Bilmiyorum ama o kadar riske girmeye deger mi alacağınız para belli ama çalışma koşulları çok çok çok ağır ve riskli her cerrahi branş çünkü elinizi dediğiniz hasta ile evleniyorsunuz gözünü ameliyat edersiniz başı agrıyınca ameliyattan sonra direk sizi arar hele kadın doğum aman aman ağzından cikan ile her hareketine azami dikkat edeceksin valla bence gelecek hayatınızı rahat acilden ikide bir telefon gelmeden gecesi gunduzu olmadan evinize gidilecek bölüm bulunkadın doğum niye kötü ki
ben kadın doğumla göz doktoru arasında gidip geliyorum
aile hekimliğide uzmanlık istiyor ki zaten onada TUS şart
bi arkadaş önce aile hekiminden para biriktir sonra uzmanlık okursun demişte ondan kafam karıştı
aile hekimliğide uzmanlığa girmiyor mu:26:
Merhaba arkadaşlar.
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.tıp mezunuyum,uzmanlık zamanı şimdi de İNŞAALLAH
AMA bir belirli hedefim olsun istiyorum
Evli oldugum için ve de çocuğum oldugu için universiteyi bitirsemde daha uzmanlık sınavına çalışmaya başlayamadım.
Ama artık başlamalıyım.once senenin zahmeti uçup gider yoksa,bildiklerimi unuturum.neyse önceden hep çocuk doktoru olmak istiyordum.,ama artık nedense göz doktorluğuna merak sardım.belki de tembelleşiyorum.çünki pediatri hem çok geniş kapsamlı ,hem de ayın yarısı hastanede uzmanlık okuyanlar .aileyle uymuyor.ama göz doktorluğu daha uygun geliyor.bu konuda fikirleriniz nedir
şaka mısın sen? doktorsun ve bunu bize soruyorsun.
tıbbıda birazcıkta bunun için okumuyormuyuz amaBilmiyorum ama o kadar riske girmeye deger mi alacağınız para belli ama çalışma koşulları çok çok çok ağır ve riskli her cerrahi branş çünkü elinizi dediğiniz hasta ile evleniyorsunuz gözünü ameliyat edersiniz başı agrıyınca ameliyattan sonra direk sizi arar hele kadın doğum aman aman ağzından cikan ile her hareketine azami dikkat edeceksin valla bence gelecek hayatınızı rahat acilden ikide bir telefon gelmeden gecesi gunduzu olmadan evinize gidilecek bölüm bulun
Merhaba arkadaşlar.
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.tıp mezunuyum,uzmanlık zamanı şimdi de İNŞAALLAH
AMA bir belirli hedefim olsun istiyorum
Evli oldugum için ve de çocuğum oldugu için universiteyi bitirsemde daha uzmanlık sınavına çalışmaya başlayamadım.
Ama artık başlamalıyım.once senenin zahmeti uçup gider yoksa,bildiklerimi unuturum.neyse önceden hep çocuk doktoru olmak istiyordum.,ama artık nedense göz doktorluğuna merak sardım.belki de tembelleşiyorum.çünki pediatri hem çok geniş kapsamlı ,hem de ayın yarısı hastanede uzmanlık okuyanlar .aileyle uymuyor.ama göz doktorluğu daha uygun geliyor.bu konuda fikirleriniz nedir
Ama bitirdiğimden beri hiç çalışmadım .ben ancak uzman olurum dedim:))
Çok yakınım doktor ve cerrahi branş dediğin de haklısın o da bu işi para için yapmıyor ve hastaları o kadar çok seviyorki tayin istetmediler o kadar sevilmesine rağmen mesleğini çok sevmesine rağmen bazen neden tıp diyor ondan daha çok kimse istememistir tıp a girmeyi bak agzinla söylüyorsun Türkiye yi bilmem diye bilmiyorsun burdaki doktorlar hastadan kacar oldu onun dr arkadaşlarından duyduğum da bunun aynısıtıbbıda birazcıkta bunun için okumuyormuyuz ama
insanlara yardım etmek için tedavi etmek için
herkes parası için okusaydı doktorluğu (ben yurtdışındayım türkiyedeki doktor maaşlarını bilmiyorum)valla milletin işi yaş o zaman...
söylediklerinize kısmen de olsa katılıyorum türkiyede özellikle evliliklerde kadına düşen pay çok büyük
gece nöbetlerine giden bir eşe çoku koca huzursuzluk yaratır
ama tıbbı seçmişsekte aman kolay birşey olsun diyipte mesleki sorumluluklardanda kaçmak çok hoş gelmez bana...
niye ki .... :44:Çok yakınım doktor ve cerrahi branş dediğin de haklısın o da bu işi para için yapmıyor ve hastaları o kadar çok seviyorki tayin istetmediler o kadar sevilmesine rağmen mesleğini çok sevmesine rağmen bazen neden tıp diyor ondan daha çok kimse istememistir tıp a girmeyi bak agzinla söylüyorsun Türkiye yi bilmem diye bilmiyorsun burdaki doktorlar hastadan kacar oldu onun dr arkadaşlarından duyduğum da bunun aynısı
tıbbıda birazcıkta bunun için okumuyormuyuz ama
insanlara yardım etmek için tedavi etmek için
herkes parası için okusaydı doktorluğu (ben yurtdışındayım türkiyedeki doktor maaşlarını bilmiyorum)valla milletin işi yaş o zaman...
söylediklerinize kısmen de olsa katılıyorum türkiyede özellikle evliliklerde kadına düşen pay çok büyük
gece nöbetlerine giden bir eşe çoku koca huzursuzluk yaratır
ama tıbbı seçmişsekte aman kolay birşey olsun diyipte mesleki sorumluluklardanda kaçmak çok hoş gelmez bana...
göz doktorlarının artık eskisi gibi kazanmadıklarını biliyorum.aklımda olmamıtı hiç.puanı yüksek evet ama gözle uğraş dur ne bileyim bana doktorluk yaptığımı hissettirmeyecekti.he şimdi hissediyorum da iyi mi oluyor sanki,canım çıkıyor.
Henüz TUSu kazanıpta uzmanlık okuyan bir doktor 3000 alsa bu iyi bir para değil mi ki...Parası için doktorluk yapılmıyor ama para önemli yani şöyle, aldığın sorumluluk büyük, gördüğün eğitim, okuduğun okul büyük.
Aylık 3000 lira alan doktorlar var, ve çok az bir para bu.
Ben en son 7300 lira aldım aylık. Tamam şimdi memnunum paramdan.
Ama iki ay sonra bu çalıştığımın 3 katı kadar çalışıp aylık 3500 lira alacağım. Yazık değil mi emeğime, gecelerime gündüzlerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?