• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

😂😂 yaa belasın olumm sen😂😂
kız bu yine gelmiş 😂😂😂 bakalım bu sefer kaç gün sürecek 😂
eşim geçen dalga geçti banın ne zaman açıldı dedi 1 saat önce dedim, hayret nasıl hala banlanmadın dedi 😂😂😂😂

kız bu yine gelmiş 😂😂😂 bakalım bu sefer kaç gün sürecek 😂
eşim geçen dalga geçti banın ne zaman açıldı dedi 1 saat önce dedim, hayret nasıl hala banlanmadın dedi 😂😂😂😂
Bende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi😂😅

Bende her banlandıgımda söyleniyom diye annem “ sen de insanlarla uğraşma azcık akıllı dur dedi😂😅
ya uğraşmayacaksak niye varız 😂😂 herkes birbiriyle uğraşıyo kavga dövüş geçiniyoruz işte😂

D Dexter accessdenied accessdenied Hostel 2' deki çocuk kurtulacak mı diye; bir ümit Hostel 3'ü de izlemiştim. Seriyi izleyince; bedava dünya turu çıksa: " yok canım, sağ ol ben almayayım, alana da mani olmayayım; ben parka çıkar hava alırım" kıvamına geliyor insan. :KK70:
benim izlediğim ilkiydi galiba, kadının gözünün çıkarılması, adamın kurtarması ve kadının aynada kendini görünce trenin önüne atlaması en berbat sahnelerdendi. diğer çoğunda gözümü kapattım zaten çığlıkları duydum öff gerildim ya burhan gelsin başka bişi konuşalım

accessdenied accessdenied banlatacaksın bizi 😂 kız onlar zaten işkenceyle öldükten sonra anası danası arasa ne olacak? kayıp olarak geçiyodur heralde. özellikle amerikada inanılmaz kayıp vakaları var adamlar listeye bi kişi daha ekliyodur

Ay Sermin de yatmis 😔 cevapsiz sorularimla basbasayim hxhxhhx

Back