• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

troll troll konular açıyolar dayanamıyoruummm 😂

Doguma kadar sabret bebisim 🤣 sonra zaten mecburi ara vereceksin ya da cocugum cıvık kaka yapti, kesikli kustu diye konu acmaya geleceksin :(

Ben çoğu zaman neden banlandığımı anlamıyorum arkadan hançerleniyorum🤣
O kadar banlaniyosunuz ki kazen artik aciklama bile yapmiyor size,kendiniz bulun istiyor bence 🤣🤣

Doguma kadar sabret bebisim 🤣 sonra zaten mecburi ara vereceksin ya da cocugum cıvık kaka yapti, kesikli kustu diye konu acmaya geleceksin :KK43:

O kadar banlaniyosunuz ki kazen artik aciklama bile yapmiyor size,kendiniz bulun istiyor bence 🤣🤣
yok öyle konular açmam benlik değil, şurda 3 ayım kaldı bana iltimas geçseler nolur yani 😂
valla chemist niye banlandın dedi kimbilir hangisinden ban yedim dedim 😂 hayatta bulamam 😂😂

yok öyle konular açmam benlik değil, şurda 3 ayım kaldı bana iltimas geçseler nolur yani 😂
valla chemist niye banlandın dedi kimbilir hangisinden ban yedim dedim 😂 hayatta bulamam 😂😂

He o zaman kocam gozume batiyor diye konu acarsin dogumdan sonra oyle bir durum oluyor 🤣
Sermin bulmus hemen tenisli menisli yorum yapmissin, gormedim sanma ahahahah

He o zaman kocam gozume batiyor diye konu acarsin dogumdan sonra oyle bir durum oluyor 🤣
Sermin bulmus hemen tenisli menisli yorum yapmissin, gormedim sanma ahahahah
ahahaha yok kız valla aklımda öyle bişi yoktu sizin içiniz fesat 😂😂😂

Ahshah yazmissin iste hahahaha insan nasil tenis yazdigini hatirlamaz yaa shahah
kız spor olanı yazdım çağrışımlı olanı değil 😂 yorumu tam hatırlamadım sadece 😂 şerminin nicki de çok zor yazamadım dldjdlhd bizi aydınlatsa ya 😂

kız spor olanı yazdım çağrışımlı olanı değil 😂 yorumu tam hatırlamadım sadece 😂 şerminin nicki de çok zor yazamadım dldjdlhd bizi aydınlatsa ya 😂

Şekerim tenis değil diğerini yazmissin diye anladim ben 🤣
Z zxshermine dexter banlanmasina sebep oldugu yorumu hatirlamiyor, ben tenis dedim onlar menis anladi diyor. Kendisini aydinlatabilir miyiz?

Şekerim tenis değil diğerini yazmissin diye anladim ben 🤣
Z zxshermine dexter banlanmasina sebep oldugu yorumu hatirlamiyor, ben tenis dedim onlar menis anladi diyor. Kendisini aydinlatabilir miyiz?
ahahaha bak kopyalasın görürsün senin için fesat 😂😂

Son düzenleme:
Profilinizde, tüm mesajlarımdan geçmiş mesajlarınıza bakabilirsiniz. 😂😂

Aranan mesaj için Bknz.😎
aaa ne yazmışım 😂 ben de birine tenis oynamayı önermişimdir falan sandım ahahahaha ya üst üste nasıl konular okumuşsam algım kaymış yazık bana 😂😂

Profilinizde, tüm mesajlarımdan geçmiş mesajlarınıza bakabilirsiniz. 😂😂

Aranan mesaj için bknz.😎

Siz olmasaniz biz ne yapacagiz ya valla şak diye masaya kanitlari vuruyorsunuz 🤣 bisey merak ediyorum. Mesleginizle buradaki arastirmaci tutumunuzun ilgisi var mi? Ozel degilse birazcik bilgilenebilir miyiz

Back