benim de kendimi bildim bileli var bu morluklar Çocukken bile gözlükmü kullanıyorsun diyorlardı. Ben bağsur kremi duymuştum iyi geliyor diye. sen onu denedin mi hangisini denesem karar veremedim
evet ¤ decemBer ¤ ırsiydi, yas ilerledikçe ve sigara vb etkenlerle daha da yogunlasmıstı..
dısarı bile cıkamayacak duruma gelmiştim. en iyi kapatıcılar bile pek işe yaramıyordu.
ell82 ben k ve c yi sonradan kesfettim. bu karısım gözaltındaki hucreleri yeniliyormuş. k vitamini kılcal damarlardaki kan sızıntısını onlüyor . c ise bütün gözaltı morluğu için kullanılan kremlerde bulunuyordu. bu yüzden tedaviye bunları da ekledim.
alem17, dediğim gibi ben 2 aydır kullanıyorum (halen) Şunu söylemeliyim ki tam anlamıyla yok olmuş değiller. ama % 80-90 oranında geçti.
chechen, bu uygulama bende yag bezesi falan yapmadı.aksine kurutuyor gözaltlarını. (siz de farkedeceksiniz zaten, bunun için sabahları nemlendirici sürmenizi tavsiye ederim.
(benim denemediğim yöntem kalmamıstı. en etkili sonucu bundan aldım)
K VİTAMİNİ yeni dogan bebeklerde göbek kordonu kanamasını engelleme kadınlarda anormal(aşırı) regil durumlarında kanama durdurma için enjeksiyon olarak vurulur
gözaltında neden kılcal damar çatlaması olsun ki?????
bende bişeyler sormak istiyorum bu konuda.yapacağımız bu karışım kaç gün gidiyor.yani hergün yeniden mi yapmalıyız yoksa yaptığımız karışımı bitene kadar bikaç gün kullanabilirmiyiz.benneyaptımkive bu bir tedavimi acaba kullanmayı bırakınca yeniden eski haline mi döner morluklar.buradan bir arkadasımızın önerisiyle (adını hatırlayamadım şimdi, kusura bakmasın lutfen)
ona çok tesekkur ediyorum. hiç gecmez sandıgım, ırsi ve yogun (simsiyah) gözaltı morluklarım onun önerisiyle %80 oranında kayboldu.
iki ay boyunca kullandıgım bu uygulamayı belki kullanmak isteyenler olur.
Bir ampul E vitamini (eczaneden)
Bir ampul B vitamini (eczaneden)
iki çay kaşıgı badem yagı (eczaneden)
bir çay kaşıgı zeytin yagı (mutfaktan ) : )
sosyal guvencesi olanlar bir doktora yazdırabilirler.
bu karısımı iki ay boyunca uyumadan once ve bazen güniçinde de sürdüm sorunlu yerlere.
1 haftada belirgin sonuclar almaya baslarsınız.
son iki haftadır bu karısıma K ve C vitamini ampullerini de ekliyorum(eczaneden) ve daha iyi sonuc almaya basladım.
hiç geçmez sandıgınız gözaltı morlugunuz varsa siddetle tavsiye ederim. hafif duzeyde olanlara cok daha cabuk etki edecektir.hihoyyyt:enbuyukkk::dance: