- 22 Mayıs 2012
- 10.760
- 29.682
- 798
Göze geldiSahi sen neden banlandin ya?
tenisle çağrışımlı bir şey yazmışım ben de şermin sayesinde öğrendimSahi sen neden banlandin ya?
konu olur da kişi olmazEvet ya ortamı canlandıracak bir konuya geya kişiye veya en güzeli ikisine birlikte ihtiyaç var
Asdff şikayet edilirse banlancam harbidenkız yorum okuyup bir şey yazmadıktan sonra napam aktif hesabıbence bu da ban
B Burhan Burhanitto şikayet için biçilmiş kaftanAsdff şikayet edilirse banlancam harbiden
tenisle çağrışımlı bir şey yazmışım ben de şermin sayesinde öğrendimhalbuki sansürlü de yazmışım ama
Mayını döşedin anladığım kadarıylaAsdff şikayet edilirse banlancam harbiden
hahahaha bana da diyo sen yokken 2 kez banlandım sen hala gelmedinGecen gun bekar bir arkadas vardi B Burhan Burhanitto o dedi cok evli olmanin sonucu banlandi diye. Sonra bir baktim kendisi ucmus
Mayını döşedin anladığım kadarıyla
Değicek güzel bir konuysa bana da söyle kurudum burda eğlenemiyorum
Kız yok kmse beni iplemiyoMayını döşedin anladığım kadarıyla
Değicek güzel bir konuysa bana da söyle kurudum burda eğlenemiyorum
inşallah seni de kıskanırlar fldjskshYa guzel bir konu olursa beni de cigirin yafff :) alintilari gormuyorum ama etiket yapin. Ne zamandir bir beddua almadim.
Yırtalım bebişim adres varAma bugun yırtmak istediğim cok üye var yalan yohh
Bedduamı aldım da eğlenceme doyamadım yaff. Ben konu avındayım bulursam dişimize göre birşey haber vericiiimYa guzel bir konu olursa beni de cigirin yafff :) alintilari gormuyorum ama etiket yapin. Ne zamandir bir beddua almadim.
Bugün ban yemezsem daha da yemem o derecesenin banın gelmiş
Kaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltukYırtalım bebişim adres var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?