Grafik Tasarımcılar

Dijital Baskı mı ?

sağlığın herşeyden önemlidir tabi, geçmiş olsun... kafan rahat olduktan sonra ufakta olsa seni mutlu edecektir.
ah ne güzel bende tek başıma böyle yapabilmek istiyorum,gelecek o günlerde :)

Şu An İşlerim Yoğunlaşmaya Başladı..
Akşam Eve Gittiğimde Tek Tek İlgileneceğim Yorumlarınızla
Güzel Paylaşımlar ..

evet dijital baskı
grafikerlikten baskı operatörlügüne geçtim gibi oldu ama napalım iyiyim böylede :)

saol esmer şeker :) bizim gibi beyindeki fosforu kolundaki eforu pc basında tasarımla harcayanlar ilerde hiç bişey olmasa boyun fıtıgı oluyor zaten

arkadaşlar çok fazla çalışmam var aralarından rastgele bikaç tane yükledim soru sormak isteyen öğrenmek isteyen arkadaşlara tabiki yardımcı olurum. ama grafikerlik yapan arkadaşlarlada bilgi alışverişi yapmak isterim. bunlar geçen sene ve öncesine ait çalışmalarım. şu anda kurumsal bi firmada çalıştığım için burda yaptığım işleri yayınlıyamam maalesef

merhaba ben de bu gruba giriyorum öyleyse :)
2010 yılında mezun oldum ben, birkaç ay sonra da işkur kursunda grafik tasarım öğretmenliği yaptım. ordan sonra da bi şirkette çalışmaya başladım. geçen hafta işten ayrıldım şu an çalışmıyorum.
adobenin grafik programlarını ve corel draw ı kullanıyorum. yalnız matbaa ve baskı aşaması olayında eksiğim olduğunu düşünüyorum. bu konulardaki bilgim sadece teorik. çalıştığım zamanlarda da matbaalık bir durumum olmadı hiç :/

Öncelikle Hoşgeldin..
Merak Ettiğin Bir Konu Varsa;
Baskı Öncesi - Baskı - Baskı Sonrası..
İstediğin Zaman Sorabilirsin..

Zahmet Ettin, Bizleri Kırmadın ve Ekledin Çalışmalarını..
Çok Teşekkür Ederim..

Çalışmaların Çok Güzel..
Ellerine Sağlık..
Çok Özür Dileyerekten, Bende Yayınlayamayacağımı Bildirmek İsterim..
Ama Paylaşımlarınızı Takipteyim..
Bilgi Alışverişi Yapabiliriz..
Böylelikle Bu Mesleği Öğrenmek İsteyenlere Yardımcı Olabiliriz..

kızlar selam
bende grafık tasarımcıyım ama ewlendıgımden berı fulltıme calısmıyorum kendı ıstegımle bıraktım.
şimdi ewden calısmayı dusunuyorum etrafınızda warsa eger tekstıl grafıkerı arayan yardımcı olabılırım...

Merhabalarr,
yeni grafikerler topiği açılmış madem bende yazayım dedim
Tam anlamıyla grafikerim diyemem henüz lise ve üniversitede 6 yıl eğitimini gördüm staj vs. derken bu işin içindeyim ne zamandır.
Yeni mezunum,henüz işe başlamadım
Paylaşımlarınızı takipteyimm.

Merhaba,
Okulda Yaptığınız Çalışmaları Paylaşabilirsiniz..
Başlangıçta Olan Arkadaşlarımız Mutlaka Faydalanacaktır..

Konumuz Sadece Bilgi ve Görsel Paylaşım İçin Açılmıştır..
Bilginize..

SELAMM arkadaşlarr bende kullandığınız programları öğrenmek için aranıza katılmak istiorum :)) işim grafikerlik falan deil evhanımıyım :) evde denemek istiorum lütfen videolu paylaşımlar yaparmısınız :)))

çok beğendim emeğine sağlık :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…