bu arada inanılmaz sinirlendim. kusura bakmayın ama kimse kimseyi aptal yerine koymasın. bana resim yollayan arkadaş netten aldığın resimleri ben yaptım diye yollarken bunun açığa çıkmayacağınımı düşündün. inan nickini yazardım buraya ama yapmayacağım.
iyi oldu iste, baska kimse cesaret edemez boyle birsey yapmaya .
oky kül yutmaz
seytana uymus aplası , birdaha yapmazNe cesaret ki anlamamak mümkün değil..
seytana uymus aplası , birdaha yapmaz
aynen .
oh olsun ona ..Ders olsun ...
nicki yazmazsaniz insanlar boyle seylere kolaylikla cesaret ederler.bu arada inanılmaz sinirlendim. kusura bakmayın ama kimse kimseyi aptal yerine koymasın. bana resim yollayan arkadaş netten aldığın resimleri ben yaptım diye yollarken bunun açığa çıkmayacağınımı düşündün. inan nickini yazardım buraya ama yapmayacağım.
oh olsun ona ..
katilmayi dusunuyorum abla ,ama daha iyilesemedim ki .Olsun,sende katılacakmısın yarışmaya
katilmayi dusunuyorum abla ,ama daha iyilesemedim ki .
ya sen katılcakmısın :)
sen bilirsin tabiki de :)Vakit varsa düzelirsen katıl bence,yok anacım ya bizden geçti artık
Yok artıkbu arada inanılmaz sinirlendim. kusura bakmayın ama kimse kimseyi aptal yerine koymasın. bana resim yollayan arkadaş netten aldığın resimleri ben yaptım diye yollarken bunun açığa çıkmayacağınımı düşündün. inan nickini yazardım buraya ama yapmayacağım.
sen bilirsin tabiki de :)
herhalde persembe gunu yapar oky'e atarım , tabi yapabilirsem.
yapamazsamda canım sag olsun benim , kesin katılırım ben ya ,kacırmam eglenceyi .Yaparsın tatlım ya,katıl bence sende
yapamazsamda canım sag olsun benim , kesin katılırım ben ya ,kacırmam eglenceyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?