düsündügünü hemen yap , yoksa karar vermek zorunda kalırsın .Onun için diyorum kaçırma sakın katıl hemen ..
Bir ara bende fdşündüm aslında vazgeçtim sonra ..
abla katıl ya , ne olur sanki , niye vazgectin ki sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düsündügünü hemen yap , yoksa karar vermek zorunda kalırsın .Onun için diyorum kaçırma sakın katıl hemen ..
Bir ara bende fdşündüm aslında vazgeçtim sonra ..
düsündügünü hemen yap , yoksa karar vermek zorunda kalırsın .
abla katıl ya , ne olur sanki , niye vazgectin ki sanki
diger kategori efect makyaj olur insallah , ona katılırsın bak ,goz falan cıkartırız ,ay ne zevkli olurUğraşaşam diye caydım,belki başka sefere olabilir mesela
diger kategori efect makyaj olur insallah , ona katılırsın bak ,goz falan cıkartırız ,ay ne zevkli olur
nicki yazmazsaniz insanlar boyle seylere kolaylikla cesaret ederler.
(meraktan ikna yontemleri arayan uye )
evet. ama 2 gözüde çekeceksinizresimlerde sadece göz mü olacak yüz de olacak mı
bence dalga gecmek ıcın yapmıs kıyıda kosedekı resmı paylaşsa derımkı anlasılmaz dıye yapmıstır ama bu alelade ortadakı resmı yollamıs
bu ilk resim:)
bu diğeri
bu netten aldığı resim
https://www.google.com/search?q=eyeliner sürme teknikleri&tbm=isch&tbs=simg:CAQSYxphCxCo1NgEGgAMCxCwjKcIGjwKOggCEhShIqoZvSLuIrQZ4hHsDoAkhiPAIhoglaQPsUREdPGygT73iE2L-NtdQBb-6i06cOI81VnXVEcMCxCOrv4IGgoKCAgBEgTXYW-aDA&sa=X&ei=eedoVIyqLYXlywOuxoDYDw&ved=0CBsQ2A4oAQ&biw=1366&bih=600
buda diğer resmin paylaşıldığı bir sürü yer
bu ilk resim:)
bu diğeri
bu netten aldığı resim
https://www.google.com/search?q=eyeliner sürme teknikleri&tbm=isch&tbs=simg:CAQSYxphCxCo1NgEGgAMCxCwjKcIGjwKOggCEhShIqoZvSLuIrQZ4hHsDoAkhiPAIhoglaQPsUREdPGygT73iE2L-NtdQBb-6i06cOI81VnXVEcMCxCOrv4IGgoKCAgBEgTXYW-aDA&sa=X&ei=eedoVIyqLYXlywOuxoDYDw&ved=0CBsQ2A4oAQ&biw=1366&bih=600
buda diğer resmin paylaşıldığı bir sürü yer
ya bu sizemi ait dedim. evet dedi. annem kuaför dedi.
yok değil.evli hattaKim bu üye oky :)
Hani gayet bilinen bir fotoğraf küçük galiba yaşi :)
yok söylemeyim ben. ama ona kırgınım. ben bu kadar saf değilim. beni öyle sanmamalıydı. :)Kim bu üye oky :)
Hani gayet bilinen bir fotoğraf küçük galiba yaşi :)