- 12 Mart 2010
- 1.756
- 1.452
- 49
-
- Konu Sahibi kittybetty
merak etme düzelecek ben bunu neden hakettim yaşatıklarını hakedecek ne yaptım diye sorguluyor ve üzülüyorsun emin ol bir kaçyıl sonra umurunda olmayacak şu üzüntelerine ağlamalarına gülüp gececeksin ne değmez bişi içinmiş diyeceksin tekrar birde aşık olursan hele hiç bişi kalmıyor aklında onla alakalıevet benim yaşadıklarımda bunların aynısı. kesinlikle kıskanmıyorum allah herkesi mutlu etsin. ama mesela sosyal medyada vs. gördüğüm o mutlu aile tabloları (anne-baba-çocuk) ya da bi çocuk mağazasına oğlumla gittiğimizle etrafıma bakıyorum, anne-baba-çocuk. sonra bize bakıyorum sadece anne ve çocuk. o an eksik hissediyorum kendimi.
hem psikolojik hem fiziksel şiddet yüzünden.neden ayrılmıştınız özel değilse?
sevmiyorumNeden ayrildiniz?halen seviyor musun
sanırım ben o defteri sonsuza kadar kapattımYeniden aşık olunca geçecek
Şu an alişkanliklarin ağir basiyor olabilir zamanla hayata karışırsın gecer..sevmiyorum
teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için.Olamıyor işte, o veya bu sebepten olmuyor. Bu hayata gelmenizde ki yegane amaç evlilik mi? Hayır mutlu ve güzel bir hayatın formülü evlilik mi? Hepimiz isteriz elbette ama bu şart mı? Hem karşınıza kimler çıkar bilemiyoruz ama benden size nacizane tavsiye, en önemli sizsiniz, ikili ya da çoklu hayatlarda yerinizi belirlemekten ziyade hep ama hep tekil düşünün kendinizi. Böylece hayatınıza giren kişi pekiştiren olsun,sağlayıcı değil.
inşallah canım bir an önce geçer. tekrar aşk, evlilik, cesaret edemem.merak etme düzelecek ben bunu neden hakettim yaşatıklarını hakedecek ne yaptım diye sorguluyor ve üzülüyorsun emin ol bir kaçyıl sonra umurunda olmayacak şu üzüntelerine ağlamalarına gülüp gececeksin ne değmez bişi içinmiş diyeceksin tekrar birde aşık olursan hele hiç bişi kalmıyor aklında onla alakalı
aynı yerde çalışıyoruz her gün görmek zorundayım maalesefçok duygusalım aslında ama boşandığımızdan beri hep dik durmaya çalıştım, hep içimde biriktirdimama sen benden daha şanslısın. görmek istemezsen bi daha görmezsin. bizim çocuğumuz var ve ne yazık ki istemesem de sürekli görücem bi şekilde.
hadi yaa. olsun iş dışında muhattap olmazsın. neden ayrıldınız bilmiyorum ama tolere edilebilecek bişeyse tekrar barışırsınız belki.aynı yerde çalışıyoruz her gün görmek zorundayım maalesef
canım çok teşekkür ederim güzel duaların için. allahım evladıma uzun, sağlıklı, mutlu bi hayat nasip etsin de bu da geçer inşallah..Allahımın izniyle iyileşemeyecek hiç bir yara yoktur benim gözümde.
Şu an acın çok taze,yerden göğe haklısın,içinin sızlamasında.
Ama inan bana Allahım sağlık versin yeter ki hep derim ki her kışın sonu bahardır,yazdır...
Birazcık sabır,bol dua.
Allahım yolunu açık etsin inşallah.
Allahım sana da evladına da sağlıklı ve huzurlu ömür versin arkadaşım inşallah.canım çok teşekkür ederim güzel duaların için. allahım evladıma uzun, sağlıklı, mutlu bi hayat nasip etsin de bu da geçer inşallah..
o halde o göz dolmaları anlarında size yaşattıklarını hatırlayın..hem psikolojik hem fiziksel şiddet yüzünden.
amin canım çok teşekkürler. yaşım 34. çalışıyorum. geçen yıl bu zamanlar boşanmıştık. sadece bir yıl geçti. ama bütün hayatımız değişti. evden çıkarken yanıma sadece çantamı almıştım. aslında bakıyorum da çok şeyin üstesinden geldim hem kendi hem de ailemin çabasıyla. ev aldım. yeniden bütün eşyalar vs. çalışmasaydım yine boşanırdım ama çok daha zor olurdu eminim. allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Allahım sana da evladına da sağlıklı ve huzurlu ömür versin arkadaşım inşallah.
Sanki yaşının da genç olduğunu hissettim.
İnşallah çalışıyorsundur,ayaklarının üzerinde sağlam duruyorsundur,emin ol daha kolay atlatırsın ihtiyacın olmadığı halde çalırsan.
Allahım bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Ooo maşallah ne güzel ne güzel.amin canım çok teşekkürler. yaşım 34. çalışıyorum. geçen yıl bu zamanlar boşanmıştık. sadece bir yıl geçti. ama bütün hayatımız değişti. evden çıkarken yanıma sadece çantamı almıştım. aslında bakıyorum da çok şeyin üstesinden geldim hem kendi hem de ailemin çabasıyla. ev aldım. yeniden bütün eşyalar vs. çalışmasaydım yine boşanırdım ama çok daha zor olurdu eminim. allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
yaşadıklarım nerdeyse her gün aklıma geliyor zaten. ve her aklıma geldiğinde o anı sanki tekrar yaşıyorum, uyguladığı şiddeti bütün bedenimde tekrar hissediyorum. çok zor. düşünüyorum kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok ama illa birinin böyle bi hakkı olacaksa bu kişi babamdır. ama babamdan bile tek bir tokat yemedim. kıyamazdı. o yüzden ilk tokatta yaşadığım duyguları ifade edemem. güçlü bi kadınım. ama bazen birikiyor içimde bişeyler. son yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. çok teşekkür ederim.o halde o göz dolmaları anlarında size yaşattıklarını hatırlayın..
belki yeniden karşınıza biri çıkacak ve size herşeyi unutturacak?
siz çok güçlü bir kadınsınız unutmayın, burada ve genel manada bir çok kadından daha güçlüsünüz! bunun hakkını verin.
1-0 değil 10-0 bence canım. maddiyat gerçekten çok önemli. aile desteği de öyle. ben o anlamda gerçekten çok şanslıyım.Ooo maşallah ne güzel ne güzel.
Çok çok sevindim inan ki.
Hayata yeni başlangın elbette zor olacak çalışsan da çalışmasan da. Ama çalışmak ne olursa olsun 1-0 önde götürüyor bana inan.
Ben işsizdim,boşandığımda.
Bir de cebimde paramdan çok gururum vardı,ailemden de destek almamıştım.
Zordu ama şükür hepsi geçti.
Geçiyor arkadaşım inan ki ne geçmez dediklerimiz geçiyor,çok şükür...