Göz Makyajı Göz kalemi tavsiyelerimiz

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben geçenlerde emily marka göz kalemlerini gördüm açıkcası renkleri çok güzeldi turkuaz mavisini çok sevdim ve aldım sürdüm bende kalıcı oldu akmıyor bulaşmıyor yumuşak bir kalem fiyatıda 1.5 tl idi kötü çıkarsa atarım derken şimdi diğer renklerinide alıcam çok canlı renkleri mevcut mor lacivert gri toprak tonları yeşil tonları baya güzeldi

Rimmel'in kas kalemini goz kalemi olarak kullaniyorum. Surmesi biraz zor oluyor ama zaten dogru duzgun kalem cekemeyen biri olarak bu benim isime geliyor. Akmiyor da, memnunum. :KK9:

siyah kalemini alıp pişman olmadığım tek marka flormar oldu.. pahalı, akmaz kokmaz dediklerini de kullandım ama nafile kesinlikle bana yaramayan tek kalemi de avon dan aldım, nasıl bir sulanma yaptıysa ağladın mı sorusuna cevap vermekten moralim bozulmuştu:KK5:

siyah göz kalemi konusunda flormarı tek geçiyorum.
diğer renkleri de pastelden kullanıyorum.

Ben Suya dayanıklı sıvı eyeliner EYE ARCHITECT (RUSYA' nın En Büyük Kozmetik Firması Faberlic) siyah göz kalemi kullanıyorum. gün boyunca silinmiyor . Eksi - küçük miktarı.

Eklentiler

• $01020102-00069.png
    $01020102-00069.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 57
cecile aldım fırçalı buğulu göz makyajı için ideal
ben iç kısma sürdüğüm için kalıcı olmuyor

flormar ultra black aldım..normal fyatnn 2 blki 3 katına aldm ben bliyoorum ama dyanamdm. sizler uygn fyata bulacksnzdr oldgnuz yrden mutlka. deneyn kızlar cok güzl br kalm

X