Görüşürüz Kredi Kartı!

bubay odeyince sabit 400 aylik kaliyor bir sey kalmadi sayilir
Sizin birsey kalmamış. Benkm kk dz da 500 filan var 5 ayda bitecek onlar.
Artık evde alışverişi ben yapıyorum sadece. Stok yapacağım diye bayağı harcamışım. Eşim ödesin işi ne:KK53: eşime atlet çorap bize çorap hepsini yeniledim coraplarimizin. Yumuşatıcı havlu kağıt wc kağıdı deterjan 2500 olur sebze mazot herkese nevresim takımı eşimle bize pike takımı bana kazaklar filan böyle oldu

Kızlar iyi haftasonları gram altın alıcam sonunda siz fiziki mi alıyorsunuz böyle durumlarda banka hesabından mı almak mantıklı yoksa teşekkürler :)

Benim hep sabit surer bu 400 ins uzerinw cok eklemeden devam ettiririm...

iyiniyetli iyiniyetli oldukca ihtiyac seyler almissiniz canim.
bende ev icin bazi seyler istiyorum sonra bosver tatlu kendi evin olunca alirsin deyip erteliyorum
Sağol canım seneye de rahat ederiz Allah ömür verirse

bende ev icin bazi seyler istiyorum sonra bosver tatlu kendi evin olunca alirsin deyip erteliyorum
Herkese nevresim aldım seneye eşyaları değiştirirsem bunlara sıra gelmezdi. Diğer aldığım şeyler de ihtiyacı canım sağolasın daha iyileri sizlere olsun.

iyiniyetli iyiniyetli evim olursa mutfak esyalarimda yenilenecek ve eksikler var ayni sekilde banyo icinde masrafim olur ben simdi biriktirip bekleyeyim

ama cok severim nevresim vs almasam da bakarim modellere

ben artirmaya calistikca ev fiyatlari krrdi coşuyor vardir bir kismet demek lazim

sizin ev var mi cnm
Kesinlikle nasip kısmet hayırlısı canım.

Evimiz var canim şükür. 3 + 1 106 m2 ama oturmak istediğim ev değil. Şöyle güzel bir evde oturmak isterim.
Kirada evimiz şu an. Biz tayinci olduğumuz için oturmak nasip olmadı.
Nasipse kendi evime geçebileceğim zaman bunu satıp üzerine ekleyip yeni bir ev almak niyetim.

Bir de bir ev daha alabilirsek diye her ay birikim yapıyorum aslında. Peşinat olur yoksa bir ev almak çok zor hele şu aralar.

Bir de bir ev daha alabilirsek diye her ay birikim yapıyorum aslında. Peşinat olur yoksa bir ev almak çok zor hele şu aralar.
Gonlune gore olsun ins oturmak istedigin ev...
Tayinci olunca iyi yapmissiniz cnm ins dilediginiz yere tayin olursunuz

Kk extresi kesildi faturalari da burdan ödemiştik 2600 odedim bugun eşimin maasiyla. uctu gitii para ayin 15 iyle genel odemeleri yapcaz..

Ben de ev almadan önce hep erteledim kendi evimize geçince aldım yeniledim taşınırken zarar görecek çünkü

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar
Biraz harcamalı bir Aralık ayı oldu kk hesap kesimini dört gözle bekliyorum. 10 Ocak’ta hesap kesiliyor. Nisan da taksitli alışverişlerim bitiyor kredi kartım sıfırlanıyor. Allah herkese ödeme kolaylığı versin bize de ödeme kolaylığı versin inş. Çok bunaldım ama aldıklarımdan da mutlu oldum. Tatil satın alacaktım Aralık’ta. Ama vazgeçtim. Bu sene gitmeyiz tatile. Gebe kalabilirsem hayırlısı ile.doğumdan sonra gideriz tatile bir sonraki sene :KK66:

X