Görüşürüz Kredi Kartı!

Kızlarrrr çok masraf oldu bu ay bir şeyler almam da gerekti
Kredi kartım 3520tl geldi
Ödedikten sonra 2200tl taksitli borç kalıyor.
Mayıs’ta borç bitiyor
Allah nasip ederse taksitlerim için hedef koydum
Bebeğimiz olacak kısmetse ona yapacağımız harcamaları taksitlendireceğiz Doğum sonrasına kk borç kalmayacak şekilde planlayarak ilerleriz inş

Selam kızlar bu ay kk kartım 1100 küsür geldi 1200tl ona ödedim.

Çok fazla karttan yine alışveriş yaptığımı farkettim özellikle kozmetik vs kart ekstreme baktığımda 150tlden fazla harcamısım cok az sey aldım ama fiyatların pahalılaşmasından böyle sanırım.

Bu ay birde spora yazılıyorum aylık 130tl sizce pahalı mı?

Herkese merhabalar bizim bu ay patladı kredi kartlarımız masrafımız çok oldu ben de bebek olacak diye bir şeyler almıştım. Düşük yaptım hastane masrafı falan da oldu.
Bugünümüze şükür tabiki allah başka dert vermesin

Herkese merhabalar bizim bu ay patladı kredi kartlarımız masrafımız çok oldu ben de bebek olacak diye bir şeyler almıştım. Düşük yaptım hastane masrafı falan da oldu.
Alya canım geçmiş olsun. Rabbim sana hayırli ve saglikli evlatlar nasip eder ins.
Sağlığınız yerinde olsun da borçlar ödenir gider inş.

Yarın kredi kartı hesap kesimim 3480tl borç gelecek.
Nisan da da 2000tl
Mayıs’ta 1200tl
Haziran da 400tl
Sonra Kasım ayına kadar 106,90tl
Gazam mübarek olsun valla çok sağlam kredi kartı orucu tutmamız lazım

geçmiş olsun hamişliğin son aylarda alin derim acele etmeyin

Valla ben Nisan da 2000tl demiştim ama son durum 2530tl . Ayın 10unda hesap kesim tarihimiz.
Mayıs da 1800tl Haziran’da 900tl sonra hep 106.90tl
T tatlu süper olmuş darısı başımıza :KK66:

Bir kısmını ödedik bu ayki borcun
Kalanı ayın 15 inde ins 900 alan kaldi bu ay ödenecek

Ve 3 gündür kk taşımıyorum nasil bir aliskanliksa bir süre sonra insanın parasının kiymeti olmuyor

En iyisi hiç bulaşmamak hiç alışmamak kredi kartına yorumlarınızdan anladığım kadarı ile.Yaklaşık 14 senelik öğretmenim bu güne kadar bankaların çıkardığı bütün kredi kartlarını iptal ettirdim bi alışırsam ben de bağımlısı olurum biliyorum hepinize kolaylıklar diliyorum en kısa zamanda ödemeniz dileğiyle😊

Cok sukur cnm artik almayacağız ins taksitle bir sey... sadece yakit falan aliriz diye planladik
Ne güzel ya süper 👍
Eşim lastikleri değiştirmeye gitmişti.yeni lastik almış.kredi kartı olmasa yanında belki 2 sene daha idare edecek lastikleri kullanmaya devam ederdi diye düşünüyorum.
Bizim taksitler gene uzadı Kasım ayına kadar.
T tatlu darısı başımıza ne diyelim.

X