Evet yanında olmasa almazdı ne diyeyim cnm darısı başınıza
Bizde ki de plan ins uygulayabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yanında olmasa almazdı ne diyeyim cnm darısı başınıza
Cnm altın alınıyor 4 taksit yapıyorlar ama işçiliği olan şeylerde oluyor çeyrek vs de değil diye biliyorum. Tekrar taksit getirdilerHesap kesileli 9 gun oldu yakıt ve aidat hariç kullanmadık. Ama keşke yine kk taksitle altin alinabilseydi ara sıra alırdım ne yalan soyleyeyim
Tanıdık kuyumcun varsa yaparlar canım,Hesap kesileli 9 gun oldu yakıt ve aidat hariç kullanmadık. Ama keşke yine kk taksitle altin alinabilseydi ara sıra alırdım ne yalan soyleyeyim
Hiç yok cnm ben fiziki falan da almıyorum ya..Tanıdık kuyumcun varsa yaparlar canım,
Bizim işyerinin oradaki kuyumcu yapıyor,
Ben şu saatten sonra yatırım için bile olsa bulaşmak istemiyorum
Replika çantanızı nereden aldınız sorabilir miyim? Konu eski biraz ama aranırken önüme çıktınız Bir de memnun kaldınız mı tabii?Benim de sizlerle ilk tanıştığım zaman öyle idi. Kendimi frenleyerek yavaş yavaş limitler de açılmaya başladı. Biz dışarıda çok yemek yiyorduk mesela onu azaltınca eşimin kredi kartı da azalmaya başladı. Şimdi yazın hazırladıklarımızı tüketmeye başlayınca market pazar masrafı da yarı yarıya inecek. Benim alışveriş hastalığım var malum kendim alamayınca anneme telefon edip bana hediye almak ister misin diye cümle kurup aldırdım ama artık ona da yüklenmeyeceğim. Replika çanta aldım 450tlye instagramdan daha gelmedi evlilik yıldönümünü bahane edip. Eşim de ben plan yapıyordum yapmayım hiç al çantanı madem dedi.bu kış jübilemi yaptım. Sadece bebek görme hediyesi bir erkek bir koz bebek kıyafeti almam lazım ne kadar pahalanmış zıbın bile 49.90tl hm de
Çanta gelmedi paramı iade ettiler. Replika çantayı satan yerlere gidip almak lazım. Sorun yaşamadım görerek aldığım için. İnstagramdan almadım.Replika çantanızı nereden aldınız sorabilir miyim? Konu eski biraz ama aranırken önüme çıktınız Bir de memnun kaldınız mı tabii?
Cevap için teşekkür ederimÇanta gelmedi paramı iade ettiler. Replika çantayı satan yerlere gidip almak lazım. Sorun yaşamadım görerek aldığım için. İnstagramdan almadım.
Başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum babamı kaybettiğim için cenazelerle uğraşıyorduk.
Umarım birikimler iyi gidiyordur hayırlı günler
Cok sağol canım amin tüm ölmüşlerimizinBaşınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin.
Öncelikle başınız sağ olsun ,Allah rahmet eylesin. Grubunuz sayesinde kart borçlarımı sıfırlamak üzereyim, arada okuyordum ,bugün yazayım dedimMerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum babamı kaybettiğim için cenazelerle uğraşıyorduk.
Merhaba çok teşekkürler çok sevindim borçlar bitince kumbara topiğide yapmak istiyorum tabi biterse :)Merhabalar yazdiklarinizi okuyup
Öncelikle başınız sağ olsun ,Allah rahmet eylesin. Grubunuz sayesinde kart borçlarımı sıfırlamak üzereyim, arada okuyordum ,bugün yazayım dedim
Merhaba canım allah rahmet eylesin rabbim sabırlar versin. Kredi kartlarını azaltmaya çalışıyoruz işte .Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum babamı kaybettiğim için cenazelerle uğraşıyorduk.
Kumbara topiği var aslında, ona katılabilirsiniz, zaten çok yüksek miktarlar atmıyoruz. Elimize ne geçerse, açılmayan kumbara iyi oluyor deneyebilirsiniz Borçlar bir bitse çok iyi olacakMerhaba çok teşekkürler çok sevindim borçlar bitince kumbara topiğide yapmak istiyorum tabi biterse :)