- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
-
- Konu Sahibi MakaraKukara
SELAMM arkadaşlarr bende kullandığınız programları öğrenmek için aranıza katılmak istiorum :)) işim grafikerlik falan deil evhanımıyım :) evde denemek istiorum lütfen videolu paylaşımlar yaparmısınız :)))
Merhaba, Hoşgeldin..
Videolu Paylaşım Zahmetli Olur..
Ekran Fotoğfafları da Aydınlatır Sizi Bu Konuda..
hoşbulduk makara hanımm...
bi zahmete girersiniz artık yoksa nası öğrenicez:)
beni aydınlatırmı bilemem :)
Hem Tasarım Yapıp, Hem Video Çeken Birini Daha Önce Hiç Görmedim Ama..
burda bi ilki yaşamış oluruz iştee :))
SELAMM arkadaşlarr bende kullandığınız programları öğrenmek için aranıza katılmak istiorum :)) işim grafikerlik falan deil evhanımıyım :) evde denemek istiorum lütfen videolu paylaşımlar yaparmısınız :)))
merhaba. benimde grafik tasarımla ilgili şuana kadar hiçbir ilgim olmadı fakat bu zamandan sonra insan kendini geliştirip bu işi yapabilir mi ne dersiniz???
Kurslarla Kendinizi Yetiştirebilirsiniz..üniversitesi falan var ya bu işin, sadece kurslarla kendimize bir yer edinebilir miyiz sizce?? farklı bir bölümde okuyup kursla bu meslekte olan kimler var acaba??
Ben bilgisayar programcılığı mezunuyum ama grafiğe daha yatkın olduğum ve sevdiğim için grafiğe yöneldim sonradan..
Benim bilgisayar temelim ve merakım olduğundan kursa gitmedim bütün programları kendim öğrendim ve şu an aktif olarak tasarımcılık yapıyorum.
Grafik tasarımda önemli olan okuldan ziyade hayal gücü, yetenek ve dikkattir. yani ortaya güzel, kusursuz bir iş çıkarıyorsanız kimse diplomaya bakmaz
baslıgı görunce sevindim grafik tasarım ve web tasarcım egtımı aldım suan iş arıyorum :)) lise ve unv hayatımda grafik tasarim egitimi uzerıne gecti artık bu meslegin mevyelerını yemenın vakti geldini dusunuyorum ama piyasada cok fazla artiş oldugundan iş bulmakta artık zorlasıyo ozellıkle kurslarda egitim alıpta sektöre girenler dusuk ucretlerle calısıp meslegide dusurdugunu ve hakkını veremeyen okdr fazlaki ben tecrubesız halımle 2 3 yıldır kucuk yerlerde grafiker adı altında calısanlarn cıkardıgı işler matbaacıdan farkı yok bı grafik tasarımcının her zaman farkı olmalı..
Bayanlaaar :26: Annem grafiker kursunu bitirdi.
Yalnızca sadece Adobe biliyor. Ama herkes Corel bilen arıyor
Napmamız lazım iş arıyor ama bulamıyor...
Bayanlaaar :26: Annem grafiker kursunu bitirdi.
Yalnızca sadece Adobe biliyor. Ama herkes Corel bilen arıyor
Napmamız lazım iş arıyor ama bulamıyor...
ancak ucretsız stajyer olarak matbaa yada kucuk acık hava reklamcılıgı alanında calısabılır
yıllar yıllar sonra belkı ıs cıkartabılır duruma gelır
ama ıste yasından dolayı pek mumkun gelmedı bana
Tasarımcı Tasarımlarıyla Her Zaman Farkını Ortaya Koyuyor Zaten..
Merhaba Adobe Firma İsmidir, Program Değil Öncelikle Onu Düzelteyim..
Herkes CorelDraw Bilen Aramıyor..
Maliyeti Yüksek Olduğu İçin Macintosh Bilgisayar Alamayan Firmalar, Pc Kullanıyor..
Dolayısıyla CorelDraw Bilen Arıyor..
Anneniz Kursu Yeni Bitirdi İse; Benim Tavsiyem Matbaalarda Kendini Geliştirsin..
Hoşçakalın..