Görüşürüz Kredi Kartı!

İngilizce kursuna gittim iki sene . Evde yapıyorum bir şeyler çanta bile ördüm belli bir süre sonra kurs da fayda etmiyor. İnş anne olurum
Canim kurslar arkadas edinme en guzeli o an bile cakit ecirip kafa dagitma bbakimindan iyi oluyir.

Ins uygun zamanda gonlune gore versin ama olacak bir gun bebegin cnm sabir ve sure gerekli demekki

Canim kurslar arkadas edinme en guzeli o an bile cakit ecirip kafa dagitma bbakimindan iyi oluyir.

Ins uygun zamanda gonlune gore versin ama olacak bir gun bebegin cnm sabir ve sure gerekli demekki
İnş canımcım.Demek istediğim kurslara gide gide de insan başka arayışa giriyor. Üniversite bitirip 3 dil bilip evde olmak koyuyor insana. Önce kendimi geliştireyim modunda kurslar, sonra hobi ağırlıklı kurslar spor vs . Gene insan bunalıyor. Her gün avm gez her yer aynılaşıyor restoranlar kafeler gez gez nereye kadar oluyor.Yaşamayan anlamaz gerçekten ama işte hayat... şükür her halimize...

Herkese merhabalar:KK66:
Borçlar ne durumda bakalım
Benim kredi kartı hesap kesimi ayın 10u ve borç hiçkullanmazsam 2574tl gelecek
11 Şubat ı dört gözle bekliyorum kredi kartını kullanmak için :KK66:
Bunaldım valla biraz kısıtladı bizi bu kartlar
Mart ve Nisan da kart taksitleri bitiyor Allah’ın izniyle. Sonra çok da taksite bulaşmam ama ÖTV indirimi varken tv alsak fena olmayacak :KK66: o da 9bin falan kredi kartsız alamayız

Bizim kk 2000 filan gelir. Kızımın dersleri 3000 gelir. Bir maaş böylece gider:-)
Özel üniversitede bir sürü para bayilacagimiza özel ders aldırıyoruz kızıma hayırlısı olsun inş
Bu sene istediği yer gelmezse seneye dersaneye ancak gönderebilirim.

Bizim kk 2000 filan gelir. Kızımın dersleri 3000 gelir. Bir maaş böylece gider:-)
Özel üniversitede bir sürü para bayilacagimiza özel ders aldırıyoruz kızıma hayırlısı olsun inş
En doğrusunu yapıyorsunuz inş güzel sonuç alacaktır dua edin siz elinizden geleni yapıyorsunuz inanın

evlat iste cnm iyisini dusunmek zorundayız
ozel ders aylik mi 3 bin yoksa

evlat iste cnm iyisini dusunmek zorundayız
ozel ders aylik mi 3 bin yoksa
Evet tatlucum bu ay o kadar tutabilir tatilde ekstradan da gitti. 2.500 civarı 3000 arası aylık ödüyoruz. Geçen ay sınav dönemi ve hastalandığı dönem olduğu için 700 civarı ödedik. Canı sağolsun.
Çocuklarınız büyümeden yatırımlarınızı yapın bence

Evet tatlucum bu ay o kadar tutabilir tatilde ekstradan da gitti. 2.500 civarı 3000 arası aylık ödüyoruz. Geçen ay sınav dönemi ve hastalandığı dönem olduğu için 700 civarı ödedik. Canı sağolsun.
Çocuklarınız büyümeden yatırımlarınızı yapın bence
haklisin canim cevremizde artik egitimin ciddi bir meblağ ayrilmasi gereken kalem oldugunu goruyoruz.
Masallah diyelim planli ve sabirli yasamanızın meyveleri zamanla oluyot.
Esinin maasi biraz iyi sanirim cunku o kadar ozel ders parasi az degil.
Ins hedeflerine ulasan mutlu bir birey olsun evlatlarınız

haklisin canim cevremizde artik egitimin ciddi bir meblağ ayrilmasi gereken kalem oldugunu goruyoruz.
Masallah diyelim planli ve sabirli yasamanızın meyveleri zamanla oluyot.
Esinin maasi biraz iyi sanirim cunku o kadar ozel ders parasi az degil.
Ins hedeflerine ulasan mutlu bir birey olsun evlatlarınız
Bizden biraz fazla alıyor ve terör tazminatı da var ve lojmandayız batıya göre avantajıyız canım.
Inşallah hepimizin evlatları iyi yerlerde olsun ama daha da öncelikli olanı benim için salih arif kullarindan olsun Rabbim iyi insan olmayı nasip etsin haramı helâli bildin ahlaklı olsunlar. Anne duası Rabbim kabul etsin inşallah hep böyle dua ederim.

Bizden biraz fazla alıyor ve terör tazminatı da var ve lojmandayız batıya göre avantajıyız canım.
Inşallah hepimizin evlatları iyi yerlerde olsun ama daha da öncelikli olanı benim için salih arif kullarindan olsun Rabbim iyi insan olmayı nasip etsin haramı helâli bildin ahlaklı olsunlar. Anne duası Rabbim kabul etsin inşallah hep böyle dua ederim.

Ne kadar guzel dualar bunlar amin, ne guzel soylemissiniz

ne kadar guzel yazmıssınız gercekten sizi yürekten seviyorum:KK68: ben de karnımdaki bebişim için hep salih bir kul olması için dua edıyorum Rabbim cumlemızın evlatlarını korusun

Ne kadar guzel dualar bunlar amin, ne guzel soylemissiniz
Teşekkürler E Esila09 :KK68:
ne kadar guzel yazmıssınız gercekten sizi yürekten seviyorum:KK68: ben de karnımdaki bebişim için hep salih bir kul olması için dua edıyorum Rabbim cumlemızın evlatlarını korusun
Aminnn inşallah.
Rabbim dualarınızı kabul etsin. :KK68: ben de sizi seviyorum.
kronikuykucu kronikuykucu size de hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağıniza alin inşallah.
Keşke daha önce bilseydim çocuklarıma hamileyken kuran okurdum dualar ederdim.

Kızlar kredi kartını kullandım gene 2800tl gelecek hesap kesimi 10şubat ı dört gözle bekliyorum hatta bir an evvel 11 Şubat olsun
Cidden kredi kartları bunalttı bizi. Eşimde 2 tane var bende de 1 tane. Eşimin ki mil kazanması için ve kart aidatı kart başına 350tl benimkinin kart aidatı 65tl o yüzden kapattırmayacağım.

X