- 22 Mayıs 2012
- 10.766
- 29.694
- 798
Valla bursinciğim burdaHayır siz gidince benim de canım sıkılıyor
Ben sana dedim ama kravat ise yaramaz diyeValla bursinciğim burdaişe yaramıyor pek onu anladım o benim için acı oldu
Bende özlüyorum yaa bide ziyaretçi giriyorum arada bakıyorum ne var ne yok tam sevdiğim konular oluyor ben ciğerci kedisi gibi uzaktan uzaktan bakıyorum, üzüyor
Ama musoda çok yaramıştıBen sana dedim ama kravat ise yaramaz diyeuslu, uslu takıl bu aralar
Evet kuzum muso da yaramistiAma musoda çok yaramıştıkravatımın hakkını yeme şimdi o musoda banlanma git saçma sapan sevgilisi geri dönsün diye esma soran kadın yüzünden banlar allahım
geldim geldimDexter niye ban yedi? Bi turlu toplanamiyoruz
ahahahaha siz de mi uçtunuzDexter bizden gizli bir yerlerde mizah show yapiyor sanirim, hepimiz geri donduk
ahahaha sus be bi konu açtın hepimiz uçtuk2 güne bir ban yiyor sonra "bana Burhan demeyin" . Burhan da "bana Dexter demeyin" diyor artık.
ahahahaha siz de mi uçtunuz
ya o sarhoş hep bence onun sayılmaması lazımYok yok seni bekliyodukburalarda acces yok sanirim müebbet yedi
Artik kimsenin sesi cikmiyo ya baksanaya o sarhoş hep bence onun sayılmaması lazımbi de hep beraber banlanıyoruz iyice sitcom tiplerine döndük
bandan korkarak geyik yapılmaz ya topiclere bakıp sadece gülücük atacağıma goygoyumu yapar gerekirse banlanırımkimsenin sesi cikmiyo ya baksana
bandan korkarak geyik yapılmaz ya topiclere bakıp sadece gülücük atacağıma goygoyumu yapar gerekirse banlanırım
geçende de bandan korksak trene binmezdik demiştimBugun cok asi gördüm seni
Sondo yomoşson sono do mostohoooke sen de yemişsin sana da müstehak
Yâr ben belanın ta kendisiyim.yaa belasın olumm sen
Bastım şimdi gidiyorum yâârrOlummm bas giittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?