Grafik Tasarımcılar

SELAMM arkadaşlarr bende kullandığınız programları öğrenmek için aranıza katılmak istiorum :)) işim grafikerlik falan deil evhanımıyım :) evde denemek istiorum lütfen videolu paylaşımlar yaparmısınız :)))

Merhaba, Hoşgeldin..
Videolu Paylaşım Zahmetli Olur..:KK31:
Ekran Fotoğfafları da Aydınlatır Sizi Bu Konuda.. :KK34:

SELAMM arkadaşlarr bende kullandığınız programları öğrenmek için aranıza katılmak istiorum :)) işim grafikerlik falan deil evhanımıyım :) evde denemek istiorum lütfen videolu paylaşımlar yaparmısınız :)))

ne azimli ev hanımısın kızım sen :KK1::KK1::KK1:

bence eve geç gelen kocanın kartvizitini hazırla bakalım sana ödev :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bende photoshopla ilgileniyordum doğumdan sonra hepsi bitti :KK31:

merhaba. benimde grafik tasarımla ilgili şuana kadar hiçbir ilgim olmadı fakat bu zamandan sonra insan kendini geliştirip bu işi yapabilir mi ne dersiniz???

grafik-web tasarım derken programlamaya döndüm ben ama grafiğin zevkide başka tabii,son dönemde photoshop yanı sıra illustratör ve indesign revaçta bildiğim kadarıyla,özellikle ben grafik kursundayken gazatede çalışanlar geliyordu sırf indesign için,öyle işte.. Birde shutterstock diye bir firma var adamlar aşmış gerek vector gerek shop olsun çalışmalara netten gözatıp fikir edinilerbilir :nazar:

Son düzenleme:
üniversitesi falan var ya bu işin, sadece kurslarla kendimize bir yer edinebilir miyiz sizce?? farklı bir bölümde okuyup kursla bu meslekte olan kimler var acaba??

üniversitesi falan var ya bu işin, sadece kurslarla kendimize bir yer edinebilir miyiz sizce?? farklı bir bölümde okuyup kursla bu meslekte olan kimler var acaba??

Ben bilgisayar programcılığı mezunuyum ama grafiğe daha yatkın olduğum ve sevdiğim için grafiğe yöneldim sonradan..

Benim bilgisayar temelim ve merakım olduğundan kursa gitmedim bütün programları kendim öğrendim ve şu an aktif olarak tasarımcılık yapıyorum.
Grafik tasarımda önemli olan okuldan ziyade hayal gücü, yetenek ve dikkattir. yani ortaya güzel, kusursuz bir iş çıkarıyorsanız kimse diplomaya bakmaz :KK66:

Kurslarla Kendinizi Yetiştirebilirsiniz..
Ama En Güzeli Bir İşletmede Öğrenmek..
Yani Bu İşin Piyasasında.. :KK34:

Ben bilgisayar programcılığı mezunuyum ama grafiğe daha yatkın olduğum ve sevdiğim için grafiğe yöneldim sonradan..

Benim bilgisayar temelim ve merakım olduğundan kursa gitmedim bütün programları kendim öğrendim ve şu an aktif olarak tasarımcılık yapıyorum.
Grafik tasarımda önemli olan okuldan ziyade hayal gücü, yetenek ve dikkattir. yani ortaya güzel, kusursuz bir iş çıkarıyorsanız kimse diplomaya bakmaz :KK66:

Maşallah.. Ne Kadar Güzel.. :nazar:
İnsan İsteyince Yapamayacağı Hiç Bir Şey Yok..
Çok Güzel Örneksiniz.. :KK9:

Yeteneğide Geçtim Artık.. Dikkat Gerçekten Çok Önemli..
Vee Çok Haklısınız ki Artık Diploma Değil, Tecrübe Konuşuyor..:KK31:

baslıgı görunce sevindim grafik tasarım ve web tasarcım egtımı aldım suan iş arıyorum :)) lise ve unv hayatımda grafik tasarim egitimi uzerıne gecti artık bu meslegin mevyelerını yemenın vakti geldini dusunuyorum ama piyasada cok fazla artiş oldugundan iş bulmakta artık zorlasıyo ozellıkle kurslarda egitim alıpta sektöre girenler dusuk ucretlerle calısıp meslegide dusurdugunu ve hakkını veremeyen okdr fazlaki ben tecrubesız halımle 2 3 yıldır kucuk yerlerde grafiker adı altında calısanlarn cıkardıgı işler matbaacıdan farkı yok bı grafik tasarımcının her zaman farkı olmalı..

Bayanlaaar :26: Annem grafiker kursunu bitirdi.
Yalnızca sadece Adobe biliyor. Ama herkes Corel bilen arıyor :KK50:
Napmamız lazım iş arıyor ama bulamıyor...

baslıgı görunce sevindim grafik tasarım ve web tasarcım egtımı aldım suan iş arıyorum :)) lise ve unv hayatımda grafik tasarim egitimi uzerıne gecti artık bu meslegin mevyelerını yemenın vakti geldini dusunuyorum ama piyasada cok fazla artiş oldugundan iş bulmakta artık zorlasıyo ozellıkle kurslarda egitim alıpta sektöre girenler dusuk ucretlerle calısıp meslegide dusurdugunu ve hakkını veremeyen okdr fazlaki ben tecrubesız halımle 2 3 yıldır kucuk yerlerde grafiker adı altında calısanlarn cıkardıgı işler matbaacıdan farkı yok bı grafik tasarımcının her zaman farkı olmalı..

Tasarımcı Tasarımlarıyla Her Zaman Farkını Ortaya Koyuyor Zaten..

Merhaba Adobe Firma İsmidir, Program Değil Öncelikle Onu Düzelteyim..
Herkes CorelDraw Bilen Aramıyor..
Maliyeti Yüksek Olduğu İçin Macintosh Bilgisayar Alamayan Firmalar, Pc Kullanıyor..
Dolayısıyla CorelDraw Bilen Arıyor..
Anneniz Kursu Yeni Bitirdi İse; Benim Tavsiyem Matbaalarda Kendini Geliştirsin..

Hoşçakalın..

ancak ucretsız stajyer olarak matbaa yada kucuk acık hava reklamcılıgı alanında calısabılır
yıllar yıllar sonra belkı ıs cıkartabılır duruma gelır
ama ıste yasından dolayı pek mumkun gelmedı bana

kızlar selam,
grafikerim desem kızarsınız bana,
ben coreldraw kullanıyorum,herhangi bi eğitim almadım bu konuyla ilgili kursa filan da gitmedim,
kendi kendime uğraşarak ve internette araştırarak ilerledim bu yolda,
ama işimiz farklı biraz katalog filan hazırlayam galiba,corelde iş çıkarıyorum işte :)

ancak ucretsız stajyer olarak matbaa yada kucuk acık hava reklamcılıgı alanında calısabılır
yıllar yıllar sonra belkı ıs cıkartabılır duruma gelır
ama ıste yasından dolayı pek mumkun gelmedı bana

Tasarımcı Tasarımlarıyla Her Zaman Farkını Ortaya Koyuyor Zaten..

Merhaba Adobe Firma İsmidir, Program Değil Öncelikle Onu Düzelteyim..
Herkes CorelDraw Bilen Aramıyor..
Maliyeti Yüksek Olduğu İçin Macintosh Bilgisayar Alamayan Firmalar, Pc Kullanıyor..
Dolayısıyla CorelDraw Bilen Arıyor..
Anneniz Kursu Yeni Bitirdi İse; Benim Tavsiyem Matbaalarda Kendini Geliştirsin..

Hoşçakalın..

Bilginiz için teşekkürler. Yalnız kaç haftadır matbaacılarla görüşüyoruz onlarda Corel bilen arıyorlar.
Annem adobenin her programını biliyor.
Ama küçük yerler bile corel corel diyorlar
Annemin kurs öğretmenide aynı şeyi söylemş kendinizi matbaada geliştirin ama maalesef:KK50:

X