Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
hahahaha hala ordan yazman peki sen de pek uyanık gibi değilsinAy Sermin de yatmis cevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha hala ordan yazman peki sen de pek uyanık gibi değilsinAy Sermin de yatmis cevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx
Kiz niye banlanalim kadin netten koca buluo gitcem diyo, ahanda bu konu o konu iste, gitcekte Allah bilir nereye gitcekaccessdenied banlatacaksın bizi kız onlar zaten işkenceyle öldükten sonra anası danası arasa ne olacak? kayıp olarak geçiyodur heralde. özellikle amerikada inanılmaz kayıp vakaları var adamlar listeye bi kişi daha ekliyodur
Ay su an nerde yaziyorum dogru yerde miyim, camasir suyu kafa yapti bxbxhhxvxhahahaha hala ordan yazman peki sen de pek uyanık gibi değilsin
doğru lan aslında konuyla gayet bağlantılıydıKiz niye banlanalim kadin netten koca buluo gitcem diyo, ahanda bu konu o konu iste, gitcekte Allah bilir nereye gitcek
Boşuna korkutuyosun lan bizi tiris tiris kqctik buraya hxhxhxhgxdoğru lan aslında konuyla gayet bağlantılıydı
hahahaha kaçana kadar bi sayfa konuştuk zaten ban geliyosa da gelecek, sabah uyandığımızda anlarızBoşuna korkutuyosun lan bizi tiris tiris kqctik buraya hxhxhxhgx
Ay daha dün acildi banim yiterse yiter ben mi dedim git hostellere düs kestir kolunu budunu banane yahahahaha kaçana kadar bi sayfa konuştuk zaten ban geliyosa da gelecek, sabah uyandığımızda anlarız
accessdenied yavrum merakın gitti mi bak süpürge seni bekliyo yazıkaccessdenied kayıp kişi raporlarının, kişinin en son vardığı noktayla sınırlı olması ; dünya genelinde yaygın bir kayıp arama ağı olmaması, yakın aile bağlarının bulunmaması vb nedenlerden kaynaklanabiliyormuş.
ya ahahahahahahaha ya adam uyancak sus artıkInsan otel yorumlarina bakar önce,yemekler nasil, personel guleryuzlu mu? Sonra vay g.tümü kestiler otelde bxbcbxh
Ay Serminim geldi.iste kamu hizmeti, iste vatan sevdasiaccessdenied kayıp kişi raporlarının, kişinin en son vardığı noktayla sınırlı olması ; dünya genelinde yaygın bir kayıp arama ağı olmaması, yakın aile bağlarının bulunmaması vb nedenlerden kaynaklanabiliyormuş.
Iyi ki geldi kiz, sabaha kadar düşünürdüm ben aval gibiaccessdenied yavrum merakın gitti mi bak süpürge seni bekliyo yazık
Insan otel yorumlarina bakar önce,yemekler nasil, personel guleryuzlu mu? Sonra vay g.tümü kestiler otelde bxbcbxh
Iyi ki geldi kiz, sabaha kadar düşünürdüm ben aval gibi
Ay Sermin de yatmis cevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx
Iyi ki geldi kiz, sabaha kadar düşünürdüm ben aval gibi