- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Çantada gizliden muz sokalım hchxhxhd lahmacun 800 liraysa giriş ne kadar kişi basitürkbükü bi de çeşmenin kalantor plajlarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çantada gizliden muz sokalım hchxhxhd lahmacun 800 liraysa giriş ne kadar kişi basitürkbükü bi de çeşmenin kalantor plajlarında
lsjslhs kız ne bileyim ben de keşfette görmüştüm dlsjlshs konak iskelede donla denize giriyorum ben sen ne diyosun fldjskhskÇantada gizliden muz sokalım hchxhxhd lahmacun 800 liraysa giriş ne kadar kişi basi
Ya birah hxjxjxjxlsjslhs kız ne bileyim ben de keşfette görmüştüm dlsjlshs konak iskelede donla denize giriyorum ben sen ne diyosun fldjskhsk
hahaha çeşmeyi sevmiyorum ben suyu çok sıcak, o beachler de çok benlik değil beyaz tumanla halk plajı ne güne duruyo djshsjshsYa birah hxjxjxjx
Beni de çağır alayım dönümü sambriyelimi geleyim jcjxhxhxhhahaha çeşmeyi sevmiyorum ben suyu çok sıcak, o beachler de çok benlik değil beyaz tumanla halk plajı ne güne duruyo djshsjshs
bi de diyarbakır karpuzu koyalım denize kırar yerik asenadan isteriz o diyarbakırın california köyündenmiş dkshsjhsBeni de çağır alayım dönümü sambriyelimi geleyim jcjxhxhxh
kız yukarda takip et var ona tıkla ben de nereye bişi yazsam bildirim geliyo takipten çıkıyorum sürekliYaaa bana burdan niye bildirim gelmiyoooooooo
Ya onu en başta yaptım zaten takipteyim ama bildirim gelmiyorkız yukarda takip et var ona tıkla ben de nereye bişi yazsam bildirim geliyo takipten çıkıyorum sürekli
Böyle topik zor bulunurOlsun daha iyisi olacak demek ki salla
Lan bxbxbhxhxBöyle topik zor bulunur
Ben de k.cimi ham ketene ipege silemediğim zamanlar yaşadım. Yürekten hissettim kederini şu an kadının hxhxhxhpnrasena
çeşmede 800 liraya lahmacun yiyemedik kimse bize yokluktan bahsetmesinBen de k.cimi ham ketene ipege silemediğim zamanlar yaşadım. Yürekten hissettim kederini şu an kadının hxhxhxh
Neeeüüyyyçeşmede 800 liraya lahmacun yiyemedik kimse bize yokluktan bahsetmesin
Çok sasirdi. Ay nası yiyemezsin dedi. Asıl bu zengin vxvxvxvxvNeeeüüyyy
ahahahaha böyle imaj çizmeye çalışıyo ama gizli zengin zenginler de böyle gösterip zengin oluyo zaten djshsjshÇok sasirdi. Ay nası yiyemezsin dedi. Asıl bu zengin vxvxvxvxv