- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.050
- 598
Sondo yomoşson sono do mostohoook
Evlilileri ezikleyen başlıklar açacağım.Sen Ban yedikten sonra bekarlari ezikleyen baslik acilmadi...
Orda bile ban yedirir bu insanaMizah kategorisine aç
Ordo bolo bon yodoror bo onsonoo.Orda bile ban yedirir bu insana
Ciddi ciddi alınıyon mu bilmiyorum amaOrdo belli bon yodoror bo onsonoo.
Arkiiiişler zorla mı yorum yaptırıyorum aaaa
Yok kız neden alınayım hepinizi seviyorum canımsınız.Ciddi ciddi alınıyon mu bilmiyorum amainsan görünce dayanamıyor canı çekiyor
Karşılıklı bebişimsuYok kız neden alınayım hepinizi seviyorum canımsınız.
kız bu yine gelmişyaa belasın olumm sen
Bende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedikız bu yine gelmişbakalım bu sefer kaç gün sürecek
eşim geçen dalga geçti banın ne zaman açıldı dedi 1 saat önce dedim, hayret nasıl hala banlanmadın dedi
ya uğraşmayacaksak niye varızBende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi”
Siyasiyim ben artk bi ban yersem ömürlük olabilirya uğraşmayacaksak niye varızherkes birbiriyle uğraşıyo kavga dövüş geçiniyoruz işte
Bensiz olmaz bura bebişimmyine geldin mi sen öff bi de hemen kızgınım atmış manyak
Açtım mizahta. Doluşun.olmaz yavrum hadi bi konu aç da hepimiz banlanak
benim izlediğim ilkiydi galiba, kadının gözünün çıkarılması, adamın kurtarması ve kadının aynada kendini görünce trenin önüne atlaması en berbat sahnelerdendi. diğer çoğunda gözümü kapattım zaten çığlıkları duydum öff gerildim ya burhan gelsin başka bişi konuşalımD Dexteraccessdenied Hostel 2' deki çocuk kurtulacak mı diye; bir ümit Hostel 3'ü de izlemiştim. Seriyi izleyince; bedava dünya turu çıksa: " yok canım, sağ ol ben almayayım, alana da mani olmayayım; ben parka çıkar hava alırım" kıvamına geliyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?