şişman bir gelin olmak istemiyorum gelin birlikte zayıflayalım

1 bardak mandalınalı yesılçay
kahvaltı:
1 k.kutusu peynır
1 dılım kepeklı ekmek
1 greyfurt
1 bardak nanelı rezene cayı
500 ml su
SPOR: 30 dk Plates ebru sallıyla 21 günde yag yakımı
500 ml su
Ögle
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
5 yaprak marul
Ara
nesfıt cıkolatalı
Akşam
100 gr et haşlama
2 kasık kaymaksız yoğurt
500 ml su

şişman bir gelin değil çok güzel bir gelin olacağınıza eminim :) bende hem 160 boyunda hemde 66 kiloydum. 10 gün sonra düğünüm var. ben şubat ayında sağlıklı yaşama başlamıştım mayıs haziran ayından beri de yediklerime dikkat bile edemediğim halde o zaman verdiğim kiloda sabitim şu anda 51 kiloyum :) ben umduğum kiloya geldim biliyorum sizde geleceksiniz :) başarılar :)

şişman bir gelin değil çok güzel bir gelin olacağınıza eminim :) bende hem 160 boyunda hemde 66 kiloydum. 10 gün sonra düğünüm var. ben şubat ayında sağlıklı yaşama başlamıştım mayıs haziran ayından beri de yediklerime dikkat bile edemediğim halde o zaman verdiğim kiloda sabitim şu anda 51 kiloyum :) ben umduğum kiloya geldim biliyorum sizde geleceksiniz :) başarılar :)

cok tsk ederım .Allah tamamını erdırsın ıns mutlu bır omur boyu sursun evlılıgınız ıns bende başarırım kılodan kurtulmyı

günaydın canım
kusura bakma yazamadım hafta başı iş telaşı derken zaman geçti
dün relg oldum işyerindeki arkadaşlarlada dikkat ediyoruz bakalım sonuç neyi gösterecek
sabah kalkar kalmaz su içmeyi unutuyorum malesef
1 yumurta az tereyağında pişirdim 1 dilim kepek ekmeği+ bol peynir (yumurta yiyemiyorum peynir hatrına yedim)

öğlen evden getirdiğim mercimek çorbam var

ara için ayva ve yogurt getirdim

akşamda evde karnıbaharım var onu haşlamayı düşünüyorum tembellik etmezsem tabi

sabah tartıldım 64 kg geldim inşallah 60 sayıyı görürüm

günaydın canım
kusura bakma yazamadım hafta başı iş telaşı derken zaman geçti
dün relg oldum işyerindeki arkadaşlarlada dikkat ediyoruz bakalım sonuç neyi gösterecek
sabah kalkar kalmaz su içmeyi unutuyorum malesef
1 yumurta az tereyağında pişirdim 1 dilim kepek ekmeği+ bol peynir (yumurta yiyemiyorum peynir hatrına yedim)

öğlen evden getirdiğim mercimek çorbam var

ara için ayva ve yogurt getirdim

akşamda evde karnıbaharım var onu haşlamayı düşünüyorum tembellik etmezsem tabi

sabah tartıldım 64 kg geldim inşallah 60 sayıyı görürüm

estağfurullah cnm bende telaşlıydım gıremedım pek benımde reglım yenı bıttı vücut odem topladı sanırım ıns gorursun tatlım ben hep bırlıkte ulasıcaz hedeflere subata kadar bı 70 olsam benm ıcın süper olucak neyse cayımı ıcım daha kahvaltı yapıcam

maşallah ne güzel vermişsin.... ne kadar zamanda verdin?

ayyy 11 güncük kalmış heyecan dorukta mııı :)) darısı başıma inşallah....

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN BESİNLER

MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.

YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.

ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar.Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.

YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca yağları da eritir

TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar.
Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.

TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.

20.11.2013
SPOR:
30 dk normal tempo yuruyus
1 bardak mandalınalı yesıl cay
KAHVALTI
1 domates
1 d.kepek ekmegı
1 k.kutusu peynır
1 greyfurt
500 ml su

20.11.2013
SPOR:
KAHVALTI
1 domates
1 d.kepek ekmegı
1 k.kutusu peynır
1 greyfurt
500 ml su
ÖĞLE
1 simit
1 bardak elma suyu
1 buyuk domates
azıcık tereyağı(dayanamadım)
1 greyfurt
500 ml su

20.11.2013
SPOR:
KAHVALTI
1 domates
1 d.kepek ekmegı
1 k.kutusu peynır
1 greyfurt
500 ml su
ÖĞLE
1 simit
1 bardak elma suyu
1 buyuk domates
azıcık tereyağı(dayanamadım)
1 greyfurt
500 ml su
1 kucuk lokmalık cokonat :(
AKŞAM
mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak
1 dılım ekmek
1 bardak 3 ü 1 arada nescafe
700 ml su

günaydın arkadaşlarrrr

akşam saçlarımı kestirdim hemde küt yeni modellerden çok rahatladım ayrı bi hava kattı hem yıkamak kolay kurutmak kolay :9::9::9:

10 dk mezdeke oynadım akşamm

yeni karar aldım iş servisi evden 30 dk uzakta indiriyor bazen o günler yürüyecegim dolmuşa binmeyecegim hem spor yapmış olurum zaten sınava hazırlanıyorum fazla zaman ayıramıyorum spor yapmak için

akşam
1 karnıyarık içi yedim patlıcanı sevmiyorum çörek vardı birazda ondan yedim

sabah kalvaltım
4 yakış yogurt +4 kaşık müsli

öğlen mercimek çorbam var

arada form limonlu bisküvi

akşam evde ne olur bilmiyorum:32::32::32::32:

günaydın arkadaşlarrrr

akşam saçlarımı kestirdim hemde küt yeni modellerden çok rahatladım ayrı bi hava kattı hem yıkamak kolay kurutmak kolay :9::9::9:

yeni karar aldım iş servisi evden 30 dk uzakta indiriyor bazen o günler yürüyecegim dolmuşa binmeyecegim hem spor yapmış olurum zaten sınava hazırlanıyorum fazla zaman ayıramıyorum spor yapmak için

akşam

sabah kalvaltım

günaydın arkadaşlarrrr

akşam

sabah kalvaltım

günaydın canm benım emınım cok yakışmıştır yenı sac stılın benımde kestırmem lazım uçları cok kırık oldu ama kıyamıyorum:(( gercı dugundu kınaydı nısandı hep tesettürlü olucam ama yınede kıyamıyorum :)))

günaydın kızlar bugun dyetın 2 . gunu tam listeye uymasamda elımden gelenı yapmaya çalışıyorum henüz kahvaltı yapmadım ve tartıyada çıkmadım bakalım tartıda ne cıkıcak bugun sonuç :)):26::9:

günaydın kızlar bugun dyetın 2 . gunu tam listeye uymasamda elımden gelenı yapmaya çalışıyorum henüz kahvaltı yapmadım ve tartıyada çıkmadım bakalım tartıda ne cıkıcak bugun sonuç :)):26::9:

dünle aynıyım 86.5 :(((((((((((((((

Son düzenleme:
kahvltı
1 dılım k.ekmegı
1 domates
peynır
1 bardak kayısılı form cayı
500 ml su
SPOR:
50 tane ıp atlama
10 dk dumbılla kol egzersızlerı
ÖGLE
150 gr tavuk ıcıne 2 domates rendeledim
2 tane taze soğanın beyaz kısmı
1 dılım kepek ekmegı
500 ml su

dünle aynıyım 86.5 :(((((((((((((((

merhaba canım bende 8 gündür rejim yapıyorum ve burda bi günlüğüm var ordan kendimi takip ediyorum :) bence hergün tartıya çıkma insanın morali bozuluyor haftada 1 tartıya çıkarsan senin için daha iyi olur hergün çıkınca vermeyince morali bozuluyor insanın ve sonuç aman zaten verememişim şundanda biraz yiyim madem veremiyorum diyoruz :) haftada bir tartılınca diyetine uyarsan 1 kiloda olsa veriyosun ve motive oluyorsun umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşuruz ışık hızıylaa:10: :46:

merhaba canım bende 8 gündür rejim yapıyorum ve burda bi günlüğüm var ordan kendimi takip ediyorum :) bence hergün tartıya çıkma insanın morali bozuluyor haftada 1 tartıya çıkarsan senin için daha iyi olur hergün çıkınca vermeyince morali bozuluyor insanın ve sonuç aman zaten verememişim şundanda biraz yiyim madem veremiyorum diyoruz :) haftada bir tartılınca diyetine uyarsan 1 kiloda olsa veriyosun ve motive oluyorsun umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşuruz ışık hızıylaa:10: :46:

merhaba cnm ıns dedıgın gıbı bır an once verırım kılolarımı cnm aynı sekılde umarım sende verırsın cnm

Back
X