Göz Makyajı Göz kalemi tavsiyelerimiz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar ben avon kullanıyorum ama akıyo 1 saate kalmadan. flormarın çok güzel özellikle mavisi siyahınıda annem kullanıyo avondan bir çok şikayeti var buğulanma oluyo gözümde falan fistan diye bende o olmuyo annemde oluyo ama flormarın kalemlerinde olmuyo ve fiyatıda uygun. ben evelineyide kulllanıyorum dore katalogunda bulabilirsiniz onunda fiyatı uygun. bide katalogdan gabrini getirtmiştim bi arkadaşım satıyordu kırmamak için çokk zor çekiliyo gabrini ama baya gidiyo

emily in siyah göz kalemini 3 yıldır kullanıyorum çok memnun kaldım 3 yıldırda değiştirmiyorum göz kalemimi buldum sonunda....

benim tavsiyem gözlerin şeritlerine önce toz siyah far surun sonra siyah kalemle üzerinden gecin hem daha bugulu hem daha sağlam duruyorr

toz siyah farı sürerken far fırçasını ıslatarak sürmenizi tavsiye ederim bu şekilde far uçmuyor kalıcı oluyor rengide daha keskin oluyor. bir kaç kere üzerinden de geçerseniz simsiyah bir renk oluyor benden tavsiye....

Kesinlikle beyu nun göz kalemini kullanın derim 20 lira civarında ben iki senedir kullanıyorum ve hiç akma yapmıyor çok memnunum

Hayatımın kalemi pastel super matte dır:) yine bu forumda gömüştüm aldım harika gün içinde biraz akıyor tabii ki ama benim gözümde hiç kalem durmazdı bu çok iyi oldu... Ama tek kötü yanı açmak çok zor çok dikkatli olmak gerek keşke asansörlü olsaydı.... 6 veya 8 tl ydi sanırım....

göz kalemi her markayı denemiş biri olarak akmayan gerçek siyah sadece max factor boşuna başka kalemlere para dökmeyin benim gibi bir kez alın rahat edin

Göz kalemi konusunda Cecile'in All Day Performance Eyeliner'ını şiddetle öneriyorum. Kesinlikle akma yapmıyor ve sürümü çok rahat ve kullanışlı. Çok fazla renk seçeneği yok ancak özellikle siyahından çok memnunum. Göz kapağının üstünde kullanıldığında likid liner kadar düzgün duruyor, siyahı çok güzel. Göz altına da kullanabilirsiniz, Waterproof olduğu için sorun yaşamazsınız. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve o zamandan beri başka kalem kullanmadım diyebilirim. Fiyatı 22 veya 24 lira olması lazım ama uzun süre kullanılabilir bir kalem, ben devamlı kullanmama rağmen 1 senedir sadece 1/3 ünü kullandım Bir de kaleminizin akmaması ya da daha uzun süreli kullanımı için far üzerine kullanabilirsiniz, ben yine Cecile'in Satin Mono Eyeshadow'unun 102 numarasını kullanıyorum tam tenimin rengi olduğu için.

beyaz göz kalemi tavsiye eder misiniz
aldıklarım kirpklerime yapışıyor hastalıklı bi görüntü ortaya çıkıyor
yada boyamıyor hiç

carmina sürme kalem .... benim gözüm tam bir rezalet tipte.. ortalama hemen herkesin kullandığı kalemleri hep yedi bitirdi... carmina yı burada öğrendim , sabah sürüyorum, alt üst içine, okuldan akşam gelıorum hala gözümde!! evet siyahı kop koyu değil tek sevmediğim bu... mesela alx avien gibi küt diye siyaha boyamıo, 2 kez geçiorum ama yüzüme gözüme 1 damla bile akmıo ve yemiyorda, çantamda kalem taşımıyorum artık var mı ötesi aynalara koşmuyorum maskara gibi oldum mu diye ama arkadaşım carmina kahve aldı, memnun kalmadı... norma kalem değil, Carmina Sürme kalem. dışı sarı. fiyatı indirimde 9 ile 10 arası değişiyor. Huncalife ürünü ve sdc temsilci vasıtasıyla alınabiliyor. avon gibi...

bir diğer kalem ise max factor... arkası sünger fırçalı olan.. max factor Liguid effect eye pencil... kalıcı ve koyu siyah.. fiyatı 24 ile 32 arası indirime göre...

beyaz göz kalemi tavsiye eder misiniz
aldıklarım kirpklerime yapışıyor hastalıklı bi görüntü ortaya çıkıyor
yada boyamıyor hiç

essence long lasting asansörlü göz kalemini denemelisin kesinlikle. bende siyahı var. rengi kopkoyu ve cidden akmıyor. üstelik bende hiçbir kalem dayanmazdı hep gözlerimin altına akar, bulaşırdı. ama bu kalemler süper eyeliner gibi nerdeyse, fiyatı da çok uygun

bu kalemın fıyatı ne canım...bende golden rase asansorlu kalem aldım grı sedeflı cok guzel akmıyor hıc 5 tl...bırde emıly ı cok severım ama o daha az kalıcı...

teşekkür ederim arkadaşım

bu arada bende akmayan göz kalemi tavsiyesinde bulunmak istiyorum
bende alix alien flormar ve oriflame siyah göz kalemi var
flormarı son aldım diğerleri yarım olduğu için ilk önce onları bitireyim diye flormarı en fazla 2 kez kullanmışımdır
neyse bugün sabah okula gitmeden gözümün içine onu sürdüm akşam eve geldiğimde aynen duruyordu çok az bir akma olmuş. onunda farkedilmesi için ta aynanın içine girmek gerekir
siyah kalemde bundan başkaını almam artık
bu arada flormarın waterproof kalemi bu bahsettiğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…