Görüşürüz Kredi Kartı!

Ben geçen yıl atandım memur oldum öncesinde özel sektörde satınalma personeliydim :) nafaka alamıyordum çünkü sigortasız çalışıyordu ispat edemiyordum.. insafa geldi diyelim.

çocuklar 2. sınıf ve anasınıfı annem bakıyor .. çok korkuyordum borçtan ama bi cesaret girdik işin içine :) ucu ucuna yazı çıkaracağım gibi görünüyor inşallah :)
harika cnm duzenin oturmus sayilir gonlune gore olsun bak her sey daha gizel olacak cabalarin ve sabrin sayesinde

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor borçları azaltma işleri?
Kredi kartım ay sonunda 1000tl gelicek ona anca daha 500tl ayarlayabildim
Kumbaramda 130tlye yakın bozuk para birikti gram altın baya düşmüşken 204 e suan almayı isterim aslında ama bakalım para yeticekmi :KK70:

Ben çocuklar olunca ..her an ihtiyaçlar.hala eksilerdeyim
KEŞKE BU BAŞLIK BİRAZ DAHA HAREKETLİ OLSAYDI YAAA..

çocuklar hastalandı hastane ilaç masrafımız oldu gerçekten herşeyin başı sağlıkmış. kredi kartımda 2 tl limit kalmıştı cebimde hiç param yoktu.

rabbim darda koymadı çok şükür eski eş insafa geldi nafaka ödemeye başladı ay başı dediği nafaka ay sonu ödendi ama olsun sonuçta geldi 5 yıldır ilk kez. düzenli ödeyeceğine söz verdi inşallah sözünden dönmez.

ev sahibi gaz saatini kartlıdan faturalıya geçirmiş içinde 300 metreküp gaz varmış 150 tl verseniz yeter dedi sağolsun çünkü kiram sitedekilere göre yüksek öyle bi jest yaptı. bu yüzden bu ay gaz faturam da gelmedi.

arkadaşlarım sağolsunlar evimin ufak tefek eksiklerini ev hediyesi olarak aldılar :)

bu ay 2200 tl bi karta yatırdım 600 tl diğer karta yatırdım

bi kartımda borç 1400 tl 7 ay 200 tl taksitle kaldı

diğer kartımda ise 8 bin kaldı ocak ve şubat 2200 tl sonraki 3 ay 1500 tl şeklinde gidiyor.

280 tl halı taksitim temmuz ayına kadar devam edecek.

baza alamadım köşe takımında yatıyorum ama hiç önemli değil borçlar bitince taksitle alırım inşallah

küllerinden doğmak denilen şeyi yaşıyorum şuan ve dua ediyorum rabbime ummadığımız yerden rızıklandır yarabbim bereket ver diye...
Rabbim yardımcın olsun.cok etkilendim..biraz yazarmisin

Belki bir çok kişiye umut olursun cnm

Ben geçen yıl atandım memur oldum öncesinde özel sektörde satınalma personeliydim :) nafaka alamıyordum çünkü sigortasız çalışıyordu ispat edemiyordum.. insafa geldi diyelim.

çocuklar 2. sınıf ve anasınıfı annem bakıyor .. çok korkuyordum borçtan ama bi cesaret girdik işin içine :) ucu ucuna yazı çıkaracağım gibi görünüyor inşallah :)
Konularına baktım.. inş hayırlısı olsun..borçlar biter..benim actigim konular hep borç üzerine olmuş.. :halay:şimdi daha düzene girdi hayatım.. inş sizinde girer.

31 aralığa kadar süren indirimler vardı.. ve benim bir bazam yoktu tam 5 yıldır koltukda yatıyorum ve artık bu beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..

istikbal, bellona, yataş ,işbir gibi mağazalardan baza başlık ve yatak takımı için fiyat aldım.. enza da %50 indirim vardı ayın ürünü diye ekstra indirimli baza ve başlık yatak da piyasaya yeni çıkmış lansman fiyatıymış toplam 2680 tl ye kredi kartından 12 taksitle aldım.

yani bu ay 2 bin küsur ödemiştim ona da gittim baza aldım ama hakettiğimi düşünüyorum dile kolay 5 yıldır koltukda belim ağrıdı...

hala daha çok eksiğim var mesela bıçak yani olmasa da olur diyoruz ama yemek yaparken el alışkanlığı arıyor insan karaca da indirime girmiş 250 yerine 100 tl ye inmiş 4 lü bıçak seti öğle tatilinde alsam mı almasam mı arasında gidip geliyorum.

eski eş mağdur etmeyip söz verdiği gibi nafakayı öderse toparlayabilirim diye düşünüyorum

bugün memur zamları belli olacakmış inşallah iyi bir rakam olur

31 aralığa kadar süren indirimler vardı.. ve benim bir bazam yoktu tam 5 yıldır koltukda yatıyorum ve artık bu beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..

istikbal, bellona, yataş ,işbir gibi mağazalardan baza başlık ve yatak takımı için fiyat aldım.. enza da %50 indirim vardı ayın ürünü diye ekstra indirimli baza ve başlık yatak da piyasaya yeni çıkmış lansman fiyatıymış toplam 2680 tl ye kredi kartından 12 taksitle aldım.

yani bu ay 2 bin küsur ödemiştim ona da gittim baza aldım ama hakettiğimi düşünüyorum dile kolay 5 yıldır koltukda belim ağrıdı...

hala daha çok eksiğim var mesela bıçak yani olmasa da olur diyoruz ama yemek yaparken el alışkanlığı arıyor insan karaca da indirime girmiş 250 yerine 100 tl ye inmiş 4 lü bıçak seti öğle tatilinde alsam mı almasam mı arasında gidip geliyorum.

eski eş mağdur etmeyip söz verdiği gibi nafakayı öderse toparlayabilirim diye düşünüyorum

bugün memur zamları belli olacakmış inşallah iyi bir rakam olur

sizi öyle iyi anlıyorumki.
Bıçak için trabzon bıçağı sürbisa önerebilirim, ben gitti gidiyordan aldım 1 tek bıçak 1 de küçük soyma bıçağı işinizi görür ortalama 60 tl ye halledebilirsiniz.
Okurken gözlerim doldu altı üstü baza deriz ama çok anlamlı
iyi yapmışsınız çok iyi yapmıssınız

Son düzenleme:
sizi öyle iyi anlıyorumki.
Bıçak için trabzon önerebilirim, ben gitti gidiyordan aldım 1 tek bıçak 1 de küçük soyma bıçağı işinizi görür ortalama 60 tl ye halledebilirsiniz.
Okurken gözlerim doldu altı üstü baza deriz ama çok anlamlı
iyi yapmışsınız çok iyi yapmıssınız

geçtiğimiz aylarda sürekli hesap yapıyordum hatta excelde bütçe için tablo bile çıkardım :) sonra bu tablo gerçekçi mi bir bakalım diye yaptığım tüm alışverişlerin fişini evde bir çekmecede biriktirdim geçen akşam oturdum fişleri topladım
gözlerime inanamadım aylık mutfak masrafı için 500 tl yazmıştım haftalık 125 tl harcarım her hafta markette diye çünkü evin temel bakliyat yağ salça çay şeker genbel olması gerekenleri almıştım. sadece sebze meyve kahvaltılık için yeter demiştim.
çok yanılmışım 900 tl market alışverişi çıktı şok oldum.. sadece gıda değil tabiki deterjan, saklama kabı,çocuklara kitap , çorap , buzdolabı poşeti vb. giderlerde var içinde..

bir günlük süt 5 tl olmuş inanamıyorum ve biz hergün almak durumundayız yumurta kahvaltılık şart. beslenme için kuru meyve konuluyor bazı günler ceviziçi kuru kayısı kuru incir bunlar çocukların gelişimi için zaten gerekli ve dünya para..

samimi söylüyorum asgari ücretle ev geçindiren insanların ellerinden öpmek lazım

geçtiğimiz aylarda sürekli hesap yapıyordum hatta excelde bütçe için tablo bile çıkardım :) sonra bu tablo gerçekçi mi bir bakalım diye yaptığım tüm alışverişlerin fişini evde bir çekmecede biriktirdim geçen akşam oturdum fişleri topladım
gözlerime inanamadım aylık mutfak masrafı için 500 tl yazmıştım haftalık 125 tl harcarım her hafta markette diye çünkü evin temel bakliyat yağ salça çay şeker genbel olması gerekenleri almıştım. sadece sebze meyve kahvaltılık için yeter demiştim.
çok yanılmışım 900 tl market alışverişi çıktı şok oldum.. sadece gıda değil tabiki deterjan, saklama kabı,çocuklara kitap , çorap , buzdolabı poşeti vb. giderlerde var içinde..

bir günlük süt 5 tl olmuş inanamıyorum ve biz hergün almak durumundayız yumurta kahvaltılık şart. beslenme için kuru meyve konuluyor bazı günler ceviziçi kuru kayısı kuru incir bunlar çocukların gelişimi için zaten gerekli ve dünya para..

samimi söylüyorum asgari ücretle ev geçindiren insanların ellerinden öpmek lazım

Herseyden kesilirde boğazdan kesilmez, hele cocuklardan. İnanın 900 da iyi rakam
Ev esya borcunuz azaldığında daha rahat edeceksiniz

memura zam 10.7 imiş 335 tl benim için çok şükürrr allah bereket versin

illaki az bulanlar olacaktır buna mı sevindin diyenler ama şu an benim için 100 liranın önemi var :)

memura zam 10.7 imiş 335 tl benim için çok şükürrr allah bereket versin

illaki az bulanlar olacaktır buna mı sevindin diyenler ama şu an benim için 100 liranın önemi var :)
Canım niye az olsun..Okadar asgari ücretli varken..işsiz vatandaşımız iş ararken..binsukur..can sağlığı olsun..bereketli olsun

X