Gidemiyorhem banlanacak hem banlatacak azmetti
Ben de gece kusuyum, gunduz cok bölünüyorum.hos gece de yetisemiyordum mesajlaraGece gelcem ben. Gunduz bebeme yemek yapıyorum odaklanamiyorum
Rezerveleyeyim burayi
Gece daha verimli oluyorBen de gece kusuyum, gunduz cok bölünüyorum.hos gece de yetisemiyordum mesajlara
Gece daha verimli oluyor
Gece uyku moduna alında keske kkyine sabahlıcam belli oldu
Ön masalardanGece gelcem ben. Gunduz bebeme yemek yapıyorum odaklanamiyorum
Rezerveleyeyim burayi
Ellerine sağlık çok güzel ettin ne ettiysen konudan atıldık toplucaben birazdan çıkıcam, lütfen beni çekiştirmeyinakşam itinayla tek tek cevap veririm, unutulmasın
B Burhan Burhanitto ile kapışıyorsunuz. O başka konuya çekiyor bir kolumdan siz başka konuya. Nerenin geyiği güzelse orada kalmaya karar verecektim ki buradaki herkes gitmiş. Beni kaybettiniz.
Vayy arkadaşş bizde burda hasetlenelim mademŞato gezmeye gidiyorum ben, gelince foto atarm size bxbxbxbbx
Sen onur konugusun gece saatleri icin locada yerin bekliyor olacakB Burhan Burhanitto ile kapışıyorsunuz. O başka konuya çekiyor bir kolumdan siz başka konuya. Nerenin geyiği güzelse orada kalmaya karar verecektim ki buradaki herkes gitmiş. Beni kaybettiniz.
Dün gece kaçırmışım zaten yaram derin.Sen onur konugusun gece saatleri icin locada yerin bekliyor olacak
Ben de onceki gunu kacirmisim, konu sonlara dogru hepimiz banlanicaz gerilimiyle gectiDün gece kaçırmışım zaten yaram derin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?