Görüşürüz Kredi Kartı!

Ne güzel ya süper 👍
Eşim lastikleri değiştirmeye gitmişti.yeni lastik almış.kredi kartı olmasa yanında belki 2 sene daha idare edecek lastikleri kullanmaya devam ederdi diye düşünüyorum.
Bizim taksitler gene uzadı Kasım ayına kadar.
T tatlu darısı başımıza ne diyelim.
Evet yanında olmasa almazdı ne diyeyim cnm darısı başınıza
Bizde ki de plan ins uygulayabiliriz

Hesap kesileli 9 gun oldu yakıt ve aidat hariç kullanmadık. Ama keşke yine kk taksitle altin alinabilseydi ara sıra alırdım ne yalan soyleyeyim

Hesap kesileli 9 gun oldu yakıt ve aidat hariç kullanmadık. Ama keşke yine kk taksitle altin alinabilseydi ara sıra alırdım ne yalan soyleyeyim
Cnm altın alınıyor 4 taksit yapıyorlar ama işçiliği olan şeylerde oluyor çeyrek vs de değil diye biliyorum. Tekrar taksit getirdiler

Tanıdık kuyumcun varsa yaparlar canım,
Bizim işyerinin oradaki kuyumcu yapıyor,
Ben şu saatten sonra yatırım için bile olsa bulaşmak istemiyorum

Biraz nakit biriktirelim diye ihtiyaçları kk ile alıyoruz bu seferde öderken gıcık oluyorum

Sonra diyorumki kendime ihtiyaçlarını aldin ödeyeceksin tabiki🤣 valla ben de bir alemim

Benim de sizlerle ilk tanıştığım zaman öyle idi. Kendimi frenleyerek yavaş yavaş limitler de açılmaya başladı. Biz dışarıda çok yemek yiyorduk mesela onu azaltınca eşimin kredi kartı da azalmaya başladı. Şimdi yazın hazırladıklarımızı tüketmeye başlayınca market pazar masrafı da yarı yarıya inecek. Benim alışveriş hastalığım var malum kendim alamayınca anneme telefon edip bana hediye almak ister misin diye cümle kurup aldırdım ama artık ona da yüklenmeyeceğim. Replika çanta aldım 450tlye instagramdan daha gelmedi evlilik yıldönümünü bahane edip. Eşim de ben plan yapıyordum yapmayım hiç al çantanı madem dedi.bu kış jübilemi yaptım. Sadece bebek görme hediyesi bir erkek bir koz bebek kıyafeti almam lazım ne kadar pahalanmış zıbın bile 49.90tl hm de
Replika çantanızı nereden aldınız sorabilir miyim? Konu eski biraz ama aranırken önüme çıktınız :KK45: Bir de memnun kaldınız mı tabii?

Replika çantanızı nereden aldınız sorabilir miyim? Konu eski biraz ama aranırken önüme çıktınız :KK45: Bir de memnun kaldınız mı tabii?
Çanta gelmedi paramı iade ettiler. Replika çantayı satan yerlere gidip almak lazım. Sorun yaşamadım görerek aldığım için. İnstagramdan almadım.

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum babamı kaybettiğim için cenazelerle uğraşıyorduk.
Umarım birikimler iyi gidiyordur hayırlı günler

Merhabalar🙋‍♀️ yazdiklarinizi okuyup
Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum babamı kaybettiğim için cenazelerle uğraşıyorduk.
Umarım birikimler iyi gidiyordur hayırlı günler
Öncelikle başınız sağ olsun ,Allah rahmet eylesin. Grubunuz sayesinde kart borçlarımı sıfırlamak üzereyim, arada okuyordum ,bugün yazayım dedim🙋‍♀️

Merhabalar🙋‍♀️ yazdiklarinizi okuyup

Öncelikle başınız sağ olsun ,Allah rahmet eylesin. Grubunuz sayesinde kart borçlarımı sıfırlamak üzereyim, arada okuyordum ,bugün yazayım dedim🙋‍♀️
Merhaba çok teşekkürler çok sevindim borçlar bitince kumbara topiğide yapmak istiyorum tabi biterse :)

Merhaba çok teşekkürler çok sevindim borçlar bitince kumbara topiğide yapmak istiyorum tabi biterse :)
Kumbara topiği var aslında, ona katılabilirsiniz, zaten çok yüksek miktarlar atmıyoruz. Elimize ne geçerse, açılmayan kumbara iyi oluyor deneyebilirsiniz 🙋‍♀️Borçlar bir bitse çok iyi olacak 🤗

X