Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
kız kendimden çok emindim bana da şok olduBeni kuru iftiralardan kurtarsi artik basim her sıkıştığında cagircam kendisini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kendimden çok emindim bana da şok olduBeni kuru iftiralardan kurtarsi artik basim her sıkıştığında cagircam kendisini
Siz olmasaniz biz ne yapacagiz ya valla şak diye masaya kanitlari vuruyorsunuz bisey merak ediyorum. Mesleginizle buradaki arastirmaci tutumunuzun ilgisi var mi? Ozel degilse birazcik bilgilenebilir miyiz
ya iyi de bi "şey" yazdım diye 13 gün mapusta yatmak reva mı
kız kendimden çok emindim bana da şok oldu
Size kocaman bir maşallah diyorum dexter kendi yorumunu bile hatirlamiyor
mune sağ olsun uzun bi cevap yazmış ceza puanı artınca sistem kendi süre belirliyomuş. yakında ehliyetime el koyarlarYüksek ironi ve bol goygoy içeren eski yorumlarınızdan biri sikayet edildiyse; o da cezaya ekleniyor.
Ben cok erken uyuyorm yaa rica etsem bundan snra erken saatleede muhabbet edebilir misinizchemist0 ffestinalente @accessdenied delisi clxjzkjd
dogadostupanda @Depresif Penguen @Calcifer ve nicklerini unuttuklarım gelin ya mapustan çıktım ben hafızam bu kadar nick kaldırıyo
Evli olmadığın için böyle düşünmen normal.Son görülmeleri 9 tavuk gibi yatmışlar hemen
kız dert sahibi olacak artık çok üstüne gidiyoruz o bekarlığı güzel bir şey sansın diycem ama bekarlığın da neyi güzel yaaEvli olmadığın için böyle düşünmen normal.
evet ben mapusa girip duruyorum biraz onun da etkisi varYaa nazar değdi bize
Hiç goygoy yapamıyoruz artık sıkılıyorum gibi
Jsjshshs milletinin gözünü korkuttun seni gören uslandıevet ben mapusa girip duruyorum biraz onun da etkisi var
aman sadece yorum okuyarak zaman mı geçer ban bu kadar korkutmamalıJsjshshs milletinin gözünü korkuttun seni gören uslandı
Arsızzzaman sadece yorum okuyarak zaman mı geçer ban bu kadar korkutmamalı
kız yorum okuyup bir şey yazmadıktan sonra napam aktif hesabı bence bu da banArsızzz
ya iyi de bi "şey" yazdım diye 13 gün mapusta yatmak reva mı