Mizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışıbenim izlediğim ilkiydi galiba, kadının gözünün çıkarılması, adamın kurtarması ve kadının aynada kendini görünce trenin önüne atlaması en berbat sahnelerdendi. diğer çoğunda gözümü kapattım zaten çığlıkları duydum öff gerildim ya burhan gelsin başka bişi konuşalım
Mizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışı
Şikayet yeseydik banlanmıştık benceEvlilik gruplarından tanışıp, yurtdışına giden var mı ? sorusu üzerine konuşurken; olasılıklardan bahsediyorduk. En fazla ne olabilir ki ? diyenler için; görsel materyal paylaşımı olarak düşünebilirsiniz.
mizah değil o bdvMizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışı
hahaha bu sefer değişiklik olsun çamaşır suyu diyeyim diye düşündü benceinsanı uyuduguna çok güzel pişman ediyosunuz
Bugun hep çamaşır suyuna mok attıda sanki normalde cok normal
Bize fosil muamelesi yaptı kız fkfkkfkf. Gitsin görüşsün biriyle görür fosilimizah değil o bdvayrıca tam olarak yurt dışında evlenirse başına gelecekleri konuştuk tam konu içi hıh
Büzük cüklü cıkarmış bideBize fosil muamelesi yaptı kız fkfkkfkf. Gitsin görüşsün biriyle görür fosili
Büzük cüklü cıkarmış bide
30 yaşa teyze diyolarBize fosil muamelesi yaptı kız fkfkkfkf. Gitsin görüşsün biriyle görür fosili
hostel 4 çekilecek haberleri yokNe kadar iyimsersiniz. Böyle bir risk alan kadın: tek bir adamla evlenip; bir yola çıkabilmişse şükretse yeridir.
Di mi? Büzük çk çıksa öp başına koy. Az sabreder, yerini sağlamlaştırınca tekmeyi basarsın. Öteki türlü iş fena. Tek parça çıkamama gibi bi riskin var.Ne kadar iyimsersiniz. Böyle bir risk alan kadın: tek bir adamla evlenip; bir yola çıkabilmişse şükretse yeridir.
B Burhan Burhanittochemist0 ffestinalente accessdenied delisi clxjzkjd
dogadostupanda Depresif Penguen C Calcifer ve nicklerini unuttuklarım gelin ya mapustan çıktım ben hafızam bu kadar nick kaldırıyo
Bana bildirim gelmedi ben şok ben ban.
Son görülmeleri 9 tavuk gibi yatmışlar hemen
Bana bildirim gelmedi ben şok ben ban.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?