Görüştüğüm kişi pedofil gibi, görüşlerinize ihtiyacım var

Görüşmüyorum kızlar soranlar olmuş. Konuya inanmayan bile olabilir öyle bir durum. Ben de inanamadım başta.
Bu konu gerçek mi ya? Kızın ailesi 33 yaşındaki koca adamın kızlarıyla her zaman iletişimde olmasından rahatsız değil mi yani? Ayrılın yahu.. 17 yaşındaki kızla ne muhabbeti, arkadaşlığı veya abi-kardeş ilişkisi olabilir ki bi adamın. Ne konuşuyorlar, neyin paylaşımını yapıyorlar sürekli? Kan bağı yok bir şey yok.
Haklısınız ne paylaşımı olabilir ki? Üstelik saygınlığını kaybetmemesi gereken bir mesleği var. Ama bakıyorum sürekli kızla reelsler fotoğraflar

Bu konu gerçek mi ya? Kızın ailesi 33 yaşındaki koca adamın kızlarıyla her zaman iletişimde olmasından rahatsız değil mi yani? Ayrılın yahu.. 17 yaşındaki kızla ne muhabbeti, arkadaşlığı veya abi-kardeş ilişkisi olabilir ki bi adamın. Ne konuşuyorlar, neyin paylaşımını yapıyorlar sürekli? Kan bağı yok bir şey yok.

Yani katılıyorum, amaç ne olursa olsun eşşek kadar bir adamın 17 yaşındaki çocukla işi ne, o kızın o adamla işi ne haydi bunları geçtim o aile nasıl bir aile🙄🙄toplumun çivisi çıktı iyice

Herhalde adamın sapıklığını tarif edebilmek için kızın ekstra açık giyindiğini ya da teşhirci olduğunu söyleme gereği duydu Buradaki kadınlar bunu yapıyor hep 🤦🏻‍♀️
17 yaşındaki bir kızın bu kadar teşhirci olmaması gerekiyor. Aile sahip çıkmamış. Evet dediğiniz gibi buna gerek duydum malesef. Çünkü 16 yaş küçük biriyle ne paylaşımı olabilir

17 yaşındaki bir kızın bu kadar teşhirci olmaması gerekiyor. Aile sahip çıkmamış. Evet dediğiniz gibi buna gerek duydum malesef. Çünkü 16 yaş küçük biriyle ne paylaşımı olabilir
Karar merci siz misiniz kızın nasıl olması gerektiğine dair?
Sizi ilgilendiren o adam
kızla ilgili bu şekilde konuşmanız ve yargılamanız hiç hoş değil

1 yıl sonra bu şekilde görüşse pedofili olmayacak mıydı konu başlığı bir tuhaf olmuş.
17 yaşındaki biri hele de spora gidiyorsa zaten çocuk goruntusunde değildir. Pedofili çocuk gorunen kişilere ilgi duyan kisilere denir. Kadinsal özelliği degil cocuksal ozelligi fazla olan kisiler daha cok dikkatini çeker. Allah hepsinden korusun. Algıyı düzeltmek istedim.
Reşit olmayan bir kızla görüşme yapıyor çok samimi desen daha normal başlık olurdu.

Güvenmemekte hakli olabilirsiniz. Adamın bu kadar rahat olmasından rahatsız olabilirsiniz. Aralarında bir şey var diye de düşünebilirsiniz bu kadar düşünce beyninizi yer bitirir ayrılın gitsin.

1 yıl sonra bu şekilde görüşse pedofili olmayacak mıydı konu başlığı bir tuhaf olmuş.
17 yaşındaki biri hele de spora gidiyorsa zaten çocuk goruntusunde değildir. Pedofili çocuk gorunen kişilere ilgi duyan kisilere denir. Kadinsal özelliği degil cocuksal ozelligi fazla olan kisiler daha cok dikkatini çeker. Allah hepsinden korusun. Algıyı düzeltmek istedim.
Reşit olmayan bir kızla görüşme yapıyor çok samimi desen daha normal başlık olurdu.

Güvenmemekte hakli olabilirsiniz. Adamın bu kadar rahat olmasından rahatsız olabilirsiniz. Aralarında bir şey var diye de düşünebilirsiniz bu kadar düşünce beyninizi yer bitirir ayrılın gitsin.
Haklısınız yanlış bir tabir olabilir. Kız kardeşim yerine koydum… 18 yaş altı reşit değil biraz o tabire uygun geldi

ChatGPT’ye göre pedofili ergenlik dönemine girmemiş 13 yaş ve altı çocuklara sayılıyor ay inşallah başım belaya girmez içeriği bile kaldırdı bunu sorduğum için.

Ayrıca benim arkadaşım kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendi
Etik kısmı tartışılabilir ama pedofili denmiyor muş

Kizi tarif ediş şekliniz cok rahatsız edici. Sevgiliniz pedofili mi, kizin ailesi dengesiz ve cikarci mi bilemiyorum ama sizin kucucuk bir kizi tanimlama sekliniz de korkunc.

Valla kanka korkunç olan konu sahibesinin betimi değil, gerçekler. Toplum leş gibi bir yer oldu artık küçücük çocuklar bile teshircilik peşinde. Bakarken utanıyorsun, bunları kim yetiştirdi diyorsun. Konu sahibesi de kızın teshirci şekilde giyindiğini, sosyal medyaya o şekilde video attığını yazmış başka nasıl yazsın🤐🤐

Birkaç ay önce bir video izlemiştim metroda 16 yaş civarı bir kız kalçasını yarı kapatan çok kısa ve dar bir şort giymiş, ortayaşlıca bir kadın da tepki göstermiş bu ne diye. Bu genç kız anası yaşında bir kadına öyle okkalı küfürler etti ki ben utandım🙄🙄🙄izlerken utandım. Tabi ki burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ama bunun da bir sınırı var özgürüm diye kalçanı açıp gezersen ancak kendini rezil edersin.

Kızlar ben güvensizliğimden bıktım ama günümüz erkekleri o kadar yanar dönerli ki kafada kurmadan duramaz oldum.

33 yaşında biriyle görüşmeye başladım. Aramızda güzel bir çekim var-dı. Bişey dikkatimi çekene kadar.

Haftanın 7 günü spora gidiyor, orada 6 aydır tanıdığı, 17 yaşında aşırı kas yapmış, sürekli daracık taytıyla poposunu, cinsel organını iyice belli eden fotoğraflar çekip paylaşan bir kız için ‘öz kardeşim, iyi ki var’ dedi bana. Her gün beraber spor yapıyorlar, ailesiyle tanışmış. Evine gidiyor, geçen gün doğum günü partisi için evine gitti. Kızla ofis olsun salon olsun ev olsun sürekli birlikteler. Annesiyle bile tanışmış. Beni bu kızla asla tanıştırmadı, tanışmak istedim, ya şimdi olmaz dedi. Spor için beni iki defa ekti.

Konusmayı kestim. Pedofili ve sapık olduğunu düşünüyorum. Buna güvendiğim için de kendimden iğrendim. Ağlamamı durduramıyorum. Dünya çok pislik bir yer oldu. Yoksa ben mi kurdum anlamıyorum gerçekten.
Kardeş ayağı g.t ayağı derler. Adamın niyeti belli, kızdan hoşlanıyor, sen de çerezsin işte. Uzak durmak en sağlıklısı. Adam pedofiliyse bunu kızın ailesinin düşünmesi lazım

Valla kanka korkunç olan konu sahibesinin betimi değil, gerçekler. Toplum leş gibi bir yer oldu artık küçücük çocuklar bile teshircilik peşinde. Bakarken utanıyorsun, bunları kim yetiştirdi diyorsun.

Birkaç ay önce bir video izlemiştim metroda 16 yaş civarı bir kız kalçasını yarı kapatan çok kısa ve dar bir şort giymiş, ortayaşlıca bir kadın da tepki göstermiş bu ne diye. Bu genç kız anası yaşında bir kadına öyle okkalı küfürler etti ki ben utandım🙄🙄🙄izlerken utandım. Tabi ki burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ama bunun da bir sınırı var özgürüm diye kalçanı açıp gezersen ancak kendini rezil edersin.
Kadın küfürleri sonuna kadar hak etmiş bence nasıl ki bir insan çarşaflı peçeli diye kimse ona bu ne diye çemkirmiyorsa aşırı açık diye de çemkirmemeli

Karar merci siz misiniz kızın nasıl olması gerektiğine dair?
Sizi ilgilendiren o adam
kızla ilgili bu şekilde konuşmanız ve yargılamanız hiç hoş değil

Nasıl yani, okulda olması gereken bir çocuğun kıçını başını çekip internete koyması normal mi yani??

Sen kendi çocuğunun eşşek kadar heriflerle muhabbet edip teşhir kıyafetleri giyip gezmesine izin mi vericeksin? Herkes kendine gelsin yahhuuu, iyi misiniz arkadaşlar siz genç kızların da daha büyük kadınların da gt meme gösterip foto dağıtması normal mi? Toplumda ahlak, edep, utanma kalmadı diyorsunuz sonra neden acaba🤐🤐

Kadın küfürleri sonuna kadar hak etmiş bence nasıl ki bir insan çarşaflı peçeli diye kimse ona bu ne diye çemkirmiyorsa aşırı açık diye de çemkirmemeli

Kadının yaptığı doğru demiyorum zaten ama o kızın bağıra çağıra ettiği küfürlerden izlerken ben utandım. Bu kızın ailesi yok mu, yetiştirenler nasıl insanlar, kendi de mi utanmıyor dedim🙄metroda bağıra çağıra küfür etmek normal mi sizce, izleyen gerkes ayıplamış haklılar da. Ayıptır yahu, böyle terbiye, edep olmaz. Karışma diyip tepkini gösterirsin gecersin biter gider 1 çuval küfür saymak nedir🙄

Son düzenleme:
Spor salonundaki kız kendini teşhir etsin gibi bir şey demedim Metrodaki videoya istinaden yorum yaptım hiç kimsenin haddi değil bir insanın kıyafetine yorum yapmak veya eleştirmek o yüzden karşılaşacağı her şeyi de hak eder diye düşünüyorum tercihlerimize müdahale edilmesine hiçbir noktada izin vermemeliyiz

Nasıl yani, okulda olması gereken bir çocuğun kıçını başını çekip internete koyması normal mi yani??

Sen kendi çocuğunun eşşek kadar heriflerle muhabbet edip teşhir kıyafetleri giyip gezmesine izin mi vericeksin? Herkes kendine gelsin yahhuuu, iyi misiniz arkadaşlar siz genç kızların da daha büyük kadınların da gt meme gösterip foto dağıtması normal mi? Toplumda ahlak, edep, utanma kalmadı diyorsunuz sonra neden acaba🤐🤐
Bu kızın annesi de olaya çanak tutuyor. Fotoğraflarının altına harikasın süpersin yazıyor, görüştügüm erkekle olan videolarına kalpler atıyor.
Benim kızım bu şekilde davranacak, ciddi anlamda güzel bir dayak bile yiyebilir ya. Ne demek koca koca sapık adamlarla içli dışlı olmak? Fotoğrafı geçtim.
Çürüme ailede başlar. Aileler aile değil ki toplum toplum olsun.

küfür etmesi hoş değil ama o o kadın haddini bilip kıyafetine karışmasaymış ona mı kalmış ahlak polisliği yapmak o kim ki laf ediyor?
Yani size bugün kısa gelen kıyafet başkasına normal gelebilir

Sizin normaliniz ise başkasına açık vekısa gelir o zaman o da size hesap sordugu zaman pişman olursunuz izin verildiği için
Ben öyle düşünüyorum

X