cok

freehand kullanan matbaalarda var
annen snırım ps kullanıo ama o matbaada cok ısıne yaramaz ps ıle corel freehhand yada illustrator farklı ıhtıyaclara hıtap edıyor...

ah ah meslegımı cok ozledım bende ewlenınce bırakmak zorunda kaldım cok ozledım 10 senemı werdım ama artık hayatımda degıl

Bu sene web tasarım programlama bölümünden mezun oluyorum. Staj dosyam için logo tasarlamam gerekiyor. Aklımda bir fikir var ama bu fikiri yürütebilmem için gerekli psd'lere ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim ?

Düşüncemi anlatayım. 8 Haziran'da mezun oluyorum. Bir saat olabilir 8 Haziranı Gösteren Ve Biri 8 Haziranın üzerindeyken diğeride kep resmini gösterecek. Yani anlatabildiysem ne mutlu bana Kep ve buna uygun bir saat psd si istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz

Fikir olarakta aklına başka bir şey gelen varsa paylaşsın lütfen :)

Yardımcı olabilecek kimse yok mu ya ? :18:

sımdı sana tasarım ıcın sunu yap dıyemem ustunde ugrastıkca bısıler cıkaracak olan sensın

saat ve kepıde kendın vektorel bı program kullanarak cıcebılırsın özgun olmak ıcın
he yok cızmıcem dıosan grafıkerlerın paylasım yaptgı sıteler war ısım veremıcem burdan
oralarda hazır vektorler var

Burda benim meslektaşlarım varmıştaa haberimm yokmuşşş
Bayadır terkedilmiş buralar ama bende aranızdayım kızlarr

Cd için sticker hazırlamayı bilen var mı ? Resmi göndersem hazırlayıp bana gönderebilir mi ? Ben de direk matbaaya vericem çok önemli benim için. :)

üniversitede bende bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum 1 yıl oluyor mezun oldugum çarşamba günü itibari ile işe başlıyorum inş. baskı olmıcak bizde sadece grafik logo tasarim araç giydirme vs. işi öğreticek sagolsun oda corel kullanıyormuş...rabbim herşeyi herkeze gönlüne göre versin.. benım inş. karşıma hayırlı insanlar denk gelir..

bende grafiker adayıyım :) bilişim eğitim merkezinde de kursa gidiyorum ve çok memnunum.baya ilerledim.bol bol pratik yapıp bildiklerini geliştirmek önemli tabi.kursa gitmeyi düşünen arkadaşların aklında bulunsun,gönül rahatlığıyla tavsiye ederim :)

kızlar corel draw x4 ya da x5 programını indirmek istiyorum ama bulamıyorum netten bana yardımcı olabilir misiniz?

Buralar boş kalmış tasarımcı arkadaşlar nerdesinizzz çıkın ortaya artık şu topik biraz canlansın bu kadarmıyız

Merhabaaa merhabaaa...

Yeni istifa etmiş bir grafik tasarımcısı olaraktan bir selamlıyım dedim.

Ben atanamamış bi bilg.öğretmeniyim. Çocukluktan beri resme ilgi duyuyorum.
Bunu pc ortamında da kendi çabalarımla geliştirdim. Önce photoshopla çalışmalar yapıyordum, daha sonra illustrator kullanmaya başladım.
Şimdi bazı grafik sitelerindeki yarışmalara katılıyorum. Para ödülü olan yarışmalar. Çok şükür şimdiye kdar da baya bi getirisi oldu bana.
Birkaç çalışmamı eklerim inşallah.

ben bu firmada grafikerlik ( evden ) yapıyorum ............bir iki arkadaşa daha ihtiyaç var ilgilenenler bana ulaşsın

***Reklam Amaçlı Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…