- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.050
- 598
Sondo yomoşson sono do mostohoook
Sen Ban yedikten sonra bekarlari ezikleyen baslik acilmadi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sondo yomoşson sono do mostohoook
Evlilileri ezikleyen başlıklar açacağım.Sen Ban yedikten sonra bekarlari ezikleyen baslik acilmadi...
Evlilileri ezikleyen başlıklar açacağım.
Orda bile ban yedirir bu insanaMizah kategorisine aç
Ordo bolo bon yodoror bo onsonoo.Orda bile ban yedirir bu insana
Ciddi ciddi alınıyon mu bilmiyorum ama insan görünce dayanamıyor canı çekiyorOrdo belli bon yodoror bo onsonoo.
Arkiiiişler zorla mı yorum yaptırıyorum aaaa
Yok kız neden alınayım hepinizi seviyorum canımsınız.Ciddi ciddi alınıyon mu bilmiyorum ama insan görünce dayanamıyor canı çekiyor
Karşılıklı bebişimsuYok kız neden alınayım hepinizi seviyorum canımsınız.
kız bu yine gelmiş bakalım bu sefer kaç gün sürecekyaa belasın olumm sen
Bende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi”kız bu yine gelmiş bakalım bu sefer kaç gün sürecek
eşim geçen dalga geçti banın ne zaman açıldı dedi 1 saat önce dedim, hayret nasıl hala banlanmadın dedi
ya uğraşmayacaksak niye varız herkes birbiriyle uğraşıyo kavga dövüş geçiniyoruz işteBende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi”
Siyasiyim ben artk bi ban yersem ömürlük olabilir dikkatli davranıyorumya uğraşmayacaksak niye varız herkes birbiriyle uğraşıyo kavga dövüş geçiniyoruz işte
Bensiz olmaz bura bebişimmyine geldin mi sen öff bi de hemen kızgınım atmış manyak
Açtım mizahta. Doluşun.olmaz yavrum hadi bi konu aç da hepimiz banlanak
benim izlediğim ilkiydi galiba, kadının gözünün çıkarılması, adamın kurtarması ve kadının aynada kendini görünce trenin önüne atlaması en berbat sahnelerdendi. diğer çoğunda gözümü kapattım zaten çığlıkları duydum öff gerildim ya burhan gelsin başka bişi konuşalımD Dexter accessdenied Hostel 2' deki çocuk kurtulacak mı diye; bir ümit Hostel 3'ü de izlemiştim. Seriyi izleyince; bedava dünya turu çıksa: " yok canım, sağ ol ben almayayım, alana da mani olmayayım; ben parka çıkar hava alırım" kıvamına geliyor insan.