Henüz TUSu kazanıpta uzmanlık okuyan bir doktor 3000 alsa bu iyi bir para değil mi ki...
Ben bu parayı alsam şahsen yadırgamam tabi henüz tabiri caizse yeni yetme bir doktor olarak yanii...
Sonrasında yılların deneyimiyle gelen başarı ve feda edilmiş okadar gece ve gündüzümüzden sonra tabikide 3000 liraya ı ıhh derimm...
Peki ben çok merak ettim şuan 7300 almışsınız 2 ay sonra bu maaş neden yarıya düşecek...
Sistemdeki bu oynamalara aklım ermedi ve... branşınız nedir acaba?
Not:Mezun olduktan sonra Türkiyeye gelme durumum var
Denklik TUS hepsini geçmem gerekecek..
Mesleğimi Türkiyede yapmak zorunda kalıcam
ama duyduklarım karşısında layıkıyla yapamayacağımdan korkmaya başladım desem yalan olmaz..
Gelmeme gibi bir durumum yok malesefsaçma sapan şikayet ve davalarla uğraşmak ve az maaş almak istiosan gel dostum :)
bu arada arkadaş muhtemelen tusu kazandı asistan olacak o yüzden maaşı düşecek
nöbet ertesi izin olmadığını biliyor muydun?
sabah 8de mesai sonra o gün nöbet ertesi gün en erken 7-8de çıkış
Gelmeme gibi bir durumum yok malesef
Şuan 4. sınıftayım.. kulağınıza saçma gelebilir tabi ama mezun olunca evlilik ve Türkiyeye taşınmak beni bekliyor..
Anlatılanlar hiç iç açıcı değil farkındayım ama bu yola baş koyduk bir kere
Çok gururlu bir meslek ama bazen diyorum keşke ailede doktor olsaydıda yapma etme kızım diyen olsaydı
Bu saatten sonra dövünmek boş zaten yarı yolu geçtik vazgeçmek anlamsız...
Bu arada TUSu kazandı diye maaşı düşecekmiş arkadaşın
TUSu kazanmadan önce benim bildiğim sadece pratisyenlik yapılabiliyor
Pratisyenler 7000 civarı bir maaş mı alıyor
Gelmeme gibi bir durumum yok malesef
Şuan 4. sınıftayım.. kulağınıza saçma gelebilir tabi ama mezun olunca evlilik ve Türkiyeye taşınmak beni bekliyor..
Anlatılanlar hiç iç açıcı değil farkındayım ama bu yola baş koyduk bir kere
Çok gururlu bir meslek ama bazen diyorum keşke ailede doktor olsaydıda yapma etme kızım diyen olsaydı
Bu saatten sonra dövünmek boş zaten yarı yolu geçtik vazgeçmek anlamsız...
Bu arada TUSu kazandı diye maaşı düşecekmiş arkadaşın
TUSu kazanmadan önce benim bildiğim sadece pratisyenlik yapılabiliyor
Pratisyenler 7000 civarı bir maaş mı alıyor
Vay anasını sayın seyircilerrrasistanlara az maaş veriyorlar
daha çok iş yükü daha az maaş
pratisyen maaşı da kesinlikle 7000 filan değil keşke olsa :)
bu ay eksi hesaptayım düşün :)
bir de 6 gün izin al 1000 lira paranı kessinler üstüne
Merhaba arkadaşlar.
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.tıp mezunuyum,uzmanlık zamanı şimdi de İNŞAALLAH
AMA bir belirli hedefim olsun istiyorum
Evli oldugum için ve de çocuğum oldugu için universiteyi bitirsemde daha uzmanlık sınavına çalışmaya başlayamadım.
Ama artık başlamalıyım.once senenin zahmeti uçup gider yoksa,bildiklerimi unuturum.neyse önceden hep çocuk doktoru olmak istiyordum.,ama artık nedense göz doktorluğuna merak sardım.belki de tembelleşiyorum.çünki pediatri hem çok geniş kapsamlı ,hem de ayın yarısı hastanede uzmanlık okuyanlar .aileyle uymuyor.ama göz doktorluğu daha uygun geliyor.bu konuda fikirleriniz nedir
Bence cok iyi meslek goz doktorlugu pedatriden daha guzel bence.benimde puanim pediatriye yetiyordu ama pediatriyi secmedim. Pisman diilim ama simdi okudugum bolumu lek sevmiyorum
Hadi yaa.sendemi tıp bitirdin ?
Hayir puanim 529du. Tip sece bilirdim ama secmedim. Simdi biolojide okuyorum ama bazen keske ingiliz dili okusaydim diyorum.(
azeri misin?
orda sistem böyleymiş de
niye ki .... :44:
Valla parmaklarına sağlık cok güzel yazmışsın kısaca anlatmak istediğim bu tabi ekstralarıda varsaçma sapan şikayet ve davalarla uğraşmak ve az maaş almak istiosan gel dostum :)
bu arada arkadaş muhtemelen tusu kazandı asistan olacak o yüzden maaşı düşecek
nöbet ertesi izin olmadığını biliyor muydun?
sabah 8de mesai sonra o gün nöbet ertesi gün en erken 7-8de çıkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?