- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
kzlar kullanan varsa iyi yada kötü yorum yaparmısınz
gözaltı morluklarımdan bıkmış vaziyetteyim, bu yazıyı okuduğumda çok umutlandım, ancak sanki sürünce daha bi arttı gözaltı morluklarım, dikkat ettim sürmediğim günler gözaltlarım daha iyi, sürdürüğüm gün artıyo sanki.. Sanırım herkesde aynı etkiyi göstermiyor Çok üzgünüm çoookdaha önce de yazmıştım morarma arttı die işte denedim biraz daha iyice morardı ve şişti benden tavsiye eğer ilk günlerde morarma olursa hemen bırakın offf çok çoğaldı yhaaa şanssızlığım burda da ortaya çıktı
b12 vitaminini de karışıma eklediyseniz morarma olabilir.bende azalma devam ediyor.
Hayır eklemedm aslında, sadece badem yağı alamadım o eksik, onla ilgisi varmıdır acaba??
merhaba,
goz altı ve cevresi icin foreverın jelini tavsiye ederim..
hem torbacıklara, hem kırısık ve mimik cizgilerine hemde mor halkalar icin kesin cozum..
birde icinde vitaminler var vede tamamen dogal bir urun..
@xulay arkadaşım, Allah razı olsun, ben de başladım bu hafta bakalım ne sonuç alacağım....
bunun fiyatı nekadar birde ırsi olan morluklara iyi geliyomu acaba
arkadaslar birde goz cevresi cok hssas bilincsiz yapılan bakımlar dogal urunlerlede olsa baska yan etkiler yapabiliyor ileriki zamanlarda..o nedenle daha cok dogal ama kalitesi kanıtlanmıs urunleri kullanmanızı tavsiye ederim.. aleo-vera cilt icin mucizevi bir bitkidir..
her tur cilt sorunlarınız icin tavsiye edebilirim..
canım bu topicteki karışımı yaptınmı peki?
canım bu topicteki karışımı yaptınmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?