goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Mizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışı

Mizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışı

Evlilik gruplarından tanışıp, yurtdışına giden var mı ? sorusu üzerine konuşurken; olasılıklardan bahsediyorduk. En fazla ne olabilir ki ? diyenler için; görsel materyal paylaşımı olarak düşünebilirsiniz.

Şikayet yeseydik banlanmıştık bence

mizah değil o bdv ayrıca tam olarak yurt dışında evlenirse başına gelecekleri konuştuk tam konu içi hıh

insanı uyuduguna çok güzel pişman ediyosunuz
Bugun hep çamaşır suyuna mok attıda sanki normalde cok normal
hahaha bu sefer değişiklik olsun çamaşır suyu diyeyim diye düşündü bence manyak ya insan otelin yorumlarına bakar sonra vay efendim g.tumu kestiler yazmış deli gibi güldüm gece gece

Bize fosil muamelesi yaptı kız fkfkkfkf. Gitsin görüşsün biriyle görür fosili
30 yaşa teyze diyolar biz kendimizle de dalga geçiyoruz da bunlar çok kompleksliler ya bak mesela 35 yaşındayım çocuk doğunca diğer odaya uzatıp emzirmeyi düşünüyorum, normalde de çorabıma sıkıştırıyorum zaten

accessdenied ayıldın mı kız şerminin nicki nasıl yazılıyo yazmış okuyup okuyup gülüyorum

Ne kadar iyimsersiniz. Böyle bir risk alan kadın: tek bir adamla evlenip; bir yola çıkabilmişse şükretse yeridir.
Di mi? Büzük çk çıksa öp başına koy. Az sabreder, yerini sağlamlaştırınca tekmeyi basarsın. Öteki türlü iş fena. Tek parça çıkamama gibi bi riskin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…