Herhalde adamın sapıklığını tarif edebilmek için kızın ekstra açık giyindiğini ya da teşhirci olduğunu söyleme gereği duydu Buradaki kadınlar bunu yapıyor hep
Elimizdeki erkegi tavanlara çıkarıp masum gostermek icin kadinlari ezmek zorunda degiliz, umarim bu bir gun anlasilir.
Cherry'cim, bak ben başı açık ama giyim ve dusunce tarzi itibariyle muhafazakarimdir. Bugune dek meme catalimi cocuklarim ve eşim haric goren olmamistir mesela ama (konu sahibini yok sayarak yaziyorum bunu, onun dusuncesini bilemiyorum) kadinlarin bu "ben haric tum kadinlar yollu(!), aşufte(!)" Imalarindan bana gına geldi.
Konu sahibine gelirsek erkek arkadasi/ gorustugu kisinin igrenc bi adam oldugunu (katiliyorum bencede igrenc biri) anlatmak icin yasi kucuk veya buyuk bir kizi/kadını suclamasi yanlis, hatta inanilmaz gereksiz bir detay, konudaki kizin totosunu gosteren fotograflar paylasiyor olmasi pedofiliyi hakli mi cikariyorda bu detay konuya eklenmiş, dupeduz anlamsizca ve yanlis.
Ote yandan dediğin videoyu izlemedim, (z kusagiyla hos olmayan anilarim da var) ama kimse kimsenin kendisine uymayan giyim tarzini (artik) elestirmesin, elestirirse de agzinin payini alsin bana kalirsa (ha kufur etmis diyorsun agzinin payini vermek bu değil elbette, aile terbiyesi almamak soz konusu burada, yani ayni terbiyesizlikler bizim donemimizde de vardi ama su an daha cok ve gozle gorulur oranda artmis durumda)
Z kusagiyla olan tatsiz bir animi paylasayim, ilk gebeligim sirasinda bir is icin merkeze inmem gerekiyordu, karnim buyuktu bayaği sanirim 7-8 ayliktim, ezelden beridir merkeze inerken otobus kullanirim, cunku park yeri aramaktan nefret ediyorum ve cevreye duyarliligim sebebiyle de arabami nadiren kullaniyorum bu tarz durumlarda, neyse bi amca bana kalkip yer vermeye durdu, bende gerek yok ineceğim zaten dedim istemedim, ben istemeyince amca ordan 14-15 yaslarinda bir si*irtmaya kalkin da yer verin kiz hamile nasil insanlar yetistiriyor sizi hiç bilmiyorum diye cikisti, ben de gerek yok amca, istemiyorum dedim ama sevgili z kusagi si*irtmasi aldi sazi eline ve aynen su cumleyi kurdu
"Hayirdir amca cocugu benden mi yapti da (arkadaşları hangir hangir gulerek he kanka sen mi si*tin dedi) ben yer veriyorum, parasi olmayan adamla yatıp kalkmadan once dusunecekti bunu" dedi ve toplu halde gulustuler.
Kan beynime sicradi (buna benzer sosyal medyada viral olmus videolar vardi o ara, hatta ekşide bu cirkin bakis acisina alkis tutan basliklar acilmisti denk gelmissinizdir)
Bana bak z kusagi boklusu, daha dun anan altindan bez aliyordu, sen de otobuslerde sürünuyorsun farkindaysan, haddini bil elimde kalacaksin dedim. Sonra tabiki susmadi ama ben otobusten inmis bulundum ve bir daha da gebeyken otobuse binmedim, resmen korkuyorum ben yeni nesilden, inanilmaz edepsizler, korkunc boyutta da hayasizlar.
Cidden aralarinda pirlanta gibi çocuklar var, yok diyemem, ama buyuk oranda kimliksiz, egitimsiz, haya yoksunu cocuklar yetisti, yetisiyor. Teshircilik, hayasizlik bu nesilde cok fazla ama yine de ben hic kimseyi giyimi, kusami sebebiyle ulu orta rezil etmeyi, kinamayi dogru bulmuyorum.
2 kizim var, onlar disinda hicbir kiza/kadina sen bunu neden giydin, oran buran gozukuyor demek haddini ben kendimde gormuyorum.