• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Siz olmasaniz biz ne yapacagiz ya valla şak diye masaya kanitlari vuruyorsunuz 🤣 bisey merak ediyorum. Mesleginizle buradaki arastirmaci tutumunuzun ilgisi var mi? Ozel degilse birazcik bilgilenebilir miyiz

D Dexter ın o yorumunu okuduğumda, banlanmasa bari demiştim. Ertesi gün banlıydı. Başka bir şey mi oldu; ne yazdı acaba diye bakmıştım. Oradan hatırlıyordum yorumunu.😂😂

D Dexter ın o yorumunu okuduğumda, banlanmasa bari demiştim. Ertesi gün banlıydı. Başka bir şey mi oldu; ne yazdı acaba diye bakmıştım. Oradan hatırlıyordum yorumunu.😂😂
ya iyi de bi "şey" yazdım diye 13 gün mapusta yatmak reva mı 😂😂😂

Yüksek ironi ve bol goygoy içeren eski yorumlarınızdan biri sikayet edildiyse; o da cezaya ekleniyor.
mune sağ olsun uzun bi cevap yazmış ceza puanı artınca sistem kendi süre belirliyomuş. yakında ehliyetime el koyarlar 😂

D Dexter bazen çekirdek çitler gibi, çok seri yorum yapıyor; 50 konu dolaşıyor. O yüzden hatırlayamamıştır. 😂😂
bdvye bi giriyorum bakıyorum alt alta bi sürü fazla yorumlu konular var. son dişini de altın yapacak parayı denkleştiren teyze gibi gözlerimin içi parlıyo 😂😂😂

Evli olmadığın için böyle düşünmen normal. 😂
kız dert sahibi olacak artık çok üstüne gidiyoruz 😂 o bekarlığı güzel bir şey sansın diycem ama bekarlığın da neyi güzel yaa 😂😂😂

yeni bi muso lazım bize 😂😂

Back