• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

accessdenied accessdenied banlatacaksın bizi 😂 kız onlar zaten işkenceyle öldükten sonra anası danası arasa ne olacak? kayıp olarak geçiyodur heralde. özellikle amerikada inanılmaz kayıp vakaları var adamlar listeye bi kişi daha ekliyodur
Kiz niye banlanalim kadin netten koca buluo gitcem diyo, ahanda bu konu o konu iste, gitcekte Allah bilir nereye gitcek 😂😂

accessdenied accessdenied kayıp kişi raporlarının, kişinin en son vardığı noktayla sınırlı olması ; dünya genelinde yaygın bir kayıp arama ağı olmaması, yakın aile bağlarının bulunmaması vb nedenlerden kaynaklanabiliyormuş.

accessdenied accessdenied kayıp kişi raporlarının, kişinin en son vardığı noktayla sınırlı olması ; dünya genelinde yaygın bir kayıp arama ağı olmaması, yakın aile bağlarının bulunmaması vb nedenlerden kaynaklanabiliyormuş.
accessdenied accessdenied yavrum merakın gitti mi 😂 bak süpürge seni bekliyo yazık 😂😂

Ay Serminim geldi.🥰iste kamu hizmeti, iste vatan sevdasi

Oha saatd bak, benim algilarin kapanmasi normal yatiyorum ben 😳

Insan otel yorumlarina bakar önce,yemekler nasil, personel guleryuzlu mu? Sonra vay g.tümü kestiler otelde bxbcbxh

Otel yorumlarında sorun yok zaten. İlk gün mükemmel ağırlıyorlar konuklarını. İnsanlar otele girer girmez "mükemmel, rüya gibi vb" yorumlarını paylaşmaya başlıyorlar. Asıl hikaye ertesi gün başlıyor. 😎

Back