- 15 Ekim 2013
- 1.213
- 2.308
- 34
-
- Konu Sahibi karanfilla
AminPara yağdırmadılar altınlar bocalamadılar pembik gelinlerine diye tü kala oldular. Adamlar düğün borçlarınızı ödemiş. Hala maddi manevi yanımda yok demeler para için nefret etmeler istememeler. Allahım sen açgözlü insanlardan koru
kız bırak gelsinler altın takarlar belki babaanne dede olduklarını hatırlayıpSelamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Virgülün önemi olarak derslerde örnek verilesi bir başlıkBaşlığa cevap: eşinizle neden görüşmüyorsunuz? Görüştüğünüz eşinin ailesi de gelmek istiyor mu? Kaç eşiniz var?
Ben de olaylı boşanmışlar da adamın ailesi görüşmek istiyor sandım da girdim konuya.Başlığa cevap: eşinizle neden görüşmüyorsunuz? Görüştüğünüz eşinin ailesi de gelmek istiyor mu? Kaç eşiniz var?
Anlatım bozukluğunun sebebi sözcüğün yanlış yerde kullanımıVirgülün önemi olarak derslerde örnek verilesi bir başlık
Onlar geleceği zaman hastalaninSelamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Bakamıyoruz canım oppss:)))Hemen eski konuya bakılsın.
Birisi kardeşinin eşiyle alakalı konusunu alıntılamıştı. Her konuda dikkatimi çeken şu dayanağı oldu "Kadınlar hisseder, ben anlarım, insanlar beni yanıltmaz" Bence asıl etrafındaki insanların bu kadar kötü niyetli birine karşı çok dikkatli olması gerekir. Eşinin kardeşi havuzlu evde havuz başında bikini giydiği için kocasında gözü olduğunu iddia etmiş. Kayınvalidesi görüşmelerinde hayat pahalılığından konuşuyor diye onlardan beklentisi olduğunu iddia etmiş. Fakat düğün evlilik masrafı ve kocasının iflas borcunu onlara kitleyende bunlar. Değişik bilişsel çarpıtmaları varBakamıyoruz canım oppss:)))
aahhaha yemin ediorum su dikislerimi patlatmadan bi iyilessem artik haykirdim gulucem diye offf nolur hayatimda sizin gibi insanlar olsun allaam cok aminnn :)Hemen eski konuya bakılsın.
Dikişlerini patlatma ihtimali olan insanlar mı olsun? Allah muhafazaaahhaha yemin ediorum su dikislerimi patlatmadan bi iyilessem artik haykirdim gulucem diye offf nolur hayatimda sizin gibi insanlar olsun allaam cok aminnn :)
p.s: konu sahibinden ozur dilerim :/
Nasıl bakamıyoruz ben baktım.Bakamıyoruz canım oppss:)))
rrohhahaahah deli misin memelerim kalsin acik myom ameliyatindan sonra o dren acisi var ya rraagghhh :))Dikişlerini patlatma ihtimali olan insanlar mı olsun? Allah muhafaza
Oysa ben -dikişler estetik dikişleriyse- (misal meme) memintoların harika oldu aşkımm diye modunu yükselten bir arkadaş olmayı isterdim.
Çok geçmiş olsunrrohhahaahah deli misin memelerim kalsin acik myom ameliyatindan sonra o dren acisi var ya rraagghhh :))
evvveet dikislerim patlayacaksa boyle bol kahkahayla patlasinnn ben varimmm♡