- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
Canım ben de bıçak iyi kesmezse mutsuz olabiliyorum tantitoni deki pembe mor ya da kırmızı renkli üç boy bıçaklar var bir tane orta boy Al 4 senedir kullanıyorum çok memnunun en büyük boyu da süper oluyor ama tek bıçak bütün işini görür. Bazan hayırlı olsun. Büyük kalem bir şey yıl sonuna kadar almamaya çalış lütfen. Çünkü bir sene baza borcun var aklından çıkarma o baza için beş sene bekledin. İnan bir sene de o borçlar iyice azalacak 2020 de daha az borcun olacak o zaman çocuklarına daha çok besleyici gıda alacaksın daha rahat markete gidebileceksin. Başaracaksın ben inanıyorum31 aralığa kadar süren indirimler vardı.. ve benim bir bazam yoktu tam 5 yıldır koltukda yatıyorum ve artık bu beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..
istikbal, bellona, yataş ,işbir gibi mağazalardan baza başlık ve yatak takımı için fiyat aldım.. enza da %50 indirim vardı ayın ürünü diye ekstra indirimli baza ve başlık yatak da piyasaya yeni çıkmış lansman fiyatıymış toplam 2680 tl ye kredi kartından 12 taksitle aldım.
yani bu ay 2 bin küsur ödemiştim ona da gittim baza aldım ama hakettiğimi düşünüyorum dile kolay 5 yıldır koltukda belim ağrıdı...
hala daha çok eksiğim var mesela bıçak yani olmasa da olur diyoruz ama yemek yaparken el alışkanlığı arıyor insan karaca da indirime girmiş 250 yerine 100 tl ye inmiş 4 lü bıçak seti öğle tatilinde alsam mı almasam mı arasında gidip geliyorum.
eski eş mağdur etmeyip söz verdiği gibi nafakayı öderse toparlayabilirim diye düşünüyorum
bugün memur zamları belli olacakmış inşallah iyi bir rakam olur