• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

benim izlediğim ilkiydi galiba, kadının gözünün çıkarılması, adamın kurtarması ve kadının aynada kendini görünce trenin önüne atlaması en berbat sahnelerdendi. diğer çoğunda gözümü kapattım zaten çığlıkları duydum öff gerildim ya burhan gelsin başka bişi konuşalım
Mizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışı😅🤣

Mizahta korku şeysi paylaştığınız için şikayet edip banlatabiliyoz mu acep? Sonucta konudışı😅🤣

Evlilik gruplarından tanışıp, yurtdışına giden var mı ? sorusu üzerine konuşurken; olasılıklardan bahsediyorduk. En fazla ne olabilir ki ? diyenler için; görsel materyal paylaşımı olarak düşünebilirsiniz. 😎

Evlilik gruplarından tanışıp, yurtdışına giden var mı ? sorusu üzerine konuşurken; olasılıklardan bahsediyorduk. En fazla ne olabilir ki ? diyenler için; görsel materyal paylaşımı olarak düşünebilirsiniz. 😎
Şikayet yeseydik banlanmıştık bence😁

mizah değil o bdv 😂 ayrıca tam olarak yurt dışında evlenirse başına gelecekleri konuştuk tam konu içi hıh 😂

😂😂insanı uyuduguna çok güzel pişman ediyosunuz😭😭
Bugun hep çamaşır suyuna mok attıda sanki normalde cok normal🤣🤣
hahaha bu sefer değişiklik olsun çamaşır suyu diyeyim diye düşündü bence 😂 manyak ya insan otelin yorumlarına bakar sonra vay efendim g.tumu kestiler yazmış 😂 deli gibi güldüm gece gece 😂😂😂

Bize fosil muamelesi yaptı kız fkfkkfkf. Gitsin görüşsün biriyle görür fosili🤣
30 yaşa teyze diyolar 😂 biz kendimizle de dalga geçiyoruz da bunlar çok kompleksliler ya 😂 bak mesela 35 yaşındayım çocuk doğunca diğer odaya uzatıp emzirmeyi düşünüyorum, normalde de çorabıma sıkıştırıyorum zaten 😂

accessdenied accessdenied ayıldın mı kız 😂 şerminin nicki nasıl yazılıyo yazmış okuyup okuyup gülüyorum 😂😂

Ne kadar iyimsersiniz. Böyle bir risk alan kadın: tek bir adamla evlenip; bir yola çıkabilmişse şükretse yeridir.
Di mi? Büzük çk çıksa öp başına koy. Az sabreder, yerini sağlamlaştırınca tekmeyi basarsın. Öteki türlü iş fena. Tek parça çıkamama gibi bi riskin var.

Back