goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Siz olmasaniz biz ne yapacagiz ya valla şak diye masaya kanitlari vuruyorsunuz bisey merak ediyorum. Mesleginizle buradaki arastirmaci tutumunuzun ilgisi var mi? Ozel degilse birazcik bilgilenebilir miyiz

D Dexter ın o yorumunu okuduğumda, banlanmasa bari demiştim. Ertesi gün banlıydı. Başka bir şey mi oldu; ne yazdı acaba diye bakmıştım. Oradan hatırlıyordum yorumunu.

D Dexter ın o yorumunu okuduğumda, banlanmasa bari demiştim. Ertesi gün banlıydı. Başka bir şey mi oldu; ne yazdı acaba diye bakmıştım. Oradan hatırlıyordum yorumunu.
ya iyi de bi "şey" yazdım diye 13 gün mapusta yatmak reva mı

Yüksek ironi ve bol goygoy içeren eski yorumlarınızdan biri sikayet edildiyse; o da cezaya ekleniyor.
mune sağ olsun uzun bi cevap yazmış ceza puanı artınca sistem kendi süre belirliyomuş. yakında ehliyetime el koyarlar

D Dexter bazen çekirdek çitler gibi, çok seri yorum yapıyor; 50 konu dolaşıyor. O yüzden hatırlayamamıştır.
bdvye bi giriyorum bakıyorum alt alta bi sürü fazla yorumlu konular var. son dişini de altın yapacak parayı denkleştiren teyze gibi gözlerimin içi parlıyo

Evli olmadığın için böyle düşünmen normal.
kız dert sahibi olacak artık çok üstüne gidiyoruz o bekarlığı güzel bir şey sansın diycem ama bekarlığın da neyi güzel yaa

yeni bi muso lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…