gozyaslari icinde soruyorum: Boşanmali miyim....

Günaydın kızlar. alıntı yapıp hepinize cevap vereceğim ama önce durumu yazayım bilginiz olsun istedim..
Eşim gece geldi diye yazmıştım. Sonra ben dediğim gibi isiklari kapatip uyuyor numarasi yaptım. . Yalnız sofraya hiç dokunmamistim. Toplamamistim da yani. Öyle masada duruyordu yani..
Biraz oyalandi içerde. Sonra yatağa geldi o da aynen benim gibi uyudu. Hiç öpmedi de.
Sabah kalkınca gördüm mutfaga bakinca. Geldiginde yemeği yemiş .
Sofra yi da toplamış.
Tüm gece uyuyamadim. Gıcık adam da yanımda horladi Bile :KK43:
Size yazacaktım ama yazamadım telefonun ışığından uyanır belki diye.
En son baktığım da saat 3 idi.
Sabah ta hiç konuşmadık. Giyindim makyajimi sacimi yaptim.
ikimizde ise gittik..
Bana normalde arabayi bırakmış ama almadım arabanın anahtarını is yerim yakın yürüyerek gittim bende.. ben giderken o da servis bekliyordu. Beni arkamdan gördü. Benim de iş yerinden arkadaşım olan bi bey geldi . Günaydın dedi. Günaydın abi kolay gelsin dedim geçtim kıskançlık yapmasın diye. .
Şu anda isteyim . Konuşmuyoruz öyle işte. .

Otogarda cay icmemek cimrilik miymis ?

Esine annesi ve kardesini cok sikayet ediyorsan dolmus senden acisini cikariyor. Uzuldum ama cozulemeyecek seyler degil. En cok is esine dusuyor tabi. Annesi ve kardesinin sacmaliklarini gorup bir cizgi cizecek. Saygili ve mesafeli iliskileriniz olmali.

neden bazı insanlar kendilerine yapılanı bin yaptıklarını 1 görüyorlar
Aynen maalesef öyle
Kendi annesinin yaptığı 100 i 1 görür
Benim babamın yaptığı 1 100
Bi laf vardır gelin kaynana toprağına çeker diye ama bu eskide kaldı
Kaynanalar seçerdi gelinleri asla kendinden becerekli değil varsa kızından güzel değil kendi kadar zengin
Demem o ki kültürsüzse kültürünü statünü çekemez !

Sen kızından daha bakımlı daha güzelsen çekemez !

Oğlu annesinden çok eşini severse çekemez

Gelelim babana çay içmemiş ? Bence damadını düşünmüş kötü mü etmiş ?
Kpe hesap ödeyecek hali yoktu heralde kocanın
Hoşgeldin dememiş boşluğuna gelmiştir ama iyiki geldiniz arayı açmayın demiştir

Ayrıca cimriyse cimri onane ?
Ya aynen babam sırf bizi düşündüğü için içmedi ama işte demekki yaranilmiyor..
Kv konusunda kesinlikle haklısınız .
Kendi kızı benimle yaşıt ve ev kızı. Kendi ağzıyla söylemişti keşke o da senin gibi bir ise girse çalışsa vs. Diye. .
Benim her şeyim onlara dert maalesef. .
Ne yapacagimi şaşırdım. .

o nası bi pislik aileymiş öyle..
terbiyesizler...
tatlım ben sizi hep mutlu bir çift olarak hayal ettim..
daha geçen çocuk konusunu açtık..yapmayın böyle..
fazla gitmişsiniz birbirinizin üzerine...
ve doğal olarak kopmuş ipler..
siz birbirinizi seviyosunuz..
ve eşin inan çok kötü davranmamış..
yani kabalık etmiş tabi ama tek taraflı değil..
sen defol git dediğinde bile karşılık vermemiş mesela...
Evet hicbirsey demedi canım. .

Kızlar kızlar kızlar
5 dk önce eşim aradı.
Açmadim
Tekrar aradı
Bu sefer açtım buz gibi bi sesle efendim dedim aynen yazıyorum :
Ben : efendim
O : Hatun Günaydın
Ben ; hii Günaydın
O ; kahvaltı yaptın mi yavrum
Ben; Hayır
O ; tamam kapıya çık
Ben : banane yaa.
O; sen bilirsin
Aradan 2 dk geçti geçmedi
Masama bişi geldi kafamı kaldırıp baktım kahvalti lik bişeyler.
O : sana meyve suyu da aldım. Hadi yap kahvaltıni.
Ben ; ii Sağol. Ama konuşmuyorum seninle.
Tam kapıdan çıkıp gidecekken aniden döndü ve şunu söyledi gülümseyerek;
" seni seviyorum.."
Ben sadece gülümsedim bişey demedim..

Ehehh çok tatlısınız siz arkadaşların dediğini yapın: aileleri konuşmama kararı alın çok rica ediyorum
Böyle evlilik bozulmaz , bozulmamalı yani.. :)

bu yazı bana ait değil pc'de bir sorun oldu başka arkadaşın iletisini ben yazmış gibi oldu . kusura bakmayın

Bence sorunlarınız çözülmeyecek çok büyük çözülmeyecek sorunlar değil, her çift arasında kavga olur. Anlaşmazlıklar çıkabilir. Ailelerinizi evliliğinize çok fazla karıştırmışsınız. Hem sizin hem eşinizin ailesi suçlu. Eşinizle karşılıklı oturup konuşun, arada sevgi varken çözülmeyecek sorun yoktur.

Eşinle bir sorunun yok ortada kızgınlık anında bunları düşünmen çok normal .
ben de çok yaşadım ilk yıllar bunu ailesi aileler yüzünden çok tartıştık ,bunun sonu gelmez.baktım olmuyor herkes yerinde mutlu birsey düzelmediği gibi bir de en güzel Günlerimiz birbirimizi mutsuz etmekle geçiyor.vazgeçtim şikayet etmek ten tabi buradaki arkadaşların tavsiyesi ile aklım başıma geldi.
ailesini şikayet etme tartışma konusu yapma eminim o da farkinda dir dile getirmese de.nasıl ailen e birsey demesi hoşuna gitmiyor sa onun için de bu öyle.bu şekilde birbirinize olan saygı ve sevginizi tüketisiniz sadece dikkat edin
mutluluklar dilerim

Kızlar kızlar kızlar
5 dk önce eşim aradı.
Açmadim
Tekrar aradı
Bu sefer açtım buz gibi bi sesle efendim dedim aynen yazıyorum :
Ben : efendim
O : Hatun Günaydın
Ben ; hii Günaydın
O ; kahvaltı yaptın mi yavrum
Ben; Hayır
O ; tamam kapıya çık
Ben : banane yaa.
O; sen bilirsin
Aradan 2 dk geçti geçmedi
Masama bişi geldi kafamı kaldırıp baktım kahvalti lik bişeyler.
O : sana meyve suyu da aldım. Hadi yap kahvaltıni.
Ben ; ii Sağol. Ama konuşmuyorum seninle.
Tam kapıdan çıkıp gidecekken aniden döndü ve şunu söyledi gülümseyerek;
" seni seviyorum.."
Ben sadece gülümsedim bişey demedim..
Çok abartıyorsunuz . Herşeyden öte eşiniz kendi ailesinin yanında dahi sizin arkanızda olmuş , şahsen ben eşimin ailesinin yanında sesimi dahi çıkaramıyorum , çünkü benim aile yapımla onlar çok farklı birkaç konu üzerinde konuşacak olsak ve ben de taleplerini kabul etmesem hemen eşime söyleyip o anlık zoraki kabul ettiriyorlar aramızı açıyorlar o yüzden artık hiç muhabbete girmiyorum eşimin memleketine gidince turist gibi davranıyorum bunlara rağmen olayları bu denli büyütmüyorum hele ki siz doğudasınız ve eşiniz polis daha anlayışlı olmalısınız. fazla naz aşık usandırır bence daha fazla uzatmayın .

Canim benim oncelikle embati kurmayi dene bikere bosanilacak durum yok onu belirtmek isterim ladinalr ici eslerin ailesi hep kabus olmustur canim benim esiniz ailesiyle sewmesen gicikda alsan iyi olmak ZORUNDASİNN buyuk harfle yazdim zorundasin

Cunku yuzyuze bakiyosun bayramda dahi gitsen sadece ozamn gidiyosun desek gene gorusuyosun yani demi oyusden uzatma bak simdi iyi olan kisiyle herkez iyidir onemli olan kotu olan kisiyle anlasabilmektir demi ama nefret etme kin duyma sevme ama saygida kusur etme zaten bunu yaptigin zamn senlik bu durum kalmaz emin ol unutma ilerid sende kayinvalide olacaksin kendine yapilmasini istemedigini yapma birak onlar yapsin senin iyi olan tavrina vayyyy be biz kiza ne yaptik o bize hala saygili sozunu dedirtir

Asil konuya glecek olursak bu sekilde dewam ederse gor bak esini tavri nasil degisiyo sana karsi ailene karsi annen soyle o boyle bu boyle yapma bak oda yapmis cunku baban soyle diye mesela sen deki ben senin ailene laf soylemiyorum sende soyleme dersin

Cunku camim sen obur boyu bu insanlrin icindesin kinlenerek biyere varamsin kendini yipratirsin sadece esini yuvanj yipratirsin cok uzun oldu kusuruma bakma ortqda bosanmayi gerektirecek durum yok saece kendini muhasebeye cek artilarini eksilerini goz onune getir once kendini sucla baskalarini degil sadece kendinii rabbim icini ferahlatsin insalaah

Canim benim oncelikle embati kurmayi dene bikere bosanilacak durum yok onu belirtmek isterim ladinalr ici eslerin ailesi hep kabus olmustur canim benim esiniz ailesiyle sewmesen gicikda alsan iyi olmak ZORUNDASİNN buyuk harfle yazdim zorundasin

Cunku yuzyuze bakiyosun bayramda dahi gitsen sadece ozamn gidiyosun desek gene gorusuyosun yani demi oyusden uzatma bak simdi iyi olan kisiyle herkez iyidir onemli olan kotu olan kisiyle anlasabilmektir demi ama nefret etme kin duyma sevme ama saygida kusur etme zaten bunu yaptigin zamn senlik bu durum kalmaz emin ol unutma ilerid sende kayinvalide olacaksin kendine yapilmasini istemedigini yapma birak onlar yapsin senin iyi olan tavrina vayyyy be biz kiza ne yaptik o bize hala saygili sozunu dedirtir

Asil konuya glecek olursak bu sekilde dewam ederse gor bak esini tavri nasil degisiyo sana karsi ailene karsi annen soyle o boyle bu boyle yapma bak oda yapmis cunku baban soyle diye mesela sen deki ben senin ailene laf soylemiyorum sende soyleme dersin

Cunku camim sen obur boyu bu insanlrin icindesin kinlenerek biyere varamsin kendini yipratirsin sadece esini yuvanj yipratirsin cok uzun oldu kusuruma bakma ortqda bosanmayi gerektirecek durum yok saece kendini muhasebeye cek artilarini eksilerini goz onune getir once kendini sucla baskalarini degil sadece kendinii rabbim icini ferahlatsin insalaah

konunuzu takip ediyorum bence çok hoş bi çiftsiniz kıymetini bilin kaldı ki eşinizin sizi savunduğu zamanlar da varmış sırf bunun için bile bazı eleştirileri duymayabilirsiniz. Ben sizin gibi tepki versem eşim hemen boşanır rest çekemem ona. eşiniz hoş bi şekilde gönlünüzü almış uzatmaya değmez. bazen benim eşimde eleştirir ki haksız olmasına rağmen pek üstelemem. Sizi anlıyorum çok haksızlık görmüşsünüz ama eşinizin hatrına çok üzerine gitmeyin.. MUTLULUKLAR.....

Tam
konunuzu takip ediyorum bence çok hoş bi çiftsiniz kıymetini bilin kaldı ki eşinizin sizi savunduğu zamanlar da varmış sırf bunun için bile bazı eleştirileri duymayabilirsiniz. Ben sizin gibi tepki versem eşim hemen boşanır rest çekemem ona. eşiniz hoş bi şekilde gönlünüzü almış uzatmaya değmez. bazen benim eşimde eleştirir ki haksız olmasına rağmen pek üstelemem. Sizi anlıyorum çok haksızlık görmüşsünüz ama eşinizin hatrına çok üzerine gitmeyin.. MUTLULUKLAR.....
Tesekkur ederim cok haklisiniz.. diyorukki Bir kaç gün bu konuyu konuşmaşak mi yada akşam konuşup çözüm mü arasam acaba. .

Bana kalırsa konuşmayın bi kaç gün biraz daha düzelin bi kaç gün sonra sakin ve güzel dille konuşun...inanın evlilikler kolay yürümüyo. ailesine he he deyin geçin gerektiği yerde cevap verin ama asla eşinize bu konuda dırdır etmeyin zaten o görüyodur ama siz söyleyince kabullenmiyodur erkeklerin doğası bu.. evllikte uyum kolay yakalanmıyo yakalanmışken bırakmayın :)

onun ailesi ile ve kendi ailenizle bir süre görüşmeyin baş başa kalıp kafa dinleyin
boşanılacak bir durum yok gibi ancak her olayda boşanalım boşanalım gerçekten bıktırır insanı

X