Görüştüğüm kişi pedofil gibi, görüşlerinize ihtiyacım var

Nasıl yani, okulda olması gereken bir çocuğun kıçını başını çekip internete koyması normal mi yani??

Sen kendi çocuğunun eşşek kadar heriflerle muhabbet edip teşhir kıyafetleri giyip gezmesine izin mi vericeksin? Herkes kendine gelsin yahhuuu, iyi misiniz arkadaşlar siz genç kızların da daha büyük kadınların da gt meme gösterip foto dağıtması normal mi? Toplumda ahlak, edep, utanma kalmadı diyorsunuz sonra neden acaba🤐🤐
Size göre değil ama ona ve çevresine göre normal demek ki. Şimdi buna müdahale edenlere alkış tutarsanız, yarın saçınız açık diye size müdahale edenlere de başkaları alkış tutar. Onlara göre de saçı kapatmamak ahlaksızlık çünkü.

ChatGPT’ye göre pedofili ergenlik dönemine girmemiş 13 yaş ve altı çocuklara sayılıyor ay inşallah başım belaya girmez içeriği bile kaldırdı bunu sorduğum için.

Ayrıca benim arkadaşım kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendi
Etik kısmı tartışılabilir ama pedofili denmiyor muş

50 yaş büyük biriyle de evlenen var fakat 17 yaş sıkıntılı bir yaş. Ayrıca çok genç yaştaki kızlara bakan adamların hepsine profili diyemez, ama ne yazık ki pedifili olan çoğu insan yine bu yaştaki kızlara bakan adamlar oluyor.

Son düzenleme:
Kızlar ben güvensizliğimden bıktım ama günümüz erkekleri o kadar yanar dönerli ki kafada kurmadan duramaz oldum.

33 yaşında biriyle görüşmeye başladım. Aramızda güzel bir çekim var-dı. Bişey dikkatimi çekene kadar.

Haftanın 7 günü spora gidiyor, orada 6 aydır tanıdığı, 17 yaşında aşırı kas yapmış, sürekli daracık taytıyla poposunu, cinsel organını iyice belli eden fotoğraflar çekip paylaşan bir kız için ‘öz kardeşim, iyi ki var’ dedi bana. Her gün beraber spor yapıyorlar, ailesiyle tanışmış. Evine gidiyor, geçen gün doğum günü partisi için evine gitti. Kızla ofis olsun salon olsun ev olsun sürekli birlikteler. Annesiyle bile tanışmış. Beni bu kızla asla tanıştırmadı, tanışmak istedim, ya şimdi olmaz dedi. Spor için beni iki defa ekti.

Konusmayı kestim. Pedofili ve sapık olduğunu düşünüyorum. Buna güvendiğim için de kendimden iğrendim. Ağlamamı durduramıyorum. Dünya çok pislik bir yer oldu. Yoksa ben mi kurdum anlamıyorum gerçekten.
Nedense bana, siz tuhaf geldiniz.. Buluttan nem kapan kişilere benziyorsunuz.

Yok daracık tayt, yok kaslı falan büyük ihtimal kızı çok kıskandınız..

Yani, sizin algınızda insanlar iyi niyetle birbiriyle arkadaş olamaz.

Yada abilik, dostluk yapamaz.. Ya akraba olmak lazım yada sevgili olmak lazım değil mi? 🤔

Nedense bana siz tuhaf geldiniz.. Buluttan nem kapan kişilere benziyorsunuz.

Yada abilik, dostluk yapamaz.. Ya akraba olmak lazım yada sevgili olmak lazım değil mi? 🤔
Erkek stili Kaslı birini neden kıskanayım? Asıl siz çok saf ve iyi niyetlisiniz. Dakika başı beraberler diyorum. Ne paylaşımı olabilir sizce 16 yaş küçük biriyle ?

Erkek stili Kaslı birini neden kıskanayım? Asıl siz çok saf ve iyi niyetlisiniz. Dakika başı beraberler diyorum. Ne paylaşımı olabilir sizce 16 yaş küçük biriyle ?
Adamın sapıklığına kılıf buluyorsunuz ya herkes ondan bahsediyor. Kız böyle giyindiği için bakıyor demeye getiriyorsunuz, kendinizi kandırmayın.

Ee yapilmiyor yalan mi? Ya kac tane öyle erkek var toplumda?
17 yas degil ama 18-19-20li yaslarim full bu ABİLERLE gecti benim hobimden dolayi (motosiket grup uyeligim vardi)
O abilerin %99i abi filan degil. 😃
Motosiklet dedim diye serseri issiz gucsuz sanmayin yani hepsi univ okumus meslekleri olan arabalarinin yanina hobi olarak bi de motosiklet cekmiş şu " cok farrkkkli birisi" denilen dag bayir gezi mezi yapan tiplerdi. 😄

33 yasinda adam neredeyse 7/24 17 yasinda kankisiyle takilmaz :)

17 yaşındaki çocugunuzla arkadaşlık etmek isteyen adamı/kadını eve alır mısınız??

17 yaşındaki çocugunuz (cinsiyetten bağımsız) 30luk bir insanla arkadaşlık ediyorum derse evet cnm et tabi arkadaşlık der misiniz, normal bulur musunuz? Görüşmesine, internete foto koymasına razı olur musunuz??

Gerçekten yorumları okurken inanamadım. Otuzlu yaşlarının ortalarına gelmiş biri sizin 17 yaşında kızınıza arkadaşlık adı altında yaklaşmaya çalıştığında hiç birinizin buna izin vereceğini düşünmüyorum o halde adamın hareketlerinin normal olduğunu neden savunuluyor anlamıyorum. Her hâlde benim kızım olmadığı sürece normal diyor bazıları.

Son düzenleme:
Herhalde adamın sapıklığını tarif edebilmek için kızın ekstra açık giyindiğini ya da teşhirci olduğunu söyleme gereği duydu Buradaki kadınlar bunu yapıyor hep 🤦🏻‍♀️
Elimizdeki erkegi tavanlara çıkarıp masum gostermek icin kadinlari ezmek zorunda degiliz, umarim bu bir gun anlasilir.
Valla kanka korkunç olan konu sahibesinin betimi değil, gerçekler. Toplum leş gibi bir yer oldu artık küçücük çocuklar bile teshircilik peşinde. Bakarken utanıyorsun, bunları kim yetiştirdi diyorsun. Konu sahibesi de kızın teshirci şekilde giyindiğini, sosyal medyaya o şekilde video attığını yazmış başka nasıl yazsın🤐🤐

Birkaç ay önce bir video izlemiştim metroda 16 yaş civarı bir kız kalçasını yarı kapatan çok kısa ve dar bir şort giymiş, ortayaşlıca bir kadın da tepki göstermiş bu ne diye. Bu genç kız anası yaşında bir kadına öyle okkalı küfürler etti ki ben utandım🙄🙄🙄izlerken utandım. Tabi ki burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ama bunun da bir sınırı var özgürüm diye kalçanı açıp gezersen ancak kendini rezil edersin.
Cherry'cim, bak ben başı açık ama giyim ve dusunce tarzi itibariyle muhafazakarimdir. Bugune dek meme catalimi cocuklarim ve eşim haric goren olmamistir mesela ama (konu sahibini yok sayarak yaziyorum bunu, onun dusuncesini bilemiyorum) kadinlarin bu "ben haric tum kadinlar yollu(!), aşufte(!)" Imalarindan bana gına geldi.

Konu sahibine gelirsek erkek arkadasi/ gorustugu kisinin igrenc bi adam oldugunu (katiliyorum bencede igrenc biri) anlatmak icin yasi kucuk veya buyuk bir kizi/kadını suclamasi yanlis, hatta inanilmaz gereksiz bir detay, konudaki kizin totosunu gosteren fotograflar paylasiyor olmasi pedofiliyi hakli mi cikariyorda bu detay konuya eklenmiş, dupeduz anlamsizca ve yanlis.

Ote yandan dediğin videoyu izlemedim, (z kusagiyla hos olmayan anilarim da var) ama kimse kimsenin kendisine uymayan giyim tarzini (artik) elestirmesin, elestirirse de agzinin payini alsin bana kalirsa (ha kufur etmis diyorsun agzinin payini vermek bu değil elbette, aile terbiyesi almamak soz konusu burada, yani ayni terbiyesizlikler bizim donemimizde de vardi ama su an daha cok ve gozle gorulur oranda artmis durumda)

Z kusagiyla olan tatsiz bir animi paylasayim, ilk gebeligim sirasinda bir is icin merkeze inmem gerekiyordu, karnim buyuktu bayaği sanirim 7-8 ayliktim, ezelden beridir merkeze inerken otobus kullanirim, cunku park yeri aramaktan nefret ediyorum ve cevreye duyarliligim sebebiyle de arabami nadiren kullaniyorum bu tarz durumlarda, neyse bi amca bana kalkip yer vermeye durdu, bende gerek yok ineceğim zaten dedim istemedim, ben istemeyince amca ordan 14-15 yaslarinda bir si*irtmaya kalkin da yer verin kiz hamile nasil insanlar yetistiriyor sizi hiç bilmiyorum diye cikisti, ben de gerek yok amca, istemiyorum dedim ama sevgili z kusagi si*irtmasi aldi sazi eline ve aynen su cumleyi kurdu

"Hayirdir amca cocugu benden mi yapti da (arkadaşları hangir hangir gulerek he kanka sen mi si*tin dedi) ben yer veriyorum, parasi olmayan adamla yatıp kalkmadan once dusunecekti bunu" dedi ve toplu halde gulustuler.

Kan beynime sicradi (buna benzer sosyal medyada viral olmus videolar vardi o ara, hatta ekşide bu cirkin bakis acisina alkis tutan basliklar acilmisti denk gelmissinizdir)

Bana bak z kusagi boklusu, daha dun anan altindan bez aliyordu, sen de otobuslerde sürünuyorsun farkindaysan, haddini bil elimde kalacaksin dedim. Sonra tabiki susmadi ama ben otobusten inmis bulundum ve bir daha da gebeyken otobuse binmedim, resmen korkuyorum ben yeni nesilden, inanilmaz edepsizler, korkunc boyutta da hayasizlar.

Cidden aralarinda pirlanta gibi çocuklar var, yok diyemem, ama buyuk oranda kimliksiz, egitimsiz, haya yoksunu cocuklar yetisti, yetisiyor. Teshircilik, hayasizlik bu nesilde cok fazla ama yine de ben hic kimseyi giyimi, kusami sebebiyle ulu orta rezil etmeyi, kinamayi dogru bulmuyorum.

2 kizim var, onlar disinda hicbir kiza/kadina sen bunu neden giydin, oran buran gozukuyor demek haddini ben kendimde gormuyorum.

Size göre değil ama ona ve çevresine göre normal demek ki. Şimdi buna müdahale edenlere alkış tutarsanız, yarın saçınız açık diye size müdahale edenlere de başkaları alkış tutar. Onlara göre de saçı kapatmamak ahlaksızlık çünkü.

Ablacığım sapla samanı karıştırmayın. Ahlak, edep sağduyu yoksunluğu özgürlük değil; ortadaki kötü bir duruma tepki göstermek de bağnazlık değil. Sokakta kendinu teshirleyerek gezen bir kız görüntüsü korkunç bir görüntü, onun pesinden salya akıtan yetişkin erkekler de daha korkunç bir görüntü. Ahlaksızlığa, edepsizliğe hiçbir tepki göstermeyelim de toplum yokuş aşağı mı gitsin? O zaman ben çocuğumu okula gönderdim ama diğer çocuk küfürlü konuşuyor, yaşı küçüj amma 1 kg makyajla geliyor, sigara içiyor diye şijayetlenmiceksiniz ne de olsa herkes her yanlışı yapmakta özgür!!

Son düzenleme:
Ablacığım sapla samanı karıştırmayın. Ahlak, edep sağduyu yoksunluğu özgürlük değil; ortadaki kötü bir duruma tepki göstermek de vagnazlık değil. Sokakta kendinu teshirleyerek gezen bir kız görüntüsü korkunç bir görüntü, onun pesinden salya akıtan yetişkin erkekler de daha korkunç bir görüntü. Ahlaksızlığa, edepsizliğe hiçbir tepki göstermeyelim de toplum yokuş aşağı mı gitsin? O zaman ben çocuğumu okula gönderdim ama diğer çocuk küfürlü konuşuyor, yaşı küçüj amma 1 kg makyajla geliyor, sigara içiyor diye şijayetlenmiceksiniz ne de olsa herkes her yanlışı yapmakta özgür!!
İnsanların hayatlarına tercihlerine yorum yapma hakkımız hiçbir zaman yok. Kendi çocuğunuzu çevrenize ona göre yetiştirip seçebilirsiniz ama müdahale edemeyiz çok basit bir kural sizin sınırlarınızı başkasının sınırlarıyla aynı olmaz herkes kendi muhakemesine göre birbirini ahkam keserse nasıl bir toplum oluruz?
Siz sigaraya kızarsınız başkası gelir kadınlar gülüyor diye kızar
Bunun sonu yok ki

Gerçekten yorumları okurken inanamadım. Otuzlu yaşlarının ortalarına gelmiş biri sizin 17 yaşında kızınıza arkadaşlık adı altında yaklaşmaya çalıştığında hiç birinizin buna izin vereceğini düşünmüyorum o halde adamın hareketlerinin normal olduğunu neden savunuluyor anlamıyorum. Her hâlde benim kızım olmadığı sürece normal diyor bazıları.

Ben de kimsenin böyle bir şeye izin vereceğini sanmıyorum, bazen konu sahibeleri boş yere linçleniyor linçlemek için de her türlü sey yazılıp çiziliyor

Ben de kimsenin böyle bir şeye izin vereceğini sanmıyorum, bazen konu sahibeleri boş yere linçleniyor linçlemek için de her türlü sey yazılıp çiziliyor
Bazı yorumlar korkunç. Ya ne dediklerinin farkında değiller yada benim kızım olmadığı sürece umrumda değil kafasındalar.

17 yaşındaki çocugunuzla arkadaşlık etmek isteyen adamı/kadını eve alır mısınız??
17 yaşındaki çocugunuz (cinsiyetten bağımsız) 30luk bir insanla arkadaşlık ediyorum derse evet cnm et tabi arkadaşlık der misiniz, normal bulur musunuz? Görüşmesine, internete foto koymasına razı olur musunuz??

Ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.

Tıpkı 17 yaşındaki kızın fiziksel özellikleri ile giyim şeklini tarif ettiği gibi ve bunu özellikle yapmış gibi. Tepki görmemek için.

Madem sevgilisinin tavırları hoşuna gitmiyor o zaman onun üzerinden betimleme yapsaydı.

Öyle tarif etmişki kız o...pu ailesi de p....enk sanki ben yine söylüyorum. Mutlaka bize yansıttığı gibi değil.

Not: 17 yaşındaki çocuğumun 33 yaşında biriyle dipdibe arkadaş olmasını istemem tabi..

Ama bu konu bana çok yapay geldi.. Konu sahibinin zihniyeti farklı.

30 küsür yaşında ergenlik döneminde kişilerle arkadaşlık etmez karşılıklı çıkar ilişkisi vardır
kardeşimin okul arkadaşı lise zamanı 16 yaşında parfüm ve makyaj malzemesi aldırmak için büyük erkeklerle takıldığını anlatmıştı
Spor salonu ücretini sevgiliniz ödüyor olabilir bu samimiyet ondan ilerlemiştir diye düşündüm

Son düzenleme:
O zaman acun gibi veya bir sürü genç kızla evlenen sevgili olan erkekler var pedofil dediğiniz durum çok küçük yaşta kızlara sarkan askintilik eden ahlaksızlıklara denir .

Ben konu sahibinin abarttığını düşünüyorum.

Tıpkı 17 yaşındaki kızın fiziksel özellikleri ile giyim şeklini tarif ettiği gibi ve bunu özellikle yapmış gibi. Tepki görmemek için.

Madem sevgilisinin tavırları hoşuna gitmiyor o zaman onun üzerinden betimleme yapsaydı.

Öyle tarif etmişki kız o...pu ailesi de p....enk sanki ben yine söylüyorum. Mutlaka bize yansıttığı gibi değil.

Not: 17 yaşındaki çocuğumun 33 yaşında biriyle dipdibe arkadaş olmasını istemem tabi..

Ama bu konu bana çok yapay geldi.. Konu sahibinin zihniyeti farklı.
Konu sahibinin abartığını asla düşünmüyorum. 33 yaşındaki birini 17 yaşındaki reşit olmayan biriyle işi ne olabilir. 29 yaşına girmek üzereyim daha bana yardım etmek için yaklaşan yada amacı arkadaşlık yapmak olan hiç bir adam görmedim.

Konu sahibinin taytla ilgili abartılı betimlemesinden yola çıkarak konuyu okuyunca aklıma gelen; sporla uğraşan, dikkat çeken, görece abartılı kaslı bir fiziğe ulaşıp belki merak/deneme/hobi maksatlı, belki de bunun üzerinden para kazanacak, fenomen olacak bir kız profili ile ortak noktaları ve hedefleri spor olan bir adam canlandı gözümde..

Kız ve adam ahlaksızlık (kızın reşit olmamasından dolayı tanımlamam) yapacak olsa neden ailesi ile tanıştırsın, evine alsın?

Adam neden kız arkadaşıma bahsetsin? Spora gidiyorum der ruhu bile duymaz. Çok saçma..

X