troll troll konular açıyolar dayanamıyoruummmBi rahat durmuyosunuz ki.
Biz niye banlanmiyoruzuslu durun azcik, muhabbetimiz bölünmesin
Ben çoğu zaman neden banlandığımı anlamıyorum arkadan hançerleniyorumBi rahat durmuyosunuz ki.
Biz niye banlanmiyoruzuslu durun azcik, muhabbetimiz bölünmesin
troll troll konular açıyolar dayanamıyoruummm
O kadar banlaniyosunuz ki kazen artik aciklama bile yapmiyor size,kendiniz bulun istiyor benceBen çoğu zaman neden banlandığımı anlamıyorum arkadan hançerleniyorum
yok öyle konular açmam benlik değil, şurda 3 ayım kaldı bana iltimas geçseler nolur yaniDoguma kadar sabret bebisimsonra zaten mecburi ara vereceksin ya da cocugum cıvık kaka yapti, kesikli kustu diye konu acmaya geleceksin
O kadar banlaniyosunuz ki kazen artik aciklama bile yapmiyor size,kendiniz bulun istiyor bence
yok öyle konular açmam benlik değil, şurda 3 ayım kaldı bana iltimas geçseler nolur yani
valla chemist niye banlandın dedi kimbilir hangisinden ban yedim dedimhayatta bulamam
ahahaha yok kız valla aklımda öyle bişi yoktu sizin içiniz fesatHe o zaman kocam gozume batiyor diye konu acarsin dogumdan sonra oyle bir durum oluyor
Sermin bulmus hemen tenisli menisli yorum yapmissin, gormedim sanma ahahahah
ahahaha yok kız valla aklımda öyle bişi yoktu sizin içiniz fesat
valla ben de hatırlamıyorum ama o anlamda yazmadığımı biliyorumTenis yorumunu görmedim ben. Bu sefer link vermemis
valla ben de hatırlamıyorum ama o anlamda yazmadığımı biliyorumarada şermine danışmak lazım ben ne yazdım diye
kız spor olanı yazdım çağrışımlı olanı değilAhshah yazmissin iste hahahaha insan nasil tenis yazdigini hatirlamaz yaa shahah
kız spor olanı yazdım çağrışımlı olanı değilyorumu tam hatırlamadım sadece şerminin nicki de çok zor yazamadım dldjdlhd bizi aydınlatsa ya
ahahaha bak kopyalasın görürsün senin için fesatŞekerim tenis değil diğerini yazmissin diye anladim ben
Z zxshermine dexter banlanmasina sebep oldugu yorumu hatirlamiyor, ben tenis dedim onlar menis anladi diyor. Kendisini aydinlatabilir miyiz?
ahahaha bak kopyalasın görürsün senin için fesat
o öyle çağrışım yapmıştır dedi, fesat çok napcan
valla ben de hatırlamıyorum ama o anlamda yazmadığımı biliyorumarada şermine danışmak lazım ben ne yazdım diye
Ahshah yazmissin iste hahahaha insan nasil tenis yazdigini hatirlamaz yaa shahah
aaa ne yazmışım
aaa ne yazmışımben de birine tenis oynamayı önermişimdir falan sandım ahahahaha ya üst üste nasıl konular okumuşsam algım kaymış yazık bana
ahahaha bak kopyalasın görürsün senin için fesat
şermin olmasaydı hala sana fesat demeye devam edebilirdim flxjxkxjzTenisi p.nis diye okuyan sen, fesat olan ben... soyleyecek baska biseyim yok
şermin olmasaydı hala sana fesat demeye devam edebilirdim flxjxkxjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?