goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

yaa belasın olumm sen
kız bu yine gelmiş bakalım bu sefer kaç gün sürecek
eşim geçen dalga geçti banın ne zaman açıldı dedi 1 saat önce dedim, hayret nasıl hala banlanmadın dedi

kız bu yine gelmiş bakalım bu sefer kaç gün sürecek
eşim geçen dalga geçti banın ne zaman açıldı dedi 1 saat önce dedim, hayret nasıl hala banlanmadın dedi
Bende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi

Bende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi
ya uğraşmayacaksak niye varız herkes birbiriyle uğraşıyo kavga dövüş geçiniyoruz işte

benim izlediğim ilkiydi galiba, kadının gözünün çıkarılması, adamın kurtarması ve kadının aynada kendini görünce trenin önüne atlaması en berbat sahnelerdendi. diğer çoğunda gözümü kapattım zaten çığlıkları duydum öff gerildim ya burhan gelsin başka bişi konuşalım

accessdenied banlatacaksın bizi kız onlar zaten işkenceyle öldükten sonra anası danası arasa ne olacak? kayıp olarak geçiyodur heralde. özellikle amerikada inanılmaz kayıp vakaları var adamlar listeye bi kişi daha ekliyodur

Ay Sermin de yatmis cevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…