Görüşürüz Kredi Kartı!

31 aralığa kadar süren indirimler vardı.. ve benim bir bazam yoktu tam 5 yıldır koltukda yatıyorum ve artık bu beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..

istikbal, bellona, yataş ,işbir gibi mağazalardan baza başlık ve yatak takımı için fiyat aldım.. enza da %50 indirim vardı ayın ürünü diye ekstra indirimli baza ve başlık yatak da piyasaya yeni çıkmış lansman fiyatıymış toplam 2680 tl ye kredi kartından 12 taksitle aldım.

yani bu ay 2 bin küsur ödemiştim ona da gittim baza aldım ama hakettiğimi düşünüyorum dile kolay 5 yıldır koltukda belim ağrıdı...

hala daha çok eksiğim var mesela bıçak yani olmasa da olur diyoruz ama yemek yaparken el alışkanlığı arıyor insan karaca da indirime girmiş 250 yerine 100 tl ye inmiş 4 lü bıçak seti öğle tatilinde alsam mı almasam mı arasında gidip geliyorum.

eski eş mağdur etmeyip söz verdiği gibi nafakayı öderse toparlayabilirim diye düşünüyorum

bugün memur zamları belli olacakmış inşallah iyi bir rakam olur
Canım ben de bıçak iyi kesmezse mutsuz olabiliyorum tantitoni deki pembe mor ya da kırmızı renkli üç boy bıçaklar var bir tane orta boy Al 4 senedir kullanıyorum çok memnunun en büyük boyu da süper oluyor ama tek bıçak bütün işini görür. Bazan hayırlı olsun. Büyük kalem bir şey yıl sonuna kadar almamaya çalış lütfen. Çünkü bir sene baza borcun var aklından çıkarma o baza için beş sene bekledin. İnan bir sene de o borçlar iyice azalacak 2020 de daha az borcun olacak o zaman çocuklarına daha çok besleyici gıda alacaksın daha rahat markete gidebileceksin. Başaracaksın ben inanıyorum

Canım ben de bıçak iyi kesmezse mutsuz olabiliyorum tantitoni deki pembe mor ya da kırmızı renkli üç boy bıçaklar var bir tane orta boy Al 4 senedir kullanıyorum çok memnunun en büyük boyu da süper oluyor ama tek bıçak bütün işini görür. Bazan hayırlı olsun. Büyük kalem bir şey yıl sonuna kadar almamaya çalış lütfen. Çünkü bir sene baza borcun var aklından çıkarma o baza için beş sene bekledin. İnan bir sene de o borçlar iyice azalacak 2020 de daha az borcun olacak o zaman çocuklarına daha çok besleyici gıda alacaksın daha rahat markete gidebileceksin. Başaracaksın ben inanıyorum

her yerde indirim afişlerini gördükçe neler almak istiyorum neler ama ne nakit var ne de kredi kartı limitim.

bu yıl kıyafet de almadım olanlarla idare ediyorum çok şükür var yetiyor..

yatağı aldım mesela yatk için alez şart mı indirime girmiş mesela 130 tl ye taç linensin ama alamam zaten kredi kartı limiti yok şöyle bi heveslenip yükseliyorum sonra sabıırrr diyorum..

çok şükür faturalarım düşük geliyor su faturamız 34 tl gelmiş çok mutlu oldum :))

bu kış biraz çetin geçiyor

her yerde indirim afişlerini gördükçe neler almak istiyorum neler ama ne nakit var ne de kredi kartı limitim.

bu yıl kıyafet de almadım olanlarla idare ediyorum çok şükür var yetiyor..

yatağı aldım mesela yatk için alez şart mı indirime girmiş mesela 130 tl ye taç linensin ama alamam zaten kredi kartı limiti yok şöyle bi heveslenip yükseliyorum sonra sabıırrr diyorum..

çok şükür faturalarım düşük geliyor su faturamız 34 tl gelmiş çok mutlu oldum :))

bu kış biraz çetin geçiyor
Cnm english home ya da madam coco da da 50tş ye Alez var hatta A101 e de bazen geliyor. 130 verilmez bir Aleze.
Başarıyorsun biraz zorlansan hatta çok zorlansanda başarıyorsun bu seni motive etsin. :KK66:

Cnm english home ya da madam coco da da 50tş ye Alez var hatta A101 e de bazen geliyor. 130 verilmez bir Aleze.
Başarıyorsun biraz zorlansan hatta çok zorlansanda başarıyorsun bu seni motive etsin. :KK66:

ocak 15 de maaşları alınca güne girdik arkadaşlarla şubat ayında 2. bana verecekler 3200 tl para ben de 400 tl taksitlerle ödeyeceğim temmuza kadar inşallah yani şubatta kredi kartına toplu bir ödeme yapacağım şuan tüm ekstreyi ödeyemiyorum çünkü :)

canimm arkadasim sakin aleze o kadar para verme orya halli bir sey al illaki alacaksan.

Dun kk odedik simdi elimizde kalanla ayin 15 ine yetircem sonrasinda yine odemeler olacak lutfen artik kk uzak olsun benden bereket gormuyorum

canimm arkadasim sakin aleze o kadar para verme orya halli bir sey al illaki alacaksan.

Dun kk odedik simdi elimizde kalanla ayin 15 ine yetircem sonrasinda yine odemeler olacak lutfen artik kk uzak olsun benden bereket gormuyorum

yarın a101 elastikli çarşaf geliyor 19 tl onu alıcam insallah

Kredi kartı orucu tutuyorum resmen :KK66:
Benim de almak istediğim şeyler oluyor ama diyorum kendi kendime sen ihtiyaç değilsin alamam seni :KK66:
Ben de borçları baya bir azalttım kızlar :KK66:
Nisan da son kk taksiti 500tl sonra özgürüm Allah’ın izniyle inş :KK66:
hadı ınsAllah canım ben de temmuza kadar elimden geldıgınce bırıktırmek ıstıyorum

merhaba
bende KK orucuna başladım ayın 23 de kesim olacak
bu tarihe kadar harcamasız gidersem oh diyeceğim
zaten şuan 2,500 dönem ödemesi
İnş başarırsın canım benim de 2000tl 10 şubata kadar almamam lazım ana dayanamadım dün internetten üç taksit ile etek ve pantolon aldım :) nasıl alışmışım sigara gibi alışveriş alışkanlığım var ve bunaldım borçlardan. Umarım başarırız

İnş başarırsın canım benim de 2000tl 10 şubata kadar almamam lazım ana dayanamadım dün internetten üç taksit ile etek ve pantolon aldım :) nasıl alışmışım sigara gibi alışveriş alışkanlığım var ve bunaldım borçlardan. Umarım başarırız

herkese selamlar :KK54:

sigara olmasın da öyle alışkanlığın olsun boş ver durumunuz da kaldırıyor diye düşünüyorum....
kaç defa hani reklamı olan site varya ordan 4 kazak sepete attım sonra vazgeçtim.... :KK45:

benim de tatil taksitim bitti bu ay büyük kalemdi... şubatta kasko gelecek... şu anki toplam harcama 756 tl... bu ay 1000i aşmaz gibi.. :KK30:

ara sira sikistikca mecbur alıyoruz hep nakit harcayınca kenara hic para koyamiyorum.
Hedefim ayinb5 ine kadar borcun 1000 i gecmemesi

ara sira sikistikca mecbur alıyoruz hep nakit harcayınca kenara hic para koyamiyorum.
Hedefim ayinb5 ine kadar borcun 1000 i gecmemesi
Benim de hedefim kredi kartını 2020 yılına kadar giyim vs için kullanmamak. Benim bunaldığımda yaptığım tek şey spor ve alışveriş . Ve gerçekten ihtiyacım yok ben sayısını bilmiyorum ayakkabı ve kotlarımın vs. Ben de aldıktan sonra buralarda yakınıyorum işte .

Benim de hedefim kredi kartını 2020 yılına kadar giyim vs için kullanmamak. Benim bunaldığımda yaptığım tek şey spor ve alışveriş . Ve gerçekten ihtiyacım yok ben sayısını bilmiyorum ayakkabı ve kotlarımın vs. Ben de aldıktan sonra buralarda yakınıyorum işte .
cnm evet aen sıkıldıkca alisverise veritorsun kendini. Aslinda kurslara falan gitsen hem eglenir vakit gecirirsin

cnm evet aen sıkıldıkca alisverise veritorsun kendini. Aslinda kurslara falan gitsen hem eglenir vakit gecirirsin
İngilizce kursuna gittim iki sene . Evde yapıyorum bir şeyler çanta bile ördüm belli bir süre sonra kurs da fayda etmiyor. İnş anne olurum

X