Görüşmediğim eşimin ailesi misafir olmak istiyor !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..

K karanfilla nerelerdesin ozlettin kendini arayi cok actin. Bence fevri olma derim belli mi olur belkim altin neyim getirirler ya. Malum esinin borclari, dugununuzun masraflari derken anca kendilerine gelmislerdir bence kesin altin getirecekler. Altin getirmezlerse ben olsam evi terkederdim. Sen yine de cok yukselme ne olur ne olmaz kocan bir anda cam cerceve indirir sonra yine bize mutlulugun resmini cizersin o yuzden aman diyim sakin.

Konuya yönelik yorum yapmak isteyen arkadaşların önerilerini bekliyorum..Her evlilikte sıkıntılı dönemler olabilir eşim ben ve bebeğimiz mutluyuz.. İsterse 1 kilo altın taksınlar gözümde değerleri aynı ..Hatta keşke gelmeseler ..
Sen bu dünyada daha çok çekeceksin. Bu sözümü 50 yıl sonra yalnız ölürken hatırla

K karanfilla nerelerdesin ozlettin kendini arayi cok actin. Bence fevri olma derim belli mi olur belkim altin neyim getirirler ya. Malum esinin borclari, dugununuzun masraflari derken anca kendilerine gelmislerdir bence kesin altin getirecekler. Altin getirmezlerse ben olsam evi terkederdim. Sen yine de cok yukselme ne olur ne olmaz kocan bir anda cam cerceve indirir sonra yine bize mutlulugun resmini cizersin o yuzden aman diyim sakin.
Anca ya malum bebek ve koca var hayatımda geçinip gidiyoruz işte 😆😆

Ay ne takıcaklar acaba valla yazıcam burda ama Benin gözümde değerleri aynı 😬gerçekten buraya konu açınca dert ettiğim şeyleri unutuyorum 😆

Celme takmadiklari surece sorun yok bence 🤣 bence kuyumcu dukkani falan takar bunlar bak demedi deme. 9 ay hamilelik, bilmem kac aylik cocuk valla bak ben bilem heyecanlandim sana hak verdim simdi. Sen konu acinca hepimiz dertlerimizi unutuyoruz cok eglenceli oluyor senin konular. 🤣

Selamlar herkese..Daha önceki konularımda da bahsetmiştim eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım 5 aylık bebeğim var..eşimin ailesi 7 saatlik uzaklıkta bi şehirde..Doğumdan önce kayınvalideme onlarla görüşmek istemediğimi belirttim hamilelik sürecinde de maddi manevi kesinlikle ilgilenmeyen tek dertleri para olan bir aile..Bu konuda eşim de beni haklı buluyor..Doğumdan önce onlarla görüşmeyi kestim içimdekileri belirterek evime de gelmelerini istemediğimi belirttim..Konuya ön yargıyla yaklaşanlar olacaktır belki ama çevrem ailem artık son zamanlarda eşim bana hak verdi..Evime gelmelerini istemiyor olsam da torunları onların da görmeye hakkı var diyerek biraz da olsa eşime hak verdim..Şimdi haber verdiler kabul edersem gelmek istiyorlarmış (ölmeden görmek istiyorlarmış 70 yaşındalar bunların sürekli duygu sömüründen bıktım )kabul ettim ama şu zamana kadar evliliğimize zarar veren buna eşim de dahil bu insanları nasıl ağırlarım derdi ?ben politik bir insan değilim insanlar hakkında kolay kolay yanılmam özellikle annesinden nefret ediyorum bir torunu olduğunu nihayet hatırladı..eşim surat asmazsın demi dese de bu yüzüme yansıyacak..Eğer onların yanında bir saygısızlığın olursa lütfen sen de onlarla birlikte dön diyerek tepki mi belirttim tek kavga sebebimiz onlardı.çok yüz göz olmadan bu süreci nasıl atlatabilirim yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..
Belli ki sizi çok etkileyen şeyler yapmışlar ama bu kadar doldurmayın kendinizi. Onlarla bağınızı kesseniz de halen eşinizle ve çocuğunuzla bağları var. Kendinizi doldurunca da olan size olur o yüzden söylüyorum, takmayın umursamayın. Hizmeti abartmayın elinizden ne kadar geliyorsa o kadar yaparsınız. İki üç gülümsersiniz yeter. Benim de çevremde hiç haz etmediğim ama görüşmek durumunda olduğum böyle biri var. Çok muhattap olmuyorum, istediği beyse veriyorum geçiyorum. İki günlük dünya çünkü, ona kinim bana zarar veriyordu ona bi etki ettiği yoktu. Ayrıca eşim de ailem de görüşmek istiyorken benim yüzümden görüşmelerini engelleyemem. Büyüklük bende kalıyor ve sıfır stresim

Belli ki sizi çok etkileyen şeyler yapmışlar ama bu kadar doldurmayın kendinizi. Onlarla bağınızı kesseniz de halen eşinizle ve çocuğunuzla bağları var. Kendinizi doldurunca da olan size olur o yüzden söylüyorum, takmayın umursamayın. Hizmeti abartmayın elinizden ne kadar geliyorsa o kadar yaparsınız. İki üç gülümsersiniz yeter. Benim de çevremde hiç haz etmediğim ama görüşmek durumunda olduğum böyle biri var. Çok muhattap olmuyorum, istediği beyse veriyorum geçiyorum. İki günlük dünya çünkü, ona kinim bana zarar veriyordu ona bi etki ettiği yoktu. Ayrıca eşim de ailem de görüşmek istiyorken benim yüzümden görüşmelerini engelleyemem. Büyüklük bende kalıyor ve sıfır stresim
Evet kesinlikle çok doğru bir yorum teşekkür ederim..Eşim biraz tedirgin çünkü annesinin ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyor beni de tanıyor ama yaşlı de geç kafasında klasik erkek..Yaşlıdır hürmet edelim dediğim zamanlarda elini öpmek istedim ben el öptürmem diyip çekti elini kesinlikle çok ilgisiz ve soğuktu ben evine nişanlıyken gittiğimde hatta nişanlıyken eşimle yanlarında tartıştığımızda sen tek git diyebilecek kadar ruhsuz ve vicdansız bir insandı eşimin de hataları vardı...ama hayat karma şimdi aynı şeyi ben ona yaşatıcam neden evime geliyorsun hissini o da yaşayacak..Saygısızlık yapmayacak olsam da geldikleri için deli gibi hizmet etmeyeceğim rutin sofra hazırlığı..Çok isterdim yakın olmayı hatta ilk tanıştığımda babasını çok sevdim etrafımda pervane oldu kadın onu bile kıskanıp rahatsız oldu sürekli adamcağızı uyarıyordu eleştiriyordu..Kimseye yaşlıdır hastadır diye saygı duymam ökaç yaşında olursa olsun önce insan olacak herkes saygılı olmak zorunda..Önce sevgi vereceksin ki sevgi bulasın..

Ne oldu bilmiyorim ama yetmiş ywsinda insanlar yaşayacakları hadi beş yıl olsun bir torun görmeyi çok görmeyin . Kaç gün kalırlar ki sanki bırakın gelsinler.
Madem sevmiyorsunuz zaten kaç gün kalacaklar eşiniz evde olduğu sürece kalsınlar genellikle mutfakta ağır ağır ymeek yapın işte çay hazirlayin sonra çocuğun altını degistirin verin oyalansinlar sizde yemek yapma bahanesiyle mutfakta oyalanin . Eşiniz de mutlu olsun ölmeden bir torun sevgisi tatmış olsunlar . Kötülüğe iyilikle karşılık vermek er kişinin işi demişler . Çocuğunuz da babaanne ve dedesini görmüş olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X