- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- Konu Sahibi karmakarisik56
Günaydın kızlar. alıntı yapıp hepinize cevap vereceğim ama önce durumu yazayım bilginiz olsun istedim..
Eşim gece geldi diye yazmıştım. Sonra ben dediğim gibi isiklari kapatip uyuyor numarasi yaptım. . Yalnız sofraya hiç dokunmamistim. Toplamamistim da yani. Öyle masada duruyordu yani..
Biraz oyalandi içerde. Sonra yatağa geldi o da aynen benim gibi uyudu. Hiç öpmedi de.
Sabah kalkınca gördüm mutfaga bakinca. Geldiginde yemeği yemiş .
Sofra yi da toplamış.
Tüm gece uyuyamadim. Gıcık adam da yanımda horladi Bile
Size yazacaktım ama yazamadım telefonun ışığından uyanır belki diye.
En son baktığım da saat 3 idi.
Sabah ta hiç konuşmadık. Giyindim makyajimi sacimi yaptim.
ikimizde ise gittik..
Bana normalde arabayi bırakmış ama almadım arabanın anahtarını is yerim yakın yürüyerek gittim bende.. ben giderken o da servis bekliyordu. Beni arkamdan gördü. Benim de iş yerinden arkadaşım olan bi bey geldi . Günaydın dedi. Günaydın abi kolay gelsin dedim geçtim kıskançlık yapmasın diye. .
Şu anda isteyim . Konuşmuyoruz öyle işte. .
Eşim gece geldi diye yazmıştım. Sonra ben dediğim gibi isiklari kapatip uyuyor numarasi yaptım. . Yalnız sofraya hiç dokunmamistim. Toplamamistim da yani. Öyle masada duruyordu yani..
Biraz oyalandi içerde. Sonra yatağa geldi o da aynen benim gibi uyudu. Hiç öpmedi de.
Sabah kalkınca gördüm mutfaga bakinca. Geldiginde yemeği yemiş .
Sofra yi da toplamış.
Tüm gece uyuyamadim. Gıcık adam da yanımda horladi Bile
Size yazacaktım ama yazamadım telefonun ışığından uyanır belki diye.
En son baktığım da saat 3 idi.
Sabah ta hiç konuşmadık. Giyindim makyajimi sacimi yaptim.
ikimizde ise gittik..
Bana normalde arabayi bırakmış ama almadım arabanın anahtarını is yerim yakın yürüyerek gittim bende.. ben giderken o da servis bekliyordu. Beni arkamdan gördü. Benim de iş yerinden arkadaşım olan bi bey geldi . Günaydın dedi. Günaydın abi kolay gelsin dedim geçtim kıskançlık yapmasın diye. .
Şu anda isteyim . Konuşmuyoruz öyle işte. .