hahahaha hala ordan yazman pekiAy Sermin de yatmiscevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx
Kiz niye banlanalim kadin netten koca buluo gitcem diyo, ahanda bu konu o konu iste, gitcekte Allah bilir nereye gitcekaccessdenied banlatacaksın bizi kız onlar zaten işkenceyle öldükten sonra anası danası arasa ne olacak? kayıp olarak geçiyodur heralde. özellikle amerikada inanılmaz kayıp vakaları var adamlar listeye bi kişi daha ekliyodur
Ay su an nerde yaziyorum dogru yerde miyim, camasir suyu kafa yapti bxbxhhxvxhahahaha hala ordan yazman pekisen de pek uyanık gibi değilsin
doğru lan aslındaKiz niye banlanalim kadin netten koca buluo gitcem diyo, ahanda bu konu o konu iste, gitcekte Allah bilir nereye gitcek
Boşuna korkutuyosun lan bizi tiris tiris kqctik buraya hxhxhxhgxdoğru lan aslındakonuyla gayet bağlantılıydı
hahahaha kaçana kadar bi sayfa konuştuk zaten ban geliyosa da gelecek, sabah uyandığımızda anlarızBoşuna korkutuyosun lan bizi tiris tiris kqctik buraya hxhxhxhgx
Ay daha dün acildi banim yiterse yiter ben mi dedim git hostellere düs kestir kolunu budunu banane yahahahaha kaçana kadar bi sayfa konuştuk zaten ban geliyosa da gelecek, sabah uyandığımızda anlarız
accessdenied kayıp kişi raporlarının, kişinin en son vardığı noktayla sınırlı olması ; dünya genelinde yaygın bir kayıp arama ağı olmaması, yakın aile bağlarının bulunmaması vb nedenlerden kaynaklanabiliyormuş.
ya ahahahahahahaha ya adam uyancak sus artıkInsan otel yorumlarina bakar önce,yemekler nasil, personel guleryuzlu mu? Sonra vay g.tümü kestiler otelde bxbcbxh
Ay Serminim geldi.accessdenied kayıp kişi raporlarının, kişinin en son vardığı noktayla sınırlı olması ; dünya genelinde yaygın bir kayıp arama ağı olmaması, yakın aile bağlarının bulunmaması vb nedenlerden kaynaklanabiliyormuş.
Iyi ki geldi kiz, sabaha kadar düşünürdüm ben aval gibi
Insan otel yorumlarina bakar önce,yemekler nasil, personel guleryuzlu mu? Sonra vay g.tümü kestiler otelde bxbcbxh
Ay Sermin de yatmiscevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?