- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
-
- Konu Sahibi kittybetty
Duygusallığınızın boyutuna göre değişir.
Yakında kurtulursunuz inşallah.
Hayat üzülmek için çok kısa ve üzülmenin bedelini ağır ödetiyor vücudumuz
İnşallah üzülmüyorum da ne biliyim bazen bişey oluyo ve aklıma geliyor. O zaman kötü hissediyorum ışte.Duygusallığınızın boyutuna göre değişir.
Yakında kurtulursunuz inşallah.
Hayat üzülmek için çok kısa ve üzülmenin bedelini ağır ödetiyor vücudumuz bize.
inşallah bir an önce geçerZamana ihtiyacin var .....geçer
ayrıldığım için kesinlikle pişman değilim. hatta normal zamanlarda hep yaşattığı kötü olaylar geliyor aklıma. ama evli insanların eşleriyle muhabbetlerini vs. gördüğümde "neden biz yapamadık" diye üzülüyorum.İyi kötü alıştığınız,aynı evi paylaştığınız, aynı kandan olmamanıza rağmen bir yabancıyı hayatınıza eş diye aldığınız için elbette üzüleceksiniz. Bu çok normal, insansınız neticede. Böyle zamanlarda neden ayrılmak istediğinizi düşünün, bitmeseydi hayatınızı düşünün... Bundan 5-10 sene sonrasını hayal edin, güzel bir tatil beldesinde arkadaş, aile eğlendiğinizi ve "iyi ki" dediğinizi
Neden ayrildiniz?halen seviyor musuninşallah bir an önce geçer
çok duygusalım aslında ama boşandığımızdan beri hep dik durmaya çalıştım, hep içimde biriktirdimbende sevgilimden yeni ayrıldım. hala biri sorunca açıyorum muslukları. geçecek zamanla o anlık hatırlananlardan dolayı verilen bir tepki umarım çok duygusal değilsinizdir de daha çabuk geçer :)
hayat kısa. biri için harcanmayacak kadar kısa ve kıymetli :)
3 yıl süren evlilik boyunca çok az güzel anımız oldu. ama bugün mesela bi mesai arkadaşımın düğünü var. tarihi söyledi. tam da bizim evlendiğimiz gün. bişeyler düğümlendi boğazıma. gözlerim doldu hemen. içim cız etti.Bir süre devam ediyor zamanla azalıyor. Belki de hiç geçmiyor. İkinci evliliğimi yapmış olmama rağmen bazen ansizin bir anı aklıma geliyor gözlerim doluyor. Birinden bosaninca tüm anıları herseyi de atamiyoruz kiHissettiklerin çok doğal Allah yar ve yardimcin olsun canım.
yolda elelle bir çift görünce gözün dolar annen babanla bir arada görünce gözün dolar bir sürü şey daha gececek tabi zaman tedavi ediyor kıskanmak değil bende aynı duyguları yaşadım beim şansım talihsizliğim diye bir iç çekiş sadece allah sabır versin iş edinin kendinize çalışın kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşınmerhaba hanımlar. özellikle boşanan arkadaşlara soruyorum, bu ani ve istemsizce gözlerin dolması ya da bir arkadaşınız eşinden bahsettiğinde veya telefonla konuştuğunda (yanlış anlaşılmasın kesinlikle kıskanmak yok) yaşanan iç sızlamaları.. bunlar ne zaman geçecek?
evet üzerime düşeni yaptım bu anlamda içim rahat. ama işte keşke bizde mutlu olmayı becerebilseydik. keşke aile olmayı becerebilseydik. olmadı.Herkes kendi yaşadığını bilir, boşverin. Hayat herkes için aynı şekilde yaşanmıyor. Siz üzerinize düşeni yaptıysanız, karşı taraf kıymetini bilmediyse, daha yapacak bi şey yoktu demek ki. Onlara bakarak bizim neden böyle olmadı diye hayıflanmayın. Herkesin hayatı kendine..
Olamıyor işte, o veya bu sebepten olmuyor. Bu hayata gelmenizde ki yegane amaç evlilik mi? Hayır mutlu ve güzel bir hayatın formülü evlilik mi? Hepimiz isteriz elbette ama bu şart mı? Hem karşınıza kimler çıkar bilemiyoruz ama benden size nacizane tavsiye, en önemli sizsiniz, ikili ya da çoklu hayatlarda yerinizi belirlemekten ziyade hep ama hep tekil düşünün kendinizi. Böylece hayatınıza giren kişi pekiştiren olsun,sağlayıcı değil.ayrıldığım için kesinlikle pişman değilim. hatta normal zamanlarda hep yaşattığı kötü olaylar geliyor aklıma. ama evli insanların eşleriyle muhabbetlerini vs. gördüğümde "neden biz yapamadık" diye üzülüyorum.
evet benim yaşadıklarımda bunların aynısı. kesinlikle kıskanmıyorum allah herkesi mutlu etsin. ama mesela sosyal medyada vs. gördüğüm o mutlu aile tabloları (anne-baba-çocuk) ya da bi çocuk mağazasına oğlumla gittiğimizle etrafıma bakıyorum, anne-baba-çocuk. sonra bize bakıyorum sadece anne ve çocuk. o an eksik hissediyorum kendimi.yolda elelle bir çift görünce gözün dolar annen babanla bir arada görünce gözün dolar bir sürü şey daha gececek tabi zaman tedavi ediyor kıskanmak değil bende aynı duyguları yaşadım beim şansım talihsizliğim diye bir iç çekiş sadece allah sabır versin iş edinin kendinize çalışın kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşın