Göz Makyajı Göz kalemi tavsiyelerimiz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Emiliy marka kullanıyorum ben hem ucuz hem de çok güzel yumuşak bir dokusu var akma da yapmıyor.Eye-liner gibi izlenim bırakıyor

Pastel'in suya dayanıklı göz kalemini kullanıyorum ben fazla kullanmadığım için değiştirmedim ama pek memnun kalmadım. kalem sanırım esmer insanlar için :KK70: çünkü kuzenim sürdü çıkarmadan uyudu ve 4 gün çıkmadı gözünden ben biraz oynadığımdan dolayı gece silmeden yatarsam akma yapabiliyor.makyajımı nadiren temizlemeden yatarım. bunu temizlerken özel göz makyajı temizleme suyu kullanmak gerekiyor çünkü kremle silseniz bile çok zor çıkıyor.. hı bide ucu çok yumuşak dikkatli kullanmaz gerek incecik çekemiyorsunuz yada açamıyorsunuz :KK43:
Eki Görüntüle 457125

Son düzenleme:
pastelin göz kalemini aldım en son arkadaşınd ediği gibi çok yumuşak .bugday tenliyim(tenle alakalı değil de sanırım göz kuruluğuyla alaklı bu akma.benim de gözlerim çok ıslaktır=nemlidir herneyse :KK37:.bundan mıdır nedir bilmiyorum.bu pastel de bende bir işe yaramadı.değil 2 saatt 2 dakka olmadan yayıldı aşağı yukarıı :KK43: gözleri çok sulu olanlarda şiddetle tavsiye bekliyorum. anlamıyorum bi arkadaşım vardı.1milyoncudan göz kalemi alırdı.kızın gözleri tek çekimde tüm gün çizgi şeklinde gezerdi :KK53: ben sürerdim onunkini ben de olmazdı.

pastelin göz kalemini aldım en son arkadaşınd ediği gibi çok yumuşak .bugday tenliyim(tenle alakalı değil de sanırım göz kuruluğuyla alaklı bu akma.benim de gözlerim çok ıslaktır=nemlidir herneyse :KK37:.bundan mıdır nedir bilmiyorum.bu pastel de bende bir işe yaramadı.değil 2 saatt 2 dakka olmadan yayıldı aşağı yukarıı :KK43: gözleri çok sulu olanlarda şiddetle tavsiye bekliyorum. anlamıyorum bi arkadaşım vardı.1milyoncudan göz kalemi alırdı.kızın gözleri tek çekimde tüm gün çizgi şeklinde gezerdi :KK53: ben sürerdim onunkini ben de olmazdı.

Canım merhaba;
Benim hem cildim yağlı hemde gözlerim akar sürekli..Carmina sürme kalemi şiddetle öneriyorum..Birde kalemle aynı renk bir farla dağıtırsan inanılmaz hoş duruyor ve sabitleniyor..Ama dediğim gibi sürme göz kalemleri..Şuan kampanyada ve ben stokladım..9.90 TL.
:KK54:

dyege , canım sağol önerin için.ama ben makyaj olayına yeni başladım.bu carmina nerde satılıyor? sen nerden almıştın?

Bence emily göz kalemleri çok güzel.Yumuşak ve renk veriyo falan.Siyahı yok bende flormarın siyahı var ama mavisini-yeşilini kullanıyorum çok güzel :KK69:

emily cidden fiyatına (1.5-2 lira kadar) göre çok çok iyi bir kalem üretmiş. çok yumuşak ve rengini de iyi veriyor. yarım gün filan duruyor da sonra yavaş yavaş bırakıyor kendini. ama büyük bi akma yapmıyor. tolere edilebilecek kadar.

kesinlikle en güzeli mac, hem akmıyor, hemde kaymak gibi sürülüyor, göz sonuçta , bide ben makyaj yaparken, sağ gözüme çekerim sol gözüme çekerken sağ gözümden hemen akıverir, tamam tüm markaları kullanmadım ama, çoğu akıyor, yada dipliner kullanabilrisiniz, ben kalem gibi çekiyorum akmıyordaa :KK55::KK55:
MAC

bu markanın kalemi cidden akmıyor, yapışıyor göze. değişik bir yapısı var

benim tavsiyem gözlerin şeritlerine önce toz siyah far surun sonra siyah kalemle üzerinden gecin hem daha bugulu hem daha sağlam duruyorr

mac kesinlikle, ama eyeliner kullanmak isterseniz golden roseun eyelinerını kullanabilrsiniz, ben çok memnunum akma yok, be kalemden daha kolay sürülüyor, kaymak gibi 2 dakikada çekebiliyorsunuz :KK34:

Göz kaleminde de eyelinerında da MAC.
Biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor. Eyeliner'ı çok sık kullanmama rağmen 2 yıldan fazla kullandım. Kendi özel fırçasını da almak gerekiyor yalnız.

Flormar akıyor ben avonun göz kalemlerinden cok memnunun akma sorunu yok indirimede girince gayetde hesaplı oluyor

maybeline çok kötü hemen akıyor kesinlikle lrealin water prof asonsörlü kalemi derim gerçi ben lacivertini kullanmaya başladım siyahı kalmamıştı alamadım ama laciverti hiç akmadı dağılma yapmadı desem yalan olur ama çok çok az bir akma yaptı ama diğer kalemlerden sonra bu kadarı bile bana mucize gibi geldi ben artık kalemimi buldum dahada değiştirmem her rengini alıcam hatta:KK1::KK9:

X