Göz Makyajı Göz kalemi tavsiyelerimiz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Şu aralar iki göz kalemi çeşidi kullanıyorum. Show by Pastel ve Pastel Metalik Waterproof Dayanıklı Göz Kalemi.

Metalik renkler özellikle gece için harika oluyor!

golden rose nın sımlı grısını aldım cok guzel bırde flormarın mavı ve fümesını aldım onlardanda cok memnunum

arkadaşlar cecile in akmayan göz kalemleri var. deneyen oldumu. ben elime sürdüm gerçekten çıkmıyor. acaba kullanan varmı aranızda ?

golden rose'un smokey eye effect yazıyor üstünde o kalemini 5. kez aldım,memnuniyetim sanırım buradan anlaşılıyor :)
verdiği renktende çok memnunum.
renkli olarak ise
alix avien kalemlerden pek memnunum,özellikle simli ve mavili olan,hayatımın aşkı :d

loreal extra intense bu kalem süpermiş ama bulamıyorum içinizde nerde satıldıgını bilen kullanan falan varmı

Kizlarrrrrr golden rose asansör mekanizmali kalem çeşitleri üç bucuk lira kozmetiklerde. Hem de surumu akisi çok güzel. Fiyatına göre çok çok güzel kesin alin tavsiye ederim asansorlu kalemlerde en ucuzu

hadi ya çok övmüşlerdi.bende flormarda memnun deglim herkes çok memnun ama kuruyor gözümü çiziyor resmen .şöle yumuşak kapkara akmayan kalem yokmu maybelline nasıl acaba

ben bunu aldım yumuşak bir kalem sürdükten bir 5 10 saniye sonra kuruyor ve akmıyor fiyatı da uygun :)
flormar ultra black

Son düzenleme:
Bence insan yüzünde en önemli ve vurgulayıcı yer gözler. Göz makyajı ile gözlere etkileyici ve buğulu bir görüntü katarak kadınsılığı ortaya çıkartmakta önemli, bütün bakışları direkt gözlere odaklayıp farklı olmayı başarabiliyor bazı kadınlar. Bende göz makyajı yapmadan dışarı çıkmayan kesimdenim, üşengeç bir insan olduğumdan her gün göz makyajımı silemiyordum bu yüzden gözüm çok yıprandı daha kolay ve iyi birşeyler ararken ismid sürmesini duydum, araştırdım, hem gözden çıkarmaya gerek yok çünkü içinde bulunan demir ve minerallerin göze ve kirpiğe çok faydası var (kur'anda da geçiyormuş) bu sayede gece sürüyorum gündüzde biraz daha üstünden geçiyorum gayette memnunum.

bende flormarın o kalemini aldım memnunum şuan sanrım kalemimi buldum. daha önce dışı beyaz flormar kalem alıyordum o gzl degildi ama

eyeliner kullanırken hep üzerinden kalemle gecmek zorunda kalırdım daha belirgin durması için ama bir arkadasımın göz kalemini kullanmıstım gecenlerde ve hayran kaldım gercekten sürüşü falan cok güzel ve normal göz kalemlerinden daha az akıyor diyebilirim bende aldım diger göz kalemlerinden biraz pahalı ama verdiginiz fiyata deger kızlar...markası flormar ultra black...

gözü herşeye akan biri olarak tavsiye ediyorum, herkes okadar övmüş zar zor kargolarla türkiyenin en zor ucuna getirttim. Carmina sürme kalem . gerçektende kesinlikle akmıyor. an az 40 derece burası , ve sabah 7.30 da bi sürüyorum, akşam 8 de hala akmamış oluyor. ama sadece şöyle bir durum var , kirpik dipleriniz simsiyah kalıyor, yani uzaktan sürmenin var olduğu belli, yakından bakınca içlerinin hafifce gözünüz tarafından yendiğini farkedebiliyorsunuz. ben hala tam memnun kalacağım bir marka arıyorum fiyatı saçmalamadan. çünkü carmina çok iyi ama ben tam kara siyah seviyorum, bu ise hafif siyah sevenler için çok ideal. ben deneyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…