goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

troll troll konular açıyolar dayanamıyoruummm

Doguma kadar sabret bebisim sonra zaten mecburi ara vereceksin ya da cocugum cıvık kaka yapti, kesikli kustu diye konu acmaya geleceksin

Ben çoğu zaman neden banlandığımı anlamıyorum arkadan hançerleniyorum
O kadar banlaniyosunuz ki kazen artik aciklama bile yapmiyor size,kendiniz bulun istiyor bence

Doguma kadar sabret bebisim sonra zaten mecburi ara vereceksin ya da cocugum cıvık kaka yapti, kesikli kustu diye konu acmaya geleceksin

O kadar banlaniyosunuz ki kazen artik aciklama bile yapmiyor size,kendiniz bulun istiyor bence
yok öyle konular açmam benlik değil, şurda 3 ayım kaldı bana iltimas geçseler nolur yani
valla chemist niye banlandın dedi kimbilir hangisinden ban yedim dedim hayatta bulamam

yok öyle konular açmam benlik değil, şurda 3 ayım kaldı bana iltimas geçseler nolur yani
valla chemist niye banlandın dedi kimbilir hangisinden ban yedim dedim hayatta bulamam

He o zaman kocam gozume batiyor diye konu acarsin dogumdan sonra oyle bir durum oluyor
Sermin bulmus hemen tenisli menisli yorum yapmissin, gormedim sanma ahahahah

He o zaman kocam gozume batiyor diye konu acarsin dogumdan sonra oyle bir durum oluyor
Sermin bulmus hemen tenisli menisli yorum yapmissin, gormedim sanma ahahahah
ahahaha yok kız valla aklımda öyle bişi yoktu sizin içiniz fesat

Ahshah yazmissin iste hahahaha insan nasil tenis yazdigini hatirlamaz yaa shahah
kız spor olanı yazdım çağrışımlı olanı değil yorumu tam hatırlamadım sadece şerminin nicki de çok zor yazamadım dldjdlhd bizi aydınlatsa ya

kız spor olanı yazdım çağrışımlı olanı değil yorumu tam hatırlamadım sadece şerminin nicki de çok zor yazamadım dldjdlhd bizi aydınlatsa ya

Şekerim tenis değil diğerini yazmissin diye anladim ben
Z zxshermine dexter banlanmasina sebep oldugu yorumu hatirlamiyor, ben tenis dedim onlar menis anladi diyor. Kendisini aydinlatabilir miyiz?

Şekerim tenis değil diğerini yazmissin diye anladim ben
Z zxshermine dexter banlanmasina sebep oldugu yorumu hatirlamiyor, ben tenis dedim onlar menis anladi diyor. Kendisini aydinlatabilir miyiz?
ahahaha bak kopyalasın görürsün senin için fesat

Son düzenleme:
Profilinizde, tüm mesajlarımdan geçmiş mesajlarınıza bakabilirsiniz.

Aranan mesaj için Bknz.
aaa ne yazmışım ben de birine tenis oynamayı önermişimdir falan sandım ahahahaha ya üst üste nasıl konular okumuşsam algım kaymış yazık bana

Profilinizde, tüm mesajlarımdan geçmiş mesajlarınıza bakabilirsiniz.

Aranan mesaj için bknz.

Siz olmasaniz biz ne yapacagiz ya valla şak diye masaya kanitlari vuruyorsunuz bisey merak ediyorum. Mesleginizle buradaki arastirmaci tutumunuzun ilgisi var mi? Ozel degilse birazcik bilgilenebilir miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…