- 6 Haziran 2009
- 163
- 1
sonuçları paylaşırmısın canım.
Elbette 7-8 gün geçsin durumu bildiririm. Hafta sonu başladım kullanmaya.
Bir kaç günde bile daha iyi hissettim kendimi psikolojik olarak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuçları paylaşırmısın canım.
Elbette 7-8 gün geçsin durumu bildiririm. Hafta sonu başladım kullanmaya.
Bir kaç günde bile daha iyi hissettim kendimi psikolojik olarak...
bendede gözaltı problemi var ırsi ve 23 senedir bıktım gerçekten mkyajda kurtarmıyor bu dedğiniz formül iyi gelirmiburadan bir arkadasımızın önerisiyle (adını hatırlayamadım şimdi, kusura bakmasın lutfen)
ona çok tesekkur ediyorum. hiç gecmez sandıgım, ırsi ve yogun (simsiyah) gözaltı morluklarım onun önerisiyle %80 oranında kayboldu.
iki ay boyunca kullandıgım bu uygulamayı belki kullanmak isteyenler olur.
Bir ampul E vitamini (eczaneden)
Bir ampul B vitamini (eczaneden)
iki çay kaşıgı badem yagı (eczaneden)
bir çay kaşıgı zeytin yagı (mutfaktan ) : )
sosyal guvencesi olanlar bir doktora yazdırabilirler.
bu karısımı iki ay boyunca uyumadan once ve bazen güniçinde de sürdüm sorunlu yerlere.
1 haftada belirgin sonuclar almaya baslarsınız.
son iki haftadır bu karısıma K ve C vitamini ampullerini de ekliyorum(eczaneden) ve daha iyi sonuc almaya basladım.
hiç geçmez sandıgınız gözaltı morlugunuz varsa siddetle tavsiye ederim. hafif duzeyde olanlara cok daha cabuk etki edecektir.hihoyyyt:enbuyukkk::dance:
Arkadaşlar bende birşey söyleyeyim. Kuzenim burnundan ameliyat oldu yakın zamanda. Burunda ve gözlerde şişlik oluşmaması için doktor sürekli yani 10 dakika buz koyun 15 dakika dinlendirin demişti. Buz kalıplarını streç filmlere sarıp kuzenimin gözlerinde tuttuk bu şekilde. Canım benim, dondu abla diyordu ( Şuan nasıl mı ? Ameliyattan önce gözaltı morlukları için sürekli kapatıcı kullanırdı. Artık kapatıcı kullanmıyor :))) Doktor buzun etkisi olduğunu söyledi. Bende artık sabahları 10 dakika buz tutuyorum. Etkisi olacağına inanıyorum. Paylaşmak istedim...Sevgiler....
kızlar bu formulu ıyı bılenler cevap versin lutfen
Bu zamana kadar göz altı morluğu nedir hiç bilmezken doğumdan sonra oluştu
daha önceleri göz çevresi için dermodayin ürününü kullanırken geçenlerde fark ettim göz altı morluğu için yeni bir ürün geliştirmişler, tabi ben durur mu, hemen aldım ve kullandım. Ürün harika bir ürün, göz çevresi için kullandığım ürün gibi etkili çıktı. Dermodayin ürünlerinin artık bir fanı olarak çevremdeki herkese öneriyorum.
Ürünü buradan aldım Organik Bitkisel Doğal , Dermoday Eye Dark Circle - Göz Altı Morluk ve Torbalanma Karşıtı Krem , Dermoday , Göz ve Göz Çevresi , Kişisel Bakım taksitle tabiki.