göz dolmaları, iç sızlamaları

yaşadıklarım nerdeyse her gün aklıma geliyor zaten. ve her aklıma geldiğinde o anı sanki tekrar yaşıyorum, uyguladığı şiddeti bütün bedenimde tekrar hissediyorum. çok zor. düşünüyorum kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok ama illa birinin böyle bi hakkı olacaksa bu kişi babamdır. ama babamdan bile tek bir tokat yemedim. kıyamazdı. o yüzden ilk tokatta yaşadığım duyguları ifade edemem. güçlü bi kadınım. ama bazen birikiyor içimde bişeyler. son yazdıklarınız beni çok duygulandırdı. çok teşekkür ederim.
benden kat be kat güçlüsünüz mesela... anlatabildim mi...
benim babam da bana bir fiske vurmamışken elin hanzosu öyle bir dövdü ki...
ve ben boşanamadım. o yüzden benden çok çok çok güçlüsünüz diyorum..
he bizimki geçmişte kaldı bitti gitti... tekrarı olmayacak dedi şimdiye kadar olmadı da ama hala aklımda kalbimde yara...
Rabbim size huzur versin, kalbinizi ferahlatsın...
profesyonel bir yardım alabilirsiniz aslında... inanın çok iyi gelecektir...

Kolay değil yaşanmışlıklar kıskançlık ya da aşktan da değilki. O gözyaşları sitem, o gözyaşları hayal kırıklığı.. geçer mi bilmem ama zaman geçtikçe daha az aklınıza gelir daha az iciniz acır bunu söyleyebilirim
çok güzel ifade etmişsiniz. aynen, gözyaşları sadece sitem ve hayal kırıklığı. binbir umutla çıkılan bir yolda belki de dünyada en çok güvendiğin insan tarafından bu kadar incitilmek, yaralanmak. inşallah bir an önce geçer canım. anne-oğul musmutlu yolumuza devam ederiz.

benden kat be kat güçlüsünüz mesela... anlatabildim mi...
benim babam da bana bir fiske vurmamışken elin hanzosu öyle bir dövdü ki...
ve ben boşanamadım. o yüzden benden çok çok çok güçlüsünüz diyorum..
he bizimki geçmişte kaldı bitti gitti... tekrarı olmayacak dedi şimdiye kadar olmadı da ama hala aklımda kalbimde yara...
Rabbim size huzur versin, kalbinizi ferahlatsın...
profesyonel bir yardım alabilirsiniz aslında... inanın çok iyi gelecektir...
canım inşallah bi daha yaşamazsın. ama insan bunu bir kere bile yaşayınca tekrar asla eskisi gibi olmuyor o evlilik. en mutlu zamanında bi anda aklına geliveriyor insanın. unutulmuyor maalesef.

canım inşallah bi daha yaşamazsın. ama insan bunu bir kere bile yaşayınca tekrar asla eskisi gibi olmuyor o evlilik. en mutlu zamanında bi anda aklına geliveriyor insanın. unutulmuyor maalesef.
aynen öyle, ben de bir daha yaşanmamasını, yaşanırsa da kalkıp gidebilecek cesaretimin olacağını umuyorum...

benmde oglum var bnde boşanma aşamasındayım benimde bazen aklıma geliyor biz niye böyle olamadık benm suçum neydi diye ama sonra düşünmemeye çalışıyrm buda bana ders oldu diyorum mutlu olmaya çalışıyrm ömür geçiyor niye mutsuz geçiriyım ömrümü diyorum artık çok nadir oluyor üzüldügüm zamanlar zamanla geçiyor merak etmyn
canım rabbim sana da güç versin. ama buda bana ders oldu deme. bu bir ceza değil. yarın ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz. herkesin başına gelebilir. allahım hepimize güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah.

Evlilik de bazen çok yorucu olur çok gözyaşi dökersin kendi adima ben psikolojik şiddet yuzunden boyle geçirdim.
Onun için üzülme tutun hayata
canım ben hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüm . kesinlikle üzülmüyorum. tek pişmanlığım keşke daha önce ayrılsaydım. en zor zamanlarımda bile hayata tutunmayı hiç bırakmadım hem kendim hem oğlum için.

sana tavsiyem (yaşça küçük müsün bilmiyorum ama öyle olduğunu düşünüyorum o yüzden bu bir abla tavsiyesi) eğer bu durum tekrar yaşanırsa git, mutlaka git.
tavsiyenizi dikkate alacağım emin olun, ancak şartlarım elverir mi öyle bir an yeniden olursa bilemiyorum çünkü o olaylar olduğunda şartlarım el vermediği için gidememiştim. düzelmesi için bir umudum olduğundan , sevdiğimden ya da çocuğum için katlandığımdan değil..
sabote ettim konunuzu, Rabbim kolaylıklar versin size, inşallah kısa süre sonra tamamen hafızanızdan silmiş olursunuz...

kızlar birbirimizi tanımasakta belki hiç görmesekte, orda birilerinin iyi dileklerde bulunması gerçekten çok güzel bi duyguymuş. bunu bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim. bu öpücükler benden hepinize gelsin... :KK36::KK36::KK36:

çok güzel ifade etmişsiniz. aynen, gözyaşları sadece sitem ve hayal kırıklığı. binbir umutla çıkılan bir yolda belki de dünyada en çok güvendiğin insan tarafından bu kadar incitilmek, yaralanmak. inşallah bir an önce geçer canım. anne-oğul musmutlu yolumuza devam ederiz.
İnşallah hepsi geçecek. Toparlanacaksiniz evladinizla cok güzel günleriniz olacak.:KK200:

X